Къдрокоси красавици - 9

• 14 394
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
Лита моята е тази
https://www.notino.bg/denman/original-styler-chetka-za-kosa/p-16174513/
Само че,колко е оригинална в Нотино,не мога да кажа

# 241
Момичета, благодаря за съветите! Този път крема не съм го вкарвала в корените и понеже фиксацията не ми беше достатъчна реших да сложа и малко от гела, с който не мога да се спогодя, но искам да употребя. Като общо количество крем не знам колко се е вързало, защото реших да си поиграя да разделям косата на части и да слагам малко крем и малко гел.

Това е от снощи - прясно измита, стилизирана и подсушена.
Скрит текст:

Това е от днес.
Скрит текст:

В тази връзка искам да ви питам как спите вечер - със сатенено боне, вързани на опашка или никак? В момента спя вързана като ананас в главата. Имам едно боне, но е с едни ужасни ластици, които супер много ми пристягат и на всичкото отгоре се размества нощно време, сплесква ми къдрици .. абе с 2 думи ако ще ползвам боне трябва да си взема друго по-голямо.

Аз моята четка денман мисля че я взимах от български онлайн магазин за къдрици, но не мога да се сетя в който точно. Иначе ето тук я има https://curlydee.com/product/mnogofunktsionalna-oformyastha-chet … nal-styler-7-raw/

# 242
  • София
Аз не мога да спя с каквото и да било на главата.

# 243
ni.tray много хубав обем си докарала.
На мен къдриците след измиване ми идват прекалено стилизирани,не стоят естествено.Но,това да не ти пречи Grinning важно е ти как се харесваш
Аз спя с високо свободно вързана коса.Бонета не понасям.А с пусната коса няма шанс

# 244
  • на последния етаж
Много благодаря, VanessaDE! Flowers Hibiscus
Гледам има я и в други сайтове (shopmall, curlydee), но не съм пазарувала от тях. Ти откъде я купуваш?

# 245
ni.tray много хубав обем си докарала.
На мен къдриците след измиване ми идват прекалено стилизирани,не стоят естествено.Но,това да не ти пречи Grinning важно е ти как се харесваш
Аз спя с високо свободно вързана коса.Бонета не понасям.А с пусната коса няма шанс

И на мен ми идват много стилизирани, но на следващия ден знам че се губи 50% от направеното Sweat Smile Иначе предпочитам обем пред дефиниция и фриза никак не ме дразни. Smile

Лита, аз съм си пазарувала от curlydee и съм доволна. Всъщност по-нагоре бях писала един дълъг пост и накрая пратих линк точно от там за четката денман Smiley Аз моята съм си я взимала от curly.bg, но сега гледам че я нямат.

# 246
Лита,моята е от тук https://www.flaconi.de/haare/denman/tradition/denman-tradition-d … ariant=80044815-1 но сигурно не ти върши работа

# 247
  • на последния етаж
О, напротив, често от поръчвам от разни немски сайтове с превозвач (цените са несравними с нашите, особено последната година). Много ти благодаря! Flowers Hibiscus

# 248
  • Между гори и планини
Реших да ви покажа колко се къдри моята коса след измиване
Косата след измиване е напръскана само с хидратиращ спрей и е поставено арганово масло по дълбочина и връх. Още е влажна, след няколко часа ще е още по къдрава.
А тази снимка е от вчера, след няколко дни в които косата беше вързана и опъната. След разресване с гребен и четка, отново нанесено масло по дължините, за да се омекоти косъма.

Трябваха ми 45 години да се науча как да де грижа за къдравата си коса, да я приема, укротя, и харесам.

# 249
Вероятно си свикнала да се виждаш със сресана, вързана, опъната и каквото още правиш на косата си, но според мен ако я оставиш къдрава като на първата снимка, би изглеждало много по-добре.

# 250
  • Между гори и планини
Днес я оставих пусната, да изсъхне и къдри на воля. Обаче ме съм свикнала, влиза ми в очите... Лятото имам работа по двора и хем слънцето ще я пресуши, хем много ще ми топли. А домакинска работа с пусната коса въобще не мога. Вероятно ако е по- дълга и стои на гърба и не се изсипва пред лицето ми.
Просто исках да покажа колко е къдрава. Имам една снимка от преди 25 години където съм я намачкала с балсам и не съм го изплакнала. Децата ми не ме познаха 😂 30 минути им казвах - аз съм бе, аз съм!

# 251
Токава коса направо ми е грехота да я подкараш с гребена, освен под душа с балсама и евентуално после за още продукти пак мокра. Моята е просто чуплива и гребени на сухо вижда изключително рядко, само ако я връзвам и ми трабва да я попригладя.

# 252
  • Между гори и планини
Гледа гребен, защото след едно боледуване и несресване с дни , отзад на тила всичко беше на топка, косата се накъса и я подстригах. Отне няколко години да се възстанови и там да не се накъсва . Пробвах всичко възможно на пазара да я закрепя тази косица.
Сега освен сресване, задължително минавам и с четка с глигански косъм който да разпредели равномерно маслата по нея, за да се хидратира.
Няма страшно - малко водица и пак става на пружинки
Преди години заради стрес много ми изсъхна косата, стана направо на слама. И хайде пак ножицата. С времето разбира - моята коса много се влияе от болест, стрес. И когато спре да се къдри - значи боледува нещо в мен.
Така, че - да живеят къдриците!

# 253
И на двете снимки изглежда чудесно косата ти, Доня.
Моята със сешоар става ужас напоследък. А като преспя, съм рошла голяма. Аз обаче явно и не мога да си свикна на новото амплоа след дълги години приглаждане и изправяне.

# 254
  • В полите на Пирин планина
И на двете снимки, Доня, косата ти наистина е много хубава и къдриците, също. Дори и по-отпуснати, пак са оформени.
Явно е доста жилава и държи форма.
Моята перушинка, ако я среша и става ей така, както е в лявата страна на снимката:

Общи условия

Активация на акаунт