Отговори
# 60
  • София
На 1 стр. в основното първо мнения има директни линкове към всички риалита, които са излъчвани скоро (последните години и не са канселирани окончателно), ще се ориентирате по логата, най-отдолу са онлайн риалитата.

Да, М-р Кеш и на мен ми харесва засега. Заслужава си. То друго така или иначе няма за гледане.
Муха в супата явно е някаква турбо тъпотия, която очаквам скоропостижно да бъде канселирана.

Надявам се, че сте гледали 1883 във вторник вечер по bTV Cinema. Simple Smile

# 61
А инфлуенсърите, кога се очаква да започнат?

# 62
  • София
То..., предисторията "1883" май е единственото, дето става да се гледа по нашите пишман национални ТВта. (Когато няма мачове, де.)

# 63
  • Другата България
Какъв е регламента на този “Мистър Кеш“?
Не намерих линк в първи пост, два пъти уж проверих.....

# 64
  • София
На онлайн риалититата това е от основните проблеми, правилата. Тук съшо не ги казаха. Можеш да погледнвш темата във форума за предаването, там сме писали, каквото знаем.

Започват с 50к награден фонд, но всичко им струва пари, ако си искат багажа, душ, легло и тн. Ще има игри и номинации (май) т.е. ако някой много харчи, е добре да го изгоните.

# 65
  • София
Вече има... 🥴😠
Бъга във форума пак не е отразил последната ми редакция, ама така си е като не проверявам. Колко пъти вече сме писали за това. Нищо де.

Ами Мери,
Правилата са следните. Групата избрