Отговори
# 135
# 136
Може да бъде интересно. Не съм гледала чуждестранни формати /и този не знам какъв е/, но съм гледала други, свързани с купуване, ремонт, продажба. Не като състезание, а като вид работа на някои хора.

# 137
  • Другата България
Според мен ще последва съдбата на формата с Николета Лозанова, вече забравих името му.

# 138
И аз това си помислих, като видях имената на Иван и Андрей. Дано да бъде по-различно и реалистично. То и на Николета се базира на реалност, но ми беше скучно, снобарско някак си и реално съм изгледала напълно 2-3 епизода само в началото.

# 139
  • София
Те успешно продуцираха Бригада нов дом, което харесвам. Дано им се получи.

# 140
Забравила съм, че са били продуценти на Бригадата. Сега май не са. Харесвам и Караджов, и като цяло неща свързани със жилища, интериор, покупко-продажба /познавателно е/. Дано да е добро, че от Манчев взе да ми "писва", особено с "Черешката" заради някои от участниците, "Мухата" ми е "дъното", "Кошмарите" горе-долу стават. Поне се научих да внимавам къде влизам за хранене /хаха/.

# 141
Май ще го дават пролетта, заедно с "Бригада нов дом" (както обичат да правят, сходни формати, едновременно по БТВ и НОВА). За есента е твърде късно, още кастингите започват, а кога ще се снима... то няма време.

# 142
  • София
Успех им желая с новия проект, но аз лично не съм заинтригуван и със сигурност ще пропусна този нов формат.

# 143
  • София
Прилича на The Block.  Интересно е. В него, накрая се продават на търг жилищата.

# 144
  • Разпиляна във въображението
О, Иван и Андрей ще "отмъщават" Simple Smile Достатъчно формати съм гледала по HGTV. Не мисля, че тук може да се получи нещо, което да се доближи до тях. Ще е евтина имитация с много говорилня, без реална полза.

# 145
  • Другата България
Успех им желая с новия проект, но аз лично не съм заинтригуван и със сигурност ще пропусна този нов формат.
И аз така.

# 146
Аз давам шанс на всичко в началото. Кой знае… може да излезе добро. Да се радваме, че имаме толкова формати и такова разнообразие. В някои държави националните канали са супер глупави и няма нищо, поне за Словакия и за Гърция са ми казвали приятели, живеещи там, че има само предавания тип Гала, плямпане в студиата до откат. И че телевизиите им са скучни. Тоест нашите телевизии са много по-добре. Само си спомнете какво беше 90-те години, как нямаше нищо и с 3 канала се радвахме на всяка глупост, която пуснат… Супершоу Невада (после Такси), Форт Бояр по френската TV5… всяка събота го гледах години наред, без да разбирам френски. В София имахме късмет да хващаме ефирно TV5 още от 1991 г. до след 2000 г. Като няма интернет, четеш книги и гледаш всяко нещо по тв, та и оценяваш малкото, което имаш, хаха. Сега сме станали капризни. Към днешна дата дори и с полиция не бих гледал шоу Невада или сериала Шатовалон. Ама тогава…

# 147
  • Другата България
Именно защото имам избор преценявам какво и къде да гледам, предвид малкото време, свободно, с което разполагам. Затова и аз се радвам на разнообразието, така ми е по-лесно само по превю да преценя какво бих и какво не бих гледала.
А “Шатовалон“ с удоволствие бих го изгледала отново. Blush

# 148
Тъкмо същото щях да споделя. Вместо да "давам шанс" на поредната тв полюция на Халваджиян, Тупарев, Николов, Тушев, Иван и Андрей, ще гледам сериал, който отдавна ми е в списъка.

# 149
Шатовалон го повтаряха и след 2005 някъде, с нов дублаж. Видя ми се неземна тъпота. А преди години…залепени за екрана Grinning
И Изаура повтаряха, ама нямаше този уау ефект Wink

@EmoBrother, ти какво си гледал 80-те и 90-те?

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 20:37 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт