Страх или оправдание?

• 8 952
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Аз не видях някой да иска нещо от нея. Мъжът и я е помолил и тя реално прави на него напук, понеже не харесва брат му.
Щом я кефят такива отношения с мъжа ѝ, къде е проблемът!?
Интересно ми е дали на него е обяснила по същия начин отказа си и в какви отношения са двамата (тя и мъжът ѝ). Другото е само повод (10 душ гела за хора, които е виждала 2 пъти в живота си).

Именно. Смуче си от пръстите някакви тъпи оправдания, за да може най-накрая да се скара с мъжът си
Много зряло.

# 151
Аз не видях някой да иска нещо от нея. Мъжът и я е помолил и тя реално прави на него напук, понеже не харесва брат му.
Интересно ми е дали на него е обяснила по същия начин отказа си и в какви отношения са двамата (тя и мъжът ѝ). Другото е само повод (10 душ гела за хора, които е виждала 2 пъти в живота си).

Именно. Смуче си от пръстите някакви тъпи оправдания, за да може най-накрая да се скара с мъжът си
Много зряло.

Ми,без това след работа си гледа филмчетата и тиктоците.

# 152
Скрит текст:
[/spoile

А ти висиш в bgmamma. Като гледам не ти е спрял достъпа до електричество или интернет.

# 153
Какво стана, съпругът ти отиде ли да купи душ геловете?
Не е ли обиден?
Ако ти утре си заета цял ден и  го помолиш да иде да купи нещо за майка ти, а той ще е свободен цял ден, но ти каже, че не иска, защото жената почти никога не си е говорила с него, никак не са си близки и да си купуваш сама на майка си, на теб ще ти е приятно ли?
Вие сте семейство с дете, делите ли си парите всеки си разполага с неговите, защото независимо кай е купил, парите излизат от вашата къща?

# 154
Какво стана, съпругът ти отиде ли да купи душ геловете?
Не е ли обиден?
Ако ти утре си заета цял ден и  го помолиш да иде да купи нещо за майка ти, а той ще е свободен цял ден, но ти каже, че не иска, защото жената почти никога не си е говорила с него, никак не са си близки и да си купуваш сама на майка си, на теб ще ти е приятно ли?
Вие сте семейство с дете, делите ли си парите всеки си разполага с неговите, защото независимо кай е купил, парите излизат от вашата къща?
Той с моите родители не говори,даже се опита и мен да ме скара с тях.Ние с него се караме повече,отколкото да се разбираме.
Ама не бе ти си много добричка и разбрана жена - за това над десет страници нищим едни тъпи душ гелове, които ако преди три дни беше пратила да беше забравила.

Di Soleil - мрази ги та пушек се вдига, ама тука се прави на луда.

Ехеее,русалке,накрая лицето ти ще стане по-червено от косата ти!

# 155
Много лошо, в чужбина с малко дете и не се разбирате с мъжа ти. Не ти завиждам,  как живееш , можеш ли да спиш спокойно изобщо?

# 156
Ние с него се караме повече,отколкото да се разбираме.

Стигнахме най-накрая до реалния проблем. Жената не просто не харесва родата му, но и самия си мъж, затова нито на тях нито на него никакви услуги няма да прави. Ама докато си го каже, трябва да се пъне 11 страници за душ-гелове, пари за за племенника, непратени картички, скучни разговори и т.н
Айде сега на новия клон - разбрахме че сапун отказва да купува, да видим мъжа и дали става за някакъв чеп, или ще я развеждаме набързо...

# 157
11 страници за душ гелове пишем - пък то какво излезе най-накрая.

# 158
Ние с него се караме повече,отколкото да се разбираме.

Стигнахме най-накрая до реалния проблем. Жената не просто не харесва родата му, но и самия си мъж, затова нито на тях нито на него никакви услуги няма да прави. Ама докато си го каже, трябва да се пъне 11 страници за душ-гелове, пари за за племенника, непратени картички, скучни разговори и т.н
Айде сега на новия клон - разбрахме че сапун отказва да купува, да видим мъжа и дали става за някакъв чеп, или ще я развеждаме набързо...

Ооо,става, ама е от типичния мъж,който след раждането си показва рогата.

# 159
  • Paris, France
Много изопачаваш,мила.То по тая логика да се приберем с мъжа ми в България,щото така искаме да живеем и наще родители да ни плащат сметките?Много отговорно.
Забравих да допълня,ме в началото на годината му купихме душ гелове и ги пратихме по поща и нямах проблем,но не ми се вярва в Българоя да продават само гадни и скъпи душ гелове,или?

Харесвам определени гел-душове, не непременно скъпи, които не намирам във Франция, където живея. Визирам Boots Evening Primrose oil, още 2 техни, този с аромат на кафе на Ив Роше. Приятелите ми знаят и ми носят от Англия и от България. И аз съм носила евтинджоси като цинков крем от Boots. С кеф бих отишла да купя нещо за нашите, свекърите или зълвата, особено след като мога да ида сутрин, когато няма опашка и съм с количка с багажник. Много грозно ми се видя оплакването.

Никой не ви спира да си идете в България щом в Австрия не сте доволни или щастливи. Вероятно и на вас ще помагат.

Не може да искаш от девера да се мести с жена и дете. Не всеки може и иска да си причини чуждо място, да учи език и да почва от нулата. С дете е още по-трудно. Аз исках да ида в Англия и заминах сама, свободна и мома. С мъж и дете съм емигрирала. Не искам да си спомням, хем дойдохме в неговата държава и град и разполагахме с жилище.

Спри да се занимаваш с неговото семейство и намери начин да се разделите културно! Така няма и да чуваш за родата му.

# 160
  • Далечният изток
Де го чукаш, де се пука...

# 161
11 страница за миризлива измиваща пяна, за да смелост авторката да си признае, че не понася мъжа си!
Впечатлена съм.
Вместо да се цупондриш, вземете се гушнете  може и до друго да стигнете.
Може и кротко да поговорите на чаша вино без телефони.
Така и родата щи спре да ти е крива.
Не му е лесно на твоя с теб.

# 162
Айде пак жената излезе виновна.

# 163
Тъкмо мислех да предложа аз да занеса душгеловете на девера, че ще пътуваме скоро, а то какво било…

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 23:57 от Threemafan

# 164
  • Пловдив
Влиизам да се къпя. ...ще има ли вносен душ гел или  да си ползвам простите 🤨🤨

PS. Не ми беше луксозно 😒

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 22:42 от Sun2000

Общи условия

Активация на акаунт