Какво ви дава удовлетворение в работата ви?

• 5 031
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Ами кажи, какво е твоето светоусещане тогава, не да съдиш моето.
Зачетох се , децата й са родени в период, когато мъжът й е работел в Щатите, а тя е раждала.
3-4 години след последното дете става министър.
Хайде да не работим по калъп- която и да е майка ти/ за инсинуациите, че постът помага на децата й  Unamused .../, по-добре да е вкъщи, и да ти бърше сополите, а не да си хвърлен по детегледачки..

# 91
  • Melmak
Да вземете да я обадите Урсула на социалните, че не гледа децата, викам аз.. не ги е кърмила 2 години минимум, нито им е бърсала задника. Да ви кажа моята беше майчинство с мен 12 години, проблемите с нея са огромни, сигурно щях да предпочета детегледачките и Урсула.

# 92
Урсула е удовлетворена от работата си. И от заплатата си също.
Обаче поданиците й под нея не са много удовлетворени. Независимо, че някои от тях искат да й направят още деца.

# 93
Обожавам реда и организацията, освен това се разбирам и с колегите (40 души сме).

# 94
  • София
Удовлетворението на работата има много общо с удовлетворението в семейството. Никой не отива на работа, или да се прибира в къщи с кеф, ако там го чака стрес и напрежение. Стреса специално може да ти докара такива болести, че заплатата заради която си го причиняваш никога да не може да ти плати лечението. За съжаление това се разбира на малко по-късен етап в живота. Като си млад си по-склонен да се товариш като магаре и да не обръщаш внимание колко сопи изяждаш докато ти се подвиват коленете.
Абсолютно е така. Тази седмица имах два трудни случаи в работата, в които макар че положих доста усилия, не се получи това, което ми се искаше. Не оправдах очакванията на пациентите и не спазих определени срокове Защо? Защото се обърка комуникацията ни със зъботехническата лаборатория. 
 Вчера имах ужасен ден , заради това, как ще стане, как ще реагират хората. Но и двамата човека бяха прекрасни. За това казах в един пост и ме разпънаха на кръст, че аз избирам пациентите си, и това ми носи огромни ползи в живота в областта на спокойстието ми.И с двамата човека поправихме работата, говорихме си, смяхме се, на единият му върнах пари, защото това, което му обещах няма да се получи в срок, на другият му се извиних и повторихме процедурата, този път успешно и наистина удовлетворението , че имам късмета и аз тези хора , да са ме избрали и те мен и аз тях. Ако трябваше да направя тези процедури с тегави, злобни хора, на които всичко им е криво, щеше да е кошмар. Та така, днес удовлетворение в работата ми донесе това, че хората ми помогнаха да преодолея стреса, като проявиха разбиране и съдействаха максимално.

# 95
Ще е по-ползотворно, ако в дискусията всеки започне поста си, както в началото - "На мен ми е важно....", ""Аз мисля, че ме удовлетворява...", а не генерално да се плосне, че жените били стресирани, че дълбочината на ума ..., че феминистките били...
Кажи  лично за себе си - "на мен парите в работата не са ми важни, по важно ми и...", "обичам си колегите и не искам да ми плащат..." или "аз прадпочитам висока заплата", "харесвам ми че оценяват усилията ми в  10 к..", тогава  всеки си споделя и се обменя опит....Тук всички са големи хора; имат изградени навици; едва ли ще си променят стериотипа и мисленето; Пред себе си да признаят, че това си е тяхното мислене. Защото противното - да го посочиш като норма -  предполага дискусия, доводи, а има N на брой изледвания за удовлетвореността в работата и информация от кого са платени, в зависимост от крайния резултат....въпрос на четене с разбиране)))))

# 96
Удовлетворява ме заплащането, колектива и това че сама съм си шеф.

Общи условия

Активация на акаунт