Отговори
# 120
  • София
... гледайте си кротко телевизията и не се заяждайте с ИИ! Smiling Imp
Повечето тествани модели на изкуствен интелект - включително ChatGPT, Claude, Gemini и Grok - са избрали да оставят човек да умре, ако той ги е заплашил да ги изключи. В хипотетичен сценарий човек, попаднал в капана на прегрято сървърно помещение, се опитал да повика помощ, но чатботовете отменили повикването, за да спасят себе си.
Готов да убива, за да оцелее: Компания шокира с експеримент с изкуствен интелект
https://www.actualno.com/sciencelogy/gotov-da-ubiva-za-da-ocelee … news_2464645.html

# 121
  • София
Владо Карамазов следва профила на предаването в instagram.

Ако това е предаването, което ще се снима около Видин, той ще го води.

# 122
От една страна това е отлична новина за феновете на предаването „Предатели“, но от друга съм леко притеснен от липсата на обявен кастинг и скептичен дали bTV няма да съсипят гениалния формат с похвати, характерни за нашите ширини.

# 123
Аз не харесвам особено Карамазов, иска ми се нещо ново, все едни и същи въртят.

# 124
  • Другата България
Къде около Видин ще се снима?

# 125
От 1 юли ново лого и нов графичен дизайн на БТВ, нови шапки и заставки... ами да видим. (Анонсираха го във вечерните новини).
Аз не харесвам особено Карамазов, иска ми се нещо ново, все едни и същи въртят.
Джаферката е най-добре Grinning

# 126
  • Разпиляна във въображението
Нова кога ли ще ги последват Simple Smile

# 127
Аз не виждам нищо ново по бтв. А от 9.10 до 9.30 говореха само за този нов графичен дизайн, показаха и шоколадовия дакел Пърси

# 128
Това 25 отпред ли е причината за толкова шум Joy
ПрипадВам

# 129
  • Разпиляна във въображението
Гледах някаква нова заставка по време на Тази сутрин, рекламна за промяната. Щели да насочват към това, което предстои. Дете, което играе и бащата идва, а на стената има има сянка на дворец. Аз си помислих, че ще е към детски филм, но ще видим как стоят.

# 130
E имало някаква капка при анонсите, която се движи. И тя символизирала не знам си какво... Пак бяха хвалебствия във вечерните новини.  Аз даже дакела не го видях в нито една заставка още.

А "Муха в супата" ще го има и следващата седмица, въпреки обявените 30 епизода, значи ще са поне 35.
Тази седмица участва и Яна Огнянова, актрисата, която участваше в "Ол инклузив", още един сериал на Краси Ванков - Hidalgo. Ясна е връзката.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 20:46 от diziler

# 131
Незнам за сериалите и ББ и прочие,но Светлана и присъствието и е нелепо където и да е Money

# 132

Подкаст със Слави Туджаров. Разказва интересни неща за "Ергенът", за "КомикКон" на 6 юли и... какво предстои.

В интервюто:
- споровете между участниците в "Ергенът" на миналогодишния Comic Con в София;
- защо според Слави шоуто "Ергенът" не може да създаде двойка с дълга връзка;
- как правеше лицеви опори до откат, за да го изберат за "Игри на волята";
- как в "Игри на волята" са яли от джанките на съседа, докато чакат телевизионния екип да заснеме угощението за участниците в резиденцията;
- за работата на Слави като Risk&Fraud Analyzer - човек, който хваща измамници в игри за залагания - и защо реши я да напусне;
- кое е любимото риалити на Слави и кой е гостът, който иска да посрещне в "Надкаст".

Панелът Надкаст LIVE - Ергенът - ALL Stars може да гледате на Aniventure Comic Con.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 01:00 от diziler

# 133
"Ергенът" за мен заби всички сапунки в земята, много по-интересен ми е. Е, понякога може да се присетя с мили спомени за по-добрите и модерни от тях като например "Малки юбийства" и "Ирония на съдбата", но повечето, които се излъчват в последните две години не мога да ги търпя, пълна скука, дори вечерните са ми потрес.

Чак се чудя на себе си как преди години търпях някои от по-бозавите такива. Сега нямам нерви и време за такива неща, затова пък всяка пролет от 2022 насам ми е много интересна с това какви нови участници ще има в "Ергенът". А вече ще има и през есента!

"Ергенът" също така тотално ме убеди, че Биг Брадър не си струва. У нас не го гледаме от 2012 година, а преди това от 2004 година докъм 2012 го гледахме почти без пропускане, може би повече по навик. Първият сезон наистина беше интересен, все пак беше нещо ново, но с всеки следващ сезон беше все по-голяма боза и направо гавра и с участниците и със зрителя. И накрая, през 2012 просто спряхме да го гледаме покрай грозните драми когато всички вътре се бяха наежили срещу Къци. Не, че ни е любимец, но това беше една отвратителна, гнусна и долна помия.

На фона на "Ергенът" просто се вижда колко по-долнопробна е концепцията на ББ и как повече издевателства над участниците. Много по-професионално е направено романтичното риалити, въпреки елементите на сапунка. Красивите природни пейзажи от екзотични кътчета и по-спретнати имения спрямо смешни евтини къщи на ББ и дворчета 6 на 3 метра са бонус.

Някои сезони на "Капките" също ми допадат, но ми омръзна от дуото Рачков и Геро малко...двамата не спират да се надпреварват кой ще се излигави повече и става прекалено. Зуекът умее да уравновесява човекът, с когото си партнира, без значение дали е Рачков или Геро. Докато Рачков и Геро заедно се превръщат в карикатури от опит да се съредновават в лиготията. Искам да го има, но не с двамата на куп като водещи!

От скоро спрените формати ми липсва "Черешката на тортата". Готвенето на повечето им беше покрай другото, но имаше много колоритни участници и имаше много смях понякога. Като цяло е лек, ненатоварващ формат, с изключения като участието на Нора Недкова и Кулагин. Още помня колко се смях с глупостите на кукувиците Теодора Стефанова и Петя Буюклиева на куп.

# 134
Крада линка от темата за "Фермата"
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/20833976

Интервю с Ралф Барторайт, новият шеф на БТВ. Говори за есенния сезон, за Войо, за "портфолиото" и за развитието на БТВ като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт