❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 30 731
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Аз също мисля да чакам ноември и черния петък. Някак си не смея още, а по принцип съм много рационален и несуеверен човек, нещо хормоните ме бъгнаха Grinning
При мен в 10 седмица намалиха дозата на дуфастон, чакам следващ преглед в 14та и може би ще го спрат постепенно, засега си го пия.

# 616
Относно прогестерона - бях на пролутекс инжекции и утрогестан. Пролутекса го спрях плавно в 12г.с., а утрогестан още слагам вечерно време по две перлички.

А за пазаруването: нито гледам, нито го мисля. Ноември ми се върти на мен в главата.

# 617
Здравейте, момичета! Имам едно питане, какво е мнението на вашите гинеколози относно къпането в море. Срещам доста противоречиви мнения, двамата ми следящи са на различно мнение. Та ми стана интересно на вас какво са ви казвали, ако е ставало на въпрос.

# 618
Здравейте, момичета! Имам едно питане, какво е мнението на вашите гинеколози относно къпането в море. Срещам доста противоречиви мнения, двамата ми следящи са на различно мнение. Та ми стана интересно на вас какво са ви казвали, ако е ставало на въпрос.
На мен още при първото посещение, преди изобщо да ме прегледа, ми изприказва общите неща и изрично каза никакво влизане в море или басейн. Така че не е нещо персонално, а генерално превантивно да не взема да хвана нещо. Иначе ще ходим на вила с басейн до морето, но аз така и така не мога да плувам и ще ми е по-спокойно да си имам оправдание да си топвам само краката. Smile

# 619
  • София
Някой питаше за пътуване със самолет. Имахме купени билети преди да разбера, че съм бременна (използвахме си ги 2 полета по около 3 часа всеки), не е имало никакъв проблем. Нито с мен, нито с бебка. Ако АГ разреши според мен не е проблем. Според моето АГ, полети до 2 часа са си ОК, ако няма кървене или други симптоми.

Утрогестана го спрях в 14-та седмица, продулжавам по 1 таблетка Алеракт сутрин и вечер и Но-шпа, нямам оплаквания.

Относно покупките, според мен излизат изгодни предложения есента, най-често, ако 1 магазин пусне промоция и поне още 1-2 големи се включват и може да се сравняват цени. Понякога може да се окаже, че в някой магазин на “редовна” цена е по-изгодно от “промоционалната” в друг Simple Smile!

# 620
Аз все още слаган циклогест, по 1 на ден, но преди 10 дни имах кървене и явно по дълго време ще го слагам. В момента съм 16/17 г.с, вече почти нямам неразположения,  но поне веднъж на седмица повръщам...

Започнах да усещам бебето, но ми е втора бременност и знам какво да "търся". За килограмите - към момента съм същите с които забременях, нито съм качила, нито съм отслабнала.

# 621
Здравейте, може ли някой да ми каже кое се счита за висок риск от от преекламсия. Казаха ми че уж всичко след бхс е Ок но риска е над 1:150 за преди 37 седмица. Казаха ми че всичко е Ок и да спра аспирина

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 22:53 от annonymous 18

# 622
Знаеш ли какво, не се притеснявай. Ако нямаш диабет и не отключиш гестационен такъв, нямаш високото кръвно и някакви бъбречни проблеми, значи няма от какво да се притесняваш. Щом са ти спрели аспирира значи всичко е точно. Дишай свободно. Wink

Здравейте, може ли някой да ми каже кое се счита за висок риск от от преекламсия. Казаха ми че уж всичко след бхс е Ок но риска е над 1:150 за преди 37 седмица. Казаха ми че всичко е Ок и да спра аспирина

# 623
Здравейте аз да попитам който не е правил прентален тест. Аг има ли вече предположение за пола или да са ви го казали на 100%?

# 624
Здравейте аз да попитам който не е правил прентален тест. Аг има ли вече предположение за пола или да са ви го казали на 100%?
Аз знам какъв е пола от пренаталния, но вчера ми показаха ‘достойнството’ на ехографа. Би трябвало вече да се види, но аз съм в края на 17тя седмица.

# 625
  • Русе
На феталната в 13 г.с. АГ видя пола и ме попита за потвърждение от пренаталния дали е това. Та, потвърди се и на видеозона Simple Smile

# 626

При мен на фаталната в 12г.с. АГ предположи на 80%, след това на преглед в спешният кабинет в 14г.с. друг лекар потвърди предположението

# 627
Здравейте, бях на преглед и лекарят ми каза да си избера витамини за бременни и сега се чудя какви. Можете ли да препоръчате някакви

# 628
Моето АГ ми изписа тези:

Здравейте, бях на преглед и лекарят ми каза да си избера витамини за бременни и сега се чудя какви. Можете ли да препоръчате някакви

# 629

Здравейте, пия Витамини за бременни на Елевит /Elevit/ - доволна съм. Вече на 3-та опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт