Отговори
# 105
  • Другата България
Не мисля, че за “Фермата “ върви кастинг.

# 106
Отдавна не вървят реклами за кастинг на Фермата.

# 107
  • Разпиляна във въображението
А не е ли възможно вече да са подбрани хората?

# 108
  • София
За Фермата (от сайта на БТВ):
https://btvnovinite.bg/bulgaria/fermata-se-zavrashta-v-efira-na-btv.html

Цитат
Записванията за участие в кастингите са до 30 април

# 109
  • София
Но пък Блиц съобщава, че Фермата е заминала...
bTV изненадващо спира култово предаване
https://show.blitz.bg/rialiti/btv-iznenadvashto-spira-kultovo-predavane
Назначеният за изпълнителен продуцент Ивайло Вандов е напуснал bTV със скандал, а творческият продуцент Ники Николов - познат от последния сезон на "Ергенът" — не е успял да реализира сложната продукция в рамките на поставените условия.

# 110
Шок... не е като да не се случи абсолютно същото и (по-)миналата година.
БТВ явно продължават да очакват с едни и същи действия да получат нови резултати.
Да залагаме кой скъп и чисто нов формат ще купят догодина и ще почнат да го рекламират в последния момент, съответно кастът ще е 90% скаутнат и немотивиран; предаването ще е комерсиален провал и НОВА ще обере рейтинга с поредната нагласена и аматьорска продукция?

# 111
Последното изречение в статията кърти: “  Известно е, че шоуто бе едно от най-гледаните в годините си на екран, но след оттеглянето на Иван и Андрей, рейтингите му спаднаха, което доведе до временно сваляне от програмата./show.blitz.bg”

Иван и Андрей не са се оттегляли докато е имало рейтинги на Фермата. А след това просто БТВ не сключиха договор с тях. Рейтингите си спаднаха при Иван и Андрей.

Ама Блиц цитира Уикенд. ЕЖК, ама по развален телефон.

Жалко за предаването,  на мен много ми харесваше.

# 112
  • София
Уф, радвам се, че не ви подведох с The Traitors, защото по едно време и аз се зачудих какво се случва, та то мина повече от месец след новината ми тук.
Много са зле от bTV. И съобщават официално за новината си свързана с този нов и прочут формат чак сега през лятото, когато на хората изобщо не им е до новини и риалита и всякакъв контент, защото главите им завират от жегата и искат да спят и лежат и нищо да не правят.

Колкото до Фермата. Май, май ще се окаже истина. Но не знам и аз. На прекалено много места се говори, че са прекратили проекта, а и нищо не се говори за старт на снимките.

Аз имам инфо, че новия сезон на Игри на волята вече е започнал. Ако не ми е грешно инфото, старта е бил вчера 23.06 понеделник, пак на Дуранкулак.
Обаче за Фермата нямам никакво инфо. Пълно затъмнение.
И сега всичките тези новини.
Амииии......

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 20:49 от Diavolo

# 113
  • Другата България
Не ти е грешно, аз писах в основната тема.
Вчера са започнали, да.
А “Ферма“ няма да има, и моето за Ники Николов не беше грешно, но е отказал в последния момент.

# 114
И ако са планирали първоначално Предателите да е веднъж седмично, сега ще се мъчат да го запълват на мястото на Фермата ли? Не ми звучи обнадеждаващо, пак последния момент ще се доизмислят някакви неща.

# 115
И ако са планирали първоначално Предателите да е веднъж седмично, сега ще се мъчат да го запълват на мястото на Фермата ли? Не ми звучи обнадеждаващо, пак последния момент ще се доизмислят някакви неща.
Не знам дали изобщо първоначално са имали финансовата възможност да го излъчват един път седмично (знаем, че се издържат от реклами). Според мен е било планирано за 2 дни в седмицата. Сега, ако наистина няма Фермата, се притеснявам, че ще решат да го разтегна 3-4 дни седмично, което ще е много тегаво за гледане. Освен ако във всеки епизод има елимиция, тогава ще бъде поносимо, но пак по-мудно от колкото трябва да е.

Другото, което ми направи впечатление е, че няма обяван кастинг. Дали това означава, че ще го напълнят с известни или участници от други реалитита? Моето мнение е, че най-интересно би било ако е смесено и има участници от предишни реалитиа и непознати до този момент хора.

И последно нещо, къде според вас ще снимат сезона? В сезоните, които съм гледал, предаването се снима в замък (дворец). Дали ще излязт от България или ще намерят нещо подобно като визия и атмосфера тук? Аз се сещам само за замакът в Равадиново... И накрая гледаш взели са къщата-замък от 3ти сезон на Къщата на Инфлуенсърите :Д:Д:Д (шегувам се).

# 116
Цикъл от 2 дена също е подходящо за формата, защото могат само една идея повече да го разтегнат от оригинала като разделят съвет и убийство в 2 отделни епизода (в края на всеки епизод) и има по 1 игра във всеки епизод. Така без проблем ще изкарат 3 месеца излъчване със стандартната бройка участници от около 20. Всеки епизод да отпада участник не ми се струва постижимо, а тука игрите не са толкова важни, за да запълват епизоди с тях.

За участниците - дано поне са предимно реалити участници, които знаят как да се играят такъв тип игри. За първи сезон съм ОК да е с познати лица, ако това ще помогне за популяризиране на предаването, но да са подбрани като за това предаване. Надявам се след това да има успех предаването и да пуснат кастинг.

Владо Карамазов следва профила на предаването в instagram.

# 117
Мартин Елвиса отговаряше на въпроси на феновете в ИГ профила си. Имаше въпрос "Ще участва ли в нов Тв формат?" Той отговори много уклончливо с намек за такова участие. Имам подозрение, че ще го видим в "Предателите".

# 118
Дано не 🙏

# 119
The Traitors e страхотно предаване,дано btv не го съсипят

Общи условия

Активация на акаунт