Страх или оправдание?

• 8 885
  • 294
  •   1
Отговори
# 195

За цяла година били ми каза той.Не,аз просто се чудя наистина как така точно тези дул гелове ги няма в БГ.
Първо мм ми викаше,ме брат му почналда използва душ гелове,значи ги имав БГ.
След няколко месеца пожела душ гелове и му пратихме по Де Ха Ел.
След това пак заръча на брат си за душ гелове,явно в България вече не ги внасят.
Братя са,радвам се,че се разбират и поддържат връзка,но и аз имам брат,който нито аз,нито той ме кара да му карам такива неща,които ги има навсякъде.

По DHL душ гелове?!

# 196
Те не излизат ли златни така? DHL доста скъпичко взимат. Аз за една бутилка вино платих близо 140 лв.

# 197
Те не излизат ли златни така? DHL доста скъпичко взимат. Аз за една бутилка вино платих близо 140 лв.

Нее,пратихме ги без проследяване.Най-много до 10€ да бяхме платили само за доставката.
То тук в Германия водата същи е с по-добро качество отколкото водата в България на някои места,и продуктите са по-хубави,демек,какво излиза накрая?

# 198
А,що? Не е невъзможно.
По-интересно е чекиран багаж с 3 кила душ гелове.

# 199
А,що? Не е невъзможно.

Това по-скоро е реторичен въпрос,защото казах,че първия път пратихме на брат му ДУШ ГЕЛОВЕ по DHL.

# 200
А,що? Не е невъзможно.
Това ми напомни за P Diddy и неговите оргии с бебешко олио. Само че тук някакви вечеринки с душ-гел ще са. Битте шнела, шнела душ-гела.

# 201
Историята става все по-безумна и някакси непрекъснато се развива. Откакто пуснаха лоялната програма с точки, сюжетите започнаха да се развиват по-постепенно - тук вече на н-тата страница разбрахме за душ гелове по ДиЕйчЕл.

# 202
Защо се заяждате с авторката? Тя каза в началото, че са пратили душгелове по пощата като пратка. В Германия пощенските пратки се извозват от DHL и никой не ти отваря колета. Пращала съм колети към България, отивам в пощенския офис със запечатан колет, пиша адреса на бланката и пътува точно с DHL. После в България си го поемат Български пощи. Никой нищо не гледа.
Сега свекърите ще пътуват с кола, пак казано от авторката, явно няма проблем да помъкнат десетина душгела, за самолет и дума не е ставало.

# 203
А, това за колата съм го пропуснала.
След като имат кола, защо самите свекъри не купят козметикатс? И без това трябва да е в количества.

# 204
ако ще препродава защо не си поръча от тему ?

# 205
Защо изобщо ползват душ гелове, като са вредни?
Защо темата е озаглавена "Страх или оправдание"?
Защо времето е толкова кофти в края на май?

# 206
Проявяваш дребнавост.
1. Никой не си избира роднините.
2. А има едно много простичко правило - не критикуваш роднините на половинката си. Той може, но ти не. Както и ти можеш да критикуваш своите, но той няма право да го прави за твоите. Причината е в т. 1 - никой не е виновен за това, какви са му роднините, а ти, критикувайки брата на мъжа си, всъщност критикуваш съпруга си, без човекът да е виновен за това какъв е брат му.
3. Всеки има право да живее живота си, както намери за добре. Дали братът на мъжа ти го е страх да живее в чужбина, или се оправдава - си е изцяло негова работа.
4. Ако свекърът ти и свекървата помагат финансово на брата на мъжа ти, това също си е изцяло тяхна работа. Нямаш никакво право да се месиш в тези отношения.

Някой написа по-горе - купувайки душгеловете на раздора, не правиш услуга на девера си, а на съпруга си, който след работа, вместо да се прибере да си почине при любящото си семейство, трябва да обикаля дрогериите, защото жена му се цупи, че брат му взима свои решения за живота си.
А това, че не ти изпращали картичка за рождения ден, но искали услуги - да, има такива хора. Използвачи се наричат. И много дразнят. Но виж точка 2. Освен това - старите хора са казали: "Направи добро и го хвърли в морето - то само ще намери пътя обратно и пак при тебе ще се върне."/ “Хвърли добро зад гърба си, ще го намериш пред себе си.” Или пък Марк Твен - "Никога не отказвай да направиш добро, освен ако това няма сериозно да ти навреди." Нищо не ти коства да проявиш балгородство и да купиш/купуваш въпросните душгелове. Той оня горе гледа. Smirk

# 207
Правилно!
Добре е да се замислиш какво губиш като купиш 10 душ-гела и колко ще ти бръкнат в бюджета и какво печелиш, нагнетявайки обстановката със съпротивата си. Роднината все пак не иска нещо толкова скъпо. Пък негова работа какво ще ги прави. Ако ще да пълни басейн с тях.

# 208
Не знам защо така свободно и често се предполага, че жена няма работа и нужда от почивка, и може да свърши някоя дреболия, свързана с убиването на 2 часа от живота ù, някой лев от парите ù, пък  ако има и безплатен фитнес, демек носене на торби - ехей.

# 209
Е, колко често се налага да ги купува? Да вземе два кашона, да му ги пратят и да мирлясат всички.

Общи условия

Активация на акаунт