Страх или оправдание?

• 8 925
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Авторке ще ти предложа един много кофти вариант, който може да те попари като вряла вода и да нямаш нужда от никакви душ гелове.
Ти осъзнаваш ли какво може да ти се случи, ако омразните роднини на мъжът ти се преместят в Германия при вас?
Сериозно, само си помисли.
Ти една свободна минута няма да имаш защото ще ги обслужваш до задника си.
И повярвай ми тогава, че е трябвало да пратиш два-три душ гела ще ти се види като песен.

И не на последно място:

Знай си интереса! Като си скарана с родителите си и няма къде да се прибереш при евентуална раздяла гледай да не провокираш явно силно търпящият ти мъж до краен предел - и то за простотии.

Родителите му прости, роднините му прости, той прост - пък ти си по-по-най.

# 166
Авторке ще ти предложа един много кофти вариант, който може да те попари като вряла вода и да нямаш нужда от никакви душ гелове.
Ти осъзнаваш ли какво може да ти се случи, ако омразните роднини на мъжът ти се преместят в Германия при вас?
Сериозно, само си помисли.
Ти една свободна минута няма да имаш защото ще ги обслужваш до задника си.
И повярвай ми тогава, че е трябвало да пратиш два-три душ гела ще ти се види като песен.

И не на последно място:

Знай си интереса! Като си скарана с родителите си и няма къде да се прибереш при евентуална раздяла гледай да не провокираш явно силно търпящият ти мъж до краен предел - и то за простотии.

Родителите му прости, роднините му прости, той прост - пък ти си по-по-най.
Не съм скарана,а той е скаран.
Не знам ти къде си видяла да изкарвам себе си чиста.На места съм писала неща за себе си,че преди бях много по-особена и странна,които съм ги осъзнала.

# 167
Пак ли се вързахме на пързалка? Аз си бях казала в този подфорум в никоя тема да не пиша. Тъпо.
Жена с дете и домакинство и прибрал се в къщи след работа мъж  да не спира да чати в темата. Странно, странно

# 168
  • По света и у нас
Ми кажи на мъжа ти че и теб те е страх да носиш душ гелове по летищата - страх те е за репутацията ти, кажи му че имаш панически атаки от такива поръчки.

Напълно ти съчувствам защото и аз пусках подобна тема неотдавна.

# 169
  • Paris, France
Ми кажи на мъжа ти че и теб те е страх да носиш душ гелове по летищата - страх те е за репутацията ти, кажи му че имаш панически атаки от такива поръчки.

Ама той не иска от нея да ги носи до БГ, а да ги купи в магазина и да ги занесе у тях. Това е всичко. Пращали са геловете по пощата, което ми е странно, защото във Франция май не ги взимат. Поне лекарства не приемат, както и продукти, съдържащи алкохол.

Да им имам проблемите!

# 170
Добре авторке ти какво решение имаш на дилемата понеже не спря да злобееш в цялата тема?
Вдигни телефона разкрещи им се какви са мързеливи идиоти, че не идват в Германия и приключи тая драма.
После обаче да не ревнеш, ако мъжът ти случайно вземе че те изгони.

Ебаси злобното човече си.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 00:00 от Arielle

# 171
Когато има страх, винаги има и оправдание.
Когато няма желание, също. Но това е показателно и за твоите действия, някак си. Ти за един душ-гел ли си?

# 172
Айде пак жената излезе виновна.
Честно казано авторката си признава, че е "особена" и "дребнава", очевидно е негативна и трудно понася хора, та определено вината е в нея. С такъв човек се живее много трудно. Мъжът й със сигурност има трески за дялане, но в случая напрежението тя го внася. От едни душ гелове ми се струва, че със седмици ще се карат и спорят с мъжа й и ще се усеща напрежение, което си е пример за конфликтна личност, която търси под вола теле.

Аз не разбрах авторката и мъжът й ли издържат брат му в България, защото иначе не разбирам какво я бърка кой къде живее и как се справя?

# 173
  • Paris, France
Аз не разбрах авторката и мъжът й ли издържат брат му в България, защото иначе не разбирам какво я бърка кой къде живее и как се справя?

Предполагам се дразни, че свекърите подпомагат семейството на останалия в БГ брат, но не и нейното + че пращат колети и им носят пълни куфари.

# 174
Честно казано авторката си признава, че е "особена" и "дребнава", очевидно е негативна и трудно понася хора, та определено вината е в нея.
Че то половината пишещи в темата са такива, ама като не си го признават, не се брои сигурно. Недребнав човек няма шанс така да се втренчи в душгелове, както се втренчиха тук.

# 175
Честно казано авторката си признава, че е "особена" и "дребнава", очевидно е негативна и трудно понася хора, та определено вината е в нея.
Че то половината пишещи в темата са такива, ама като не си го признават, не се брои сигурно. Недребнав човек няма шанс така да се втренчи в душгелове, както се втренчиха тук.

Бях написала коментар преди половин час,гледам са го изтрили.Явно някои се засегнаха.
Казах,че да се сърдиш на “не” също не е много зряло.

# 176
Нарцùса  Много е готино това лилавото с жълта тениска . Сякаш друг потрбител Simple Smile
Във всеки от нас има от всичко. Аз даже напоследък се бях зачудила как навън съвсем непознати се държат супер мило и внимателно, ще ми подадат нещо ако си изпусна, ще ми задържат варатат с усмивка ... пък как същите ако се задърлят с някой за нещо стават като намокрени гремлинчета .

# 177
Скрит текст:
Това, че има и други дребнави хора, не прави авторката по-малко виновна за настоящия й проблем. Тя си се ядосва,  гледа в чуждата паничка, сравнява се, тръгнала е с рогата напред. Не вярвам ни на мъжа си, ни на брат му да им накриви шапката. Единствено ще я помислят за още по-особена и дребнава.

Цялата тема е тотално нелогична за брата и семейството, които едвам свързват двата края в БГ, но пък така им било по-лесно. Кое от двете е вярно?

# 178
Не казвам, че би я оправдало, но е тъпо да буташ чужда тема според собствените си кусури и накрая да обвиниш автора в тях. За мен авторката не е точно дребнава иначе. Не може да си формулира нещото, което я дразни, и изрежда хаотично неща, които и по принцип са неприемливи, не само защото тя се дразни сега.

За другото, не виждам противоречие. Освен дохода като сума, има и личен комфорт, някакво усещане за стандарт и не на последно място лични умения и знания. Някои съзннателно избират комфорта, други са принудени. Всичко е точно, само да няма излишни претенции и коментари. Проблемът е, че обикновено и претенции има, и коментари.

# 179
  • София
Тя доста добре си формулира тезата. Има проблем с мъжа си и го прехвърля и към роднините му.
Вече в кой е проблемът няма значение, щом нищо не прави да го разреши, а се вглежда в разни напълно далечни проблеми от нейните (кой и къде живее и дали го е страх).
Мести проблема от болната на здравата глава.

Общи условия

Активация на акаунт