Кандидатстване в ТУ София

• 653
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
 Предстои ми да кандидатствам в ТУ София и се опитвам да се запозная максимално с дадени специалности, за да преценя най-добре как да подредя желанията си. В момента завършвам 12 клас и съм завършил цялата C# програма на SoftUni.
 Някой би ли могъл да сподели опит, информация или наблюдения за специалността „Интелигентни системи и изкуствен интелект“ (на български език)? И може би да съпостави с тази на английски език?
 Благодаря предварително, бъдете здрави!

# 1
Насочи се към ФМИ на СУ.

# 2
Здравейте!
 Предстои ми да кандидатствам в ТУ София и се опитвам да се запозная максимално с дадени специалности, за да преценя най-добре как да подредя желанията си. В момента завършвам 12 клас и съм завършил цялата C# програма на SoftUni.
 Някой би ли могъл да сподели опит, информация или наблюдения за специалността „Интелигентни системи и изкуствен интелект“ (на български език)? И може би да съпостави с тази на английски език?
 Благодаря предварително, бъдете здрави!

За да се запиша в тази специалност, трябва ли да имам серификат или направен изпит по английски, независимо дали специалността се изучава не български или на английски език?

# 3
https://priem.tu-sofia.bg/newsEvents/377
Проверката на езика онлайн е отворена.

Общи условия

Активация на акаунт