СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 10 - На децата им дойде до гуша, никой вече нищичко не ще да слуша!

• 23 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да, не е задължително да се прикачи, но трябва да се представи при записването. За всички професионални паралелки важи. Дори и такива в НТБГ например.

Кои са професионалните паралелки в НТБГ? Аз се интересувам и за Търговската гимназия в Пловдив. Има ли такива паралелки и, ако да, кои са те?
И в НТБГ, и в Търговската в Пловдив всички паралелки са професионални. Това са професионални гимназии.

# 271
Най-полезни са използваните помагала. Всяка изрешена задача, направен тест или преразказ е в плюс. Мой съвет е да не прекалявате с количеството, за да не останат нерешени.

# 272
  • у дома
По математика през годината,който и сборник да се изреши А и Б група е достатъчно...
За  пробни изпити ми допада това помагало на школа Вектор,но те са от януари по два на месец -има същото и по бел,но за него нямам мнение.

# 273
Ползваме тези по бел
Скрит текст:

По мат на веди и коала прес.

# 274
По математика най-полезно ни беше помагалото "Текуща подготовка по математика" на Просвета 1945, с един от авторите Веселин Златилов. Задачите са малко по-трудни от другите помагала. По бел е работила по сборниците на Донка Кънева и БГ учебник.
И други сме ползвали, но тези най- много ни допаднаха

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 13:03 от Априлски душ

# 275
Освен сборниците на Донка Кънева  дъщеря ми работи и по тези на изд. Регалия една идея по-трудни са като формулировка. По математика - Архимед, Веди. Колко е решила от тях обаче идея нямам

# 276
Детето ще ходи ли на уроци или школа. Ако да - не купувайте предварително. От школата ще ви кажат с какво работят. Вероятността да не нацелите какво ще им трябва на тях и да стои у вас една купчинка с непопълнени помагала е голяма.

# 277
С нетърпение чакам 20 юни - лично аз ще събера всички помагала, доп.материали и т.н. и ще ги дам на някой нуждаещ се. Изобщо имам чувството, че след разчистването няма да й позная стаята.
Още 3 седмици...

# 278
С нетърпение чакам 20 юни - лично аз ще събера всички помагала, доп.материали и т.н. и ще ги дам на някой нуждаещ се. Изобщо имам чувството, че след разчистването няма да й позная стаята.
Още 3 седмици...
Аз изрешените вече ги подарих.
Нямам търпение да разкарам и останалите.

# 279
Ооо и аз това чакам... нямам търпение всичко да махна и да се освободим от това бреме. Предвкусвам хубавото след като минат стресовите матури.
Аз купих едно помагало по съвет от тук, още Регалия и Архимед- ПИ.

# 280
А аз имах останали и от баткото ни..

# 281
По МАТ ни допаднаха следните помагала:

Сборник задачи по математика за 7. клас. 1820 задачи. - Просвета
Сборник по математика за 7. клас - Коала Прес
Курс по математика за 7. клас ( с един часовник на корицата ) - Сънрей
Сборникът на Веди, който получихме от школата, записвайки се там.

По БЕЛ:

Български език и литература за отличен за 7. клас - Просвета
Нови пробни изпити за отличен по български език и литература за 7. клас - Педагог
Веди

На Регалия помагалата също са хубави и по двата предмета.

# 282
Детето и приятелчетата му са решили заедно с един татко да направят клада пред блока и демонстративно да изгорят учебниците Wink. Принципно нямам против идеята за барбекю, но той не се е сетил още, че ще трябва да ги пазя за сестра му.

# 283
Детето и приятелчетата му са решили заедно с един татко да направят клада пред блока и демонстративно да изгорят учебниците Wink. Принципно нямам против идеята за барбекю, но той не се е сетил още, че ще трябва да ги пазя за сестра му.

с удовоствие бих се включила Smile

# 284
  • София
Не мога да горя книги аз, дори и помагала по БЕЛ. Ще раздавам на нуждаещи се.

Общи условия

Активация на акаунт