❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 30 827
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Здравейтеее! Първата фетална морфология мина❤️🙏🏽 Всичко е наред с бебенцето. АГ се опита да предположи за пола, каза първо момче - след това момиче 🫣😁 на вас на какво ви прилича??☺️☺️

# 556
На сладко бебенце ❤️

Здравейтеее! Първата фетална морфология мина❤️🙏🏽 Всичко е наред с бебенцето. АГ се опита да предположи за пола, каза първо момче - след това момиче 🫣😁 на вас на какво ви прилича??☺️☺️

# 557
На сладко бебенце ❤️
То е ясно, ако можех да стоя там цял ден и да го гледам само 😁🫣🥰🥰🥰

# 558
Ох, как се е сгушило, като котенце 🥰 Аз мисля, че е момченце, ама съм далеч от експерт по определяне на пола. А че е сладичко спор няма. 🤍

# 559
Ох, как се е сгушило, като котенце 🥰 Аз мисля, че е момченце, ама съм далеч от експерт по определяне на пола. А че е сладичко спор няма. 🤍
Много благодаря и аз съм за момченце, но ще видим за сега категоричен отговор не са ми дали 🥰

# 560
Имам малко глупав въпрос - всички фетални морфологии ли изглеждат по този начин или това е специално 3Д/4Д изследване? Мислех, че е както при преглед с обикновен ехограф, просто се гледа по-обстойно и от специалист.

# 561
  • 🌊
Илияна, честито!!
Моят термин е 06.02, но още не се знае дали ще е естествено или секцио през януари, та следя и двете теми. 
Аз моля за успокоение, имало ли е някоя с жестоко гадене по цял? Кога отшумява това чудо?

# 562
Имам малко глупав въпрос - всички фетални морфологии ли изглеждат по този начин или това е специално 3Д/4Д изследване? Мислех, че е както при преглед с обикновен ехограф, просто се гледа по-обстойно и от специалист.
Не е специално 3D / 4D изследване, а фетална морфология. И теб така ще те погледнат и на 4Д и 3Д🌷🥰

Илияна, честито!!
Моят термин е 06.02, но още не се знае дали ще е естествено или секцио през януари, та следя и двете теми.

Благодаря и на теб също честито!🌷🥰 Аз съм с термин 08.02.26. но ще раждам планово секцио (обсъдено с АГ вече) края на януари, за това и аз следя и двете теми. А относно гаденето - съм по същия начин, сега малко съм по-добре но до преди седмица две беше страшен АД по цял ден нищо не ядях , защото ми се гадеше от храните...🙃

# 563
Моята снимка не е такава. Черно бяла е, но се вижда всичко.

# 564
Мен си ме гледаха само на ехограф на първата ФМ 🤷♀
Чебурашка, при мен от около месец вече са на приливи и отливи нещата, а съм вече в 14г.с. И аз нямам търпение да се почувствам като нормален човек вече 😪
Слънчогледче, и при мен са доста сходни нещата. Чак след 3 седмици съм пак на преглед и всяка вечер се вкарвам във филма. И като ме попита някой как е бебето…. Ами не знам как е, не сме се чували днес 😀
Момичета аз още се чудя за ранната ФМ и не мога да реша, нищо конструктивно не прочетох, освен че маркерите за хромозомни аномалии се виждали вече по-ясно. Някоя от вас ще ходи ли?

# 565

Ами моята първа фетална беше преди 2 седмици и беше точно с ехограф и не беше нито 3D, нито 4D. Снимките са черно-бели и нищо не разбирам от тях. 😄

# 566
Важните неща се мерят и гледат на обикновения ехограф, не на 3D/4D, така че това е важното 🙂

# 567
  • София
Момичета, някоя получава ли спазми в корема от време на време? Вече съм в 15-та седмица и се случва от вчера от време на време да получа болка за кратко и отминава от самосебе си. Все пак предполагам, че матката се разтяга, но не помня с предната бременност кога започнаха тези състояния.

# 568
При мен за съвсем кратко включиха този 4D режим само колкото да го видя как изглежда реално в пространството. Иначе всичко важно си се гледаше по стандартния начин. Извадиха ми една такава и още 5-6 нормални снимки. И моето беше така с ръцете пред лицето – класическа поза Grinning

# 569
Аз от вчера, но не знам дали са спазми... Нещо като боцкане, придърпване, Абе леко напрежение бих казала. Пия 2 таблетки нош-па и си лежа. Това състояние ми е вечерно време, така че си лежа.

Момичета, някоя получава ли спазми в корема от време на време? Вече съм в 15-та седмица и се случва от вчера от време на време да получа болка за кратко и отминава от самосебе си. Все пак предполагам, че матката се разтяга, но не помня с предната бременност кога започнаха тези състояния.

Общи условия

Активация на акаунт