Къдрокоси красавици - 9

• 14 396
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
Не го разбрах това с дифузера.

# 211
  • София
Очарована съм от гела на Lakme за къдрава коса. Малко я разхвърчах с дифузера, но резултатът много ми харесва:

Скрит текст:

# 212

Нанаси стилизанта на 1-2см от корена,ако имаш четка Денман разреши с нея,ако не,с някаква друга или гребен,но внимателно.Изсуши с дифузер с главата надолу,като изстине косата намачкай с масло.1-2 капки разнеси по ръцете си и намачкай косата.
Точно това прави и моята фреризьорка, само вместо масло, пръска с лак и мачка.
Четката, която  тя  ползва, е Olivia Garden. Допадна ми много повече от Денман, с която така и не се  сработихме.Май доста клиенти са я харесали, защото имаше много поръчки.

# 213
Каква е тази четка и кое в нея ти допадна повече от Денман?

# 214
А Денман не е ли просто марка с различни видове и форми четки. Коя точно препоръчвате?

# 215
Тази е Денман, която с използва от къдрокоските. Аз я използвам само за разнасяне на продукт, нямам нерви да се занимавам кичур по кичур, както по клипчетата.

# 216
Не съм и аз особен фен на денман четката. Имам я от няколко години и съм се занимавала да я правя като на клипчетата, но изисква много време и сега я ползвам и аз само за разнасяне на продуктите 😅
Ще я видя тази четка на olivia garden. А лака за коса, който ползва фризьорката ти специален за къдрави коси ли е или най-обикновен?

# 217
  • София
Аз използвам копие на тази и съм много доволна - https://curlydee.com/product/definirastha-chetka-teal-define-edgelift-brush/

# 218
  • Пловдив
Един глас и от мен за копието 😎

# 219
Имам и аз копие, какво правите с тая четка? Или не знам как да я ползвам, или нищо не прави при мен, освен още по-голямо накъдряне, което е противоположно на целта ми.

# 220
  • Пловдив
Имам и аз копие, какво правите с тая четка? Или не знам как да я ползвам, или нищо не прави при мен, освен още по-голямо накъдряне, което е противоположно на целта ми.
Е, точно това прави - повече накъдряне 😎, но с по-подредени и пригладени къдрици 🤗

# 221
Ами дайте да го видим това копие кое е, моля ви. Недейте се стиска Simple Smile

# 222
Е, точно това прави - повече накъдряне 😎, но с по-подредени и пригладени къдрици 🤗

Ясно, щом това прави, значи не я харесвам тази четка, аз се чудя как да се отърва от shrinkage, не как да го удвоя Joy

Novariel от емаг взех моето копие, пиши четка за къдрава коса и ще ти излезе.

# 223
  • Пловдив
Моето беше от Shein, но не намирам линк в момента 😊

# 224
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт