Къдрокоси красавици - 9

• 15 420
  • 343
  •   3
Отговори
# 270
Разгледах ѝ страницата на тази дама, обаче в мен се пораждат едни съмнения. Косата ѝ преди ми изглежда почти толкова "къдрава" колкото и моята, демек - чуплива. А сега стои на много стегнати спирали, които на мен изглеждат като направени с маша или навити на хартийки. Това само с продукти, правилно спане на подходящи материи и миене не виждам как ще се получи ( от изходящото положение, което показва).

# 271
  • София
На мен ми намирисва с тези призиви за масово коментиране под постовете тип "Есе".

# 272
Отделно, коприненото боне, което така усилено рекламира и което САМА била едва ли не изобретила, и струва  130 лв. С какво е по-различно от това за 17 :

https://www.temu.com/bg/1-breathable-silk-elastic-hair-beige--sl … ssn_id=4e4ju348rn

https://drcurls.bg/produkt/%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd% … 0%be%d0%bd%d0%b5/

Освен, че нейното стои по-грозно и смачкано на главата?

# 273
  • Между гори и планини
Толкова ли е трудно да се намери коприна и да се ушие?  Дори да не е толкова красиво.
Ако тръгна с боне, мъжът ми и децата ще ме скъсат от бъзик 😂

# 274
Какво, 130 лв за боне??? Първо, аз имам, веднъж го сложих, спари ми се главата, косата ми на сутринта не беше като от клипчетата, а и не изглеждах никак секси. И второ, ако ще да е изтъкано от златни нишки, няма да си лягам до мъжа си с боне...
Скрит текст:
косата ми играе роля понякога и в други дейности Relaxed

# 275
Определено и вкъщи ще предизвикам фурор с такава торба на главата. То и без това малкото обича да пипа коси и гладки материи, ще ми е постоянно качено на главата или направо ще ми го маха.
Онзи ден ме видя с коса, увита в хавлия и каза, че приличам на смърф. А с това боне визията е стара схваха от руските приказки. И като цяло според мен тези консултации, които предлага за скромните 60 лв, са само началото. Като ти предложи да си купиш боне и няколко продукта със силно завишени цени от сайта ѝ, ето ти далавера. Не се връзвам аз.

# 276
  • на последния етаж
VanessaDE, моля те за съвет какво да правя с тази моята коса, за да не е така бухнала, а къдриците да са оформени. Преди да започна да я боядисвам, тъй като започна да побелява, стоеше съвсем различно. Sad
Бих се радвала ако ми предложиш продукти и последователност, тъй като само се лутам, купувам нещо, после нещо друго, а резултат няма.
Благодаря ти предварително!
Скрит текст:

# 277
На мен пък ми е симпатична от видеа, които съм гледала. Не вярвам на тази среща с пистолет на главата да ме накара да си купя нещо. Според мен е по-скоро с цел реклама. Предполагам, че скоро ще отвори собствен салон и й трябва опит. Аз имам бонета за спане точно от Тему, истинска коприна. Не ме е изгонил мъжа ми (още). Но невинаги са ми удобни. Относно къдриците й, аз вярвам, че с правилната грижа си ги е възстановила. По тази логика много от известните ютюбърки с подобно съдържание също лъжат.

И не на последно място, Ради от hairholic, чието мнение аз ценя и вярвам на 200%, също се изказва положително за нея. Разбира се, че всеки е свободен да вярва в каквото си иска Simple Smile

# 278
Лита първо трябва да споделиш какви продукти и в каква последователност си ползвала до момента.
На мен косата ти ми харесва.Тази снимка на кой ден е след измиване?

# 279
  • на последния етаж
Това е в деня, в който е измита.
Ползвала съм шампоан и балсам на CHI с кимион, маска на Lanza, термозащита Mythic oil и крем за къдрици, суша с дифузер (Парлукс).
Редувам с шампоана и балсама на Олиосета (и отново накрая термозащита и крема за къдрици).
Скрит текст:

Със сигурност не правя нещо както трябва или не ползвам правилните продукти, но не знам какво да променя.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 12:20 от Лита

# 280
  • Марс
А дпш ползваш ли периодично? Да не се е задръстила от продукти?

# 281
Лита всичкото това не ти ли идва твърде "ойл"?
"да не е така бухнала, а къдриците да са оформени" няколко пъти препрочитам това изречение и не съм сигурна че разбирам точно какво искаш да постигнеш.
За мен косата ти не е бухнала,поне не и на последната снимка.
Ако искащ нещо такова

То за мен решението  е гел.
И може би нещо от рода на маска Керастаз Терапист вместо Чи,Ланза Ойл и Олиосета(последната за мен не прави нищо но,мое мнение)

# 282
  • София
А дпш ползваш ли периодично? Да не се е задръстила от продукти?

На всяко трето или четвърто измиване използвам, да. Смятам, че ми се отразява много добре на косата и определено след това се усеща по-свежа.

# 283
  • на последния етаж
Хах, не се бях замисляла, но наистина всичко е "Ойл". Joy
Сякаш нещо такова си представям като оформени къдрици:
Сега ще разгледам Терапист. Flowers Hibiscus

# 284
Пробвай с гел,това на снимката за мен е резултат след гел или лененото желе(което си е вид гел)
И вкарай малко хидратация по дължините...

Общи условия

Активация на акаунт