Отговори
# 465
  • София
Сезон 4 на Ергенът се направи от Ники Николов.
бТВ са мислели да няма нов сезон, почти са се отказали, но изведнъж решават да му дадат последен шанс, Тушев не е имал време да се организира и са се обърнали към Николов, който таман е приключил с Островът на 100-те гривни. И има навика да влиза на пожар и да работи под екстремна ситуация - няма време и пари, ама искаме топ контент. Grinning
Тушев направи Ергенът 1, 2 и 3 и този новият Ерген, ''Любов в рая''

Догодина ще има класически сезон 5 пак с Ники Николов начело.
И ще си тече през пролетта, както си е било винаги.

# 466
  • Другата България
Ще ми простиш невежеството, не знам кой Ерген е нов и кой стар, защото никога не съм гледала нито един, не смятам и да го правя.
Този Ерген, който върви в момента по БТВ, от НН или от Радо Тушев се прави?
Щото ако говориш за Ергена с Мартин и Даниела, които дори и негледали като мен знаят кои са и какво са сътворили, не бих казала, че няма/ше/ висок рейтинг.

# 467
Сегашният Ерген се прави от Радо Тушев (както и първите 3 сезона), а този с Мартин и Даниела (четвъртият сезон) се правеше от Ники Николов.

# 468
  • София
Ергенът 1, 2 и 3 беше на Радо Тушев.
Ергенът: Любов в рая е на Радо Тушев.
Ергенът 4 с Мартин и Даниела е на Ники Николов.
Ергенът 5 също ще е на Ники Николов.

Рейтингите на сезон 4 бяха по-добри от сезон 3, но не доближиха великия сезон 2.

# 469
  • Другата България
Значи правилно съм се ориентирала.
Сезон 2 с Валерия ли?
Всъщност няма значение, рейтингите коментирах. Blush

Иначе във вечния спор кокошката или яйцето и аз съм на мнение, че тези официални рейтинги не са съвсем реални, писала съм защо, няма да се повтарям. Като цяло за момента доколкото чета и чувам от гледащи, ИВ прави слаб сезон, докато Предателите са посрещнати с основно позитивна нагласа от зрителя.

# 470
Извън футболните и кинаджийки/сериални ютюб канали, които следя редовно и понеже сме на вълна риалити формати, ето какво следя редовно (т.е. не изпускам): 😊

Саркаста
Ауткаста
Чакалкаста
Надкаста
Туньо
Кукушев
Каменов
Ивайло Герасимов
Анна-Мария риалитаПодкаст
След игрите - на Игри на волята официален подкаст
Диви и красиви - лайфов обзор + подкастите с отпадналите участници
+
когато отпаднали участници гостуват в Преди обед, Тази сутрин и На Кафе

Към момента съм изгледал 95% от нещата. Реално ми остават само Кукушката и Ряпата, които са съвсем предни отпреди малко.
Леле , как намираш време Grinning

# 471
  • България
Гласувах, че ще гледам ДиК, Кой да знае и Трейтърс. В реално време гледам само Кой да знае. Трейтърс гледам от линковете на Ауткаст. (Shout out)

От подкастовете следя Ауткаст, Кукушев и Бълхарниците  на Ряпата. Понякога Кукушев и Ряпата дразнят.

За два епизода Трейтърс джен Зи около мен решиха, че е скучно.

Не гледам На колко си години, Коя е тази песен, Помниш ли текста и всички други глупости. Кой гледа тези предавания и кога ще ги махнат?!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:57 от ferencliszt

