Къдрокоси красавици - 9

• 16 988
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
  • Между гори и планини
Това с миенето всеки ден, освен ако не спортуваш и главата  ти не се изпоти, е изключително вредно! Преди и аз си миех косата всеки ден, особено когато беше къса и сутрин ѝ трябваше сешоар за оформяне.
Лятото си мия косата 2 пъти седмично. Иначе - веднъж. Но моят скалп е сух и въпреки, че мажа много продукти през седмицата, на 6 ден вече започва да ѝ личи.

# 376
  • Враца
Sunshine_Reggea,  би ли ми препоръчала някой?

Аз и тези с отмиване , не ги отмивам, защото после косата ми бухва.

Доня, знам, но не мога. Така съм си свикнала от дете и вече съм на 50 , не съм пропускала.
Чувствам се не добре.
А лятото - абсурд. Немислимо.

# 377
  • Между гори и планини
Аз постепенно разредих. В началото през ден, после през два... Като знам колко продукти слагам при всяко миене и ми призлява от идеята да я мия всеки ден 😂

# 378
  • София
Като балсам/маска използвам най-често "храната за коса" на Garnier. Доколкото знам, става и за балсам без отмиване, но не съм сигурна.

# 379
Купих си желето на Аs I am, обаче много рядко ми се вижда. Така ли трябва да бъде. Аз очаквах нещо с консистенция на желе, а това е като гела на Силк кърлс - рядко като вода.
От сайта на curlydee,  не е от някой измислен.

# 380
  • Между гори и планини
Днес на мокра коса сложих това. Бях го забравила.
оформи ми косата, без да я втвърди. Сложих по дължината на косата. Ето я изсъхнала, без сешоар или дифузер.

# 381
Купих си желето на Аs I am, обаче много рядко ми се вижда. Така ли трябва да бъде. Аз очаквах нещо с консистенция на желе, а това е като гела на Силк кърлс - рядко като вода.
От сайта на curlydee,  не е от някой измислен.
Определено не е като вода, никога не ми се е случвало да изглежда така. По-скоро бих казала, че е нещо между крем и гел като консистенция.

Общи условия

Активация на акаунт