Калориите броим и здравето ценим - тема 14

• 4 979
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте!
Мисля, че ми е наложащо да почна да броя калории и да се раздвижвам. Да, точно това е думата, щото всииичко ме боли Confused
Искам 5кг само надолу и стягане. Дайте идея как да почна да си готвя така, че да смятам храната? Или като начало месо и салата...? Готови рецепти, как да започна?
Сметнах, че около 1500кал ми трябват.
Свалих приложението с  "ябълката".

# 46
За протокола 44 кг, 168 см и не, не съм много слаба!

Но нормата е - 13/-15 кг. от десетиците на височината, а ти си -24. При -25 започва да се търси и говори за анорексични признаци. Бъди внимателна и добра със себе си. И аз на младини все не бях достатъчно слаба и накрая аха да се затрия със сърдечен арест, следите на който ще нося завинаги + един бъбрек и един яйчник повредени.

# 47
За протокола 44 кг, 168 см и не, не съм много слаба!

Но нормата е - 13/-15 кг. от десетиците на височината, а ти си -24. При -25 започва да се търси и говори за анорексични признаци. Бъди внимателна и добра със себе си. И аз на младини все не бях достатъчно слаба и накрая аха да се затрия със сърдечен арест, следите на който ще нося завинаги + един бъбрек и един яйчник повредени.
Да, така е, звучат като малко килограми, но аз съм с тънка  издължена кост и повече килограми не са ми много ок. Все пак си имам едно наум, защото лесно отслабвам и минавам критичната граница.

# 48
Колкото пъти погледна в темата, толкова пъти прийт се обяснява защо не е прекалено слаба. Joy беше пуснало снимки момичето и....гладна работа.

Нормата са я определили лекарите. БМИ 18 поне си трябва.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 09:15 от Flowersintheair

Общи условия

Активация на акаунт