# 472
  • София
Значи правилно съм се ориентирала.
Сезон 2 с Валерия ли?

С Елена. 😛
Май имаше и една Валерия... Мдам... 😁

# 473
  • София
Точно преди 2 г. почти по същия повод (рейтинги и пийпълметрия) порових за малко данни и разпоредби и написах подробен пост (според онова, което съм открил за споделяне и тогавашните ни интереси... (Впрочем, спомням си, че бях леко учуден, че "тази материя" е някак "засекретена"; не можеш да намериш кой знае какво, а и изобщо не е актуално - "цифричките" могат да се проследят детайлно най-малкото от телекомите, на всички си мълчат и само дуят перки. Явно, това също е статукво, с което играчите са съгласни.)
Не е точно същото, но почти... Има броене на данни, които са по-несъразмерни и там пак го знаят, обаче заинтересованите си мълчат:
Скрит текст:
Съвсем кратко: т.нар. БГ еърплей, т.е. най-пускана музика по радиостанциите/Е-Медиите. Преди 20-тина год. (и аз в радио) пишехме справките на ръка и ги пращахме на когото трябва. Въпросът е в друго - макар сега да излизат като принтнат лист от компютъра (или екселска таблица по мейла). Читател/потребител/ползвател научава, че парчето "Иди ми, дойди ми" на дует Тоя и Оня се върти най-много. Леле, вика си той! А всъщност - в дадени Е-Медии дадени муз.редактори са решили така да си програмират ежедневните плейлисти. Което значи, че тази класация не е дори "Най-пусканите...", избор на редакторите за най-пускани... Да, не е баш като с ТВ рейтингите, но вс.писали са прави, че ние си стоим в миналия век - ама това им изнася на съучастниците. Просто пример за нагласистиката в БГ.
Та, ето какво е в сила от 2020-а насам:
През 2020 г. "по дефолт" в нормативите за системи за измерване на аудиторията (AMS) в "размер на панела" се залагат: Вариант 1: При единно крос-медийно измерване: 3,000 домакинства / ~7,200 индивида. Вариант 2: Нетна извадка от 1,000 домакинства за телевизия / 2,400 индивида; Нетна извадка от 2,500 домакинства за дигитални медии/ 6,000 индивида.
Целият ми пост от тогавашната тема за ИВ:
https://bg-mam.ma/p/1599781/47115161

# 474
Кремена Халваджиян гостува на Ивайло Герасимов.  "Срам ме е от телевизията в България"

# 475
  • Другата България
За рейтингите.
В събота повторението на Предателите по мое инфо "бие" финалът на Диви и красиви.

# 476
  • България
Финалната двойка изтече предишния ден в интернет и хората нямаха стимул да си пуснат финала.

# 477
Ех, все ще се намери кой да издъни нещата, хахаха. А сигурно са ги предупредили всички в залата да пазят тайна.  Помня, че като бях в същата тази зала "Pirotska 5" на една церемония "Будител на годината" ни предупредиха да не издаваме никаква информация кой печели... докато не се излъчи по БТВ. Но беше във вид на молба. Никого не са карали да подписва документ за конфиденциалност Grinning

Добре, че не ми е попаднала информация кой печели "Диви и красиви". Някой път и при едноминутно скролване във ФБ си изкачат такива спойлери Grinning

# 478
Дивите печели срещу Ергенът? Dizzy Face
Това вече си е сериозна изненада.
Да, защото този сезон на Диви и красиви се оказа истинско романтично риалити, а не фрийк шоу, маскирано като такова, какъвто е Ергенът в рая. Satisfied

Аз сега на Ергенът в рая гледам повече като на ББ - шоу предимно за сеир. Тушев досега държеше ниво, но съвсем му е отпуснал края и станаха много като ББ. Предобриха, не очаквам толкова криндж и сеир от уж романтично предаване. Кастът на Мишо беше предимно от нормални хора, каквито Тушев сякаш масово е отхвърлял за сезон 3 и настоящия Ерген. Момичетата в сезонът на Ники Николов с малки, но доста изявени изключения бяха като цяло по-високо ниво. Очаквам Ергенът 5 догодина да е по-приятен за гледане от сегашната кринджава боза. За това си имаме ББ, също вървящ в момента, очаквам още да му падне рейтинга точно заради Брадъра. Там поне не се правят, че са друг тип шоу, знаем си, че ще има яко простотия, агресия, скандали и криндж.

# 479
  • Другата България
Ех, все ще се намери кой да издъни нещата, хахаха. А сигурно са ги предупредили всички в залата да пазят тайна.  Помня, че като бях в същата тази зала "Pirotska 5" на една церемония "Будител на годината" ни предупредиха да не издаваме никаква информация кой печели... докато не се излъчи по БТВ. Но беше във вид на молба. Никого не са карали да подписва документ за конфиденциалност Grinning

Добре, че не ми е попаднала информация кой печели "Диви и красиви". Някой път и при едноминутно скролване във ФБ си изкачат такива спойлери Grinning
Аз не го следя, понеже тук Дяволо публикува рейтингите, затова го написах. Blush

Общи условия

Активация на акаунт