Сао Палмето и цикъл

• 252
  • 6
  •   1
Отговори
Имам въпрос към всички момичета,които са приемали Сао Палмето. Билката,оказала ли ви е влияние на цикъла-дали ви е закъснял или подранил? Аз от 1 месец започнах да пия билката за косопад,разбира се на своя глава без да се консултирам с лекар и този месец цикъла ми дойде два пъти,през интервал една седмица почивка. Направо съм паникьосана. Моля ви,дайте мнение ако имате сходни преживявания.

# 1
Да, възможно е от прием на билкови препарати да се получат нарушения на месечния цикъл.
Не знам точно кои вид сте закупили и какво съдържа вътре, но винаги имайте предвид, че билките, точно както и лекарствата в аптеката имат ползи, но  и странични ефекти.
Няма такова нещо като "билките са напълно безвредни и могат да се пият дълго време от всички". Това не е вярно.
Също така забелязвам, че на тази серия в състава имат и билки, които не са типични за България и няма как да знаем всичко за тях.
Така че най-добре прекратете приема на капсулите, не са подходящи за вас, щом има такива ефекти.

# 2
Да, възможно е от прием на билкови препарати да се получат нарушения на месечния цикъл.
Не знам точно кои вид сте закупили и какво съдържа вътре, но винаги имайте предвид, че билките, точно както и лекарствата в аптеката имат ползи, но  и странични ефекти.
Няма такова нещо като "билките са напълно безвредни и могат да се пият дълго време от всички". Това не е вярно.
Също така забелязвам, че на тази серия в състава имат и билки, които не са типични за България и няма как да знаем всичко за тях.
Така че най-добре прекратете приема на капсулите, не са подходящи за вас, щом има такива ефекти.

Благодаря ви. И аз мисля да направя така.

# 3
  • София
Доколкото прочетох отгоре-отгоре, влияе на естрогена.

# 4
Доколкото прочетох отгоре-отгоре, влияе на естрогена.

Благодаря

# 5
Билката сваля андрогените и тестостерона. Не знам как точно ще помогне за косопад, евентуално на тази основа.
Самата тя е фитоестроген.

С две думи има силно въздействие върху хормоните. 

# 6
Билката сваля андрогените и тестостерона. Не знам как точно ще помогне за косопад, евентуално на тази основа.
Самата тя е фитоестроген.

С две думи има силно въздействие върху хормоните. 

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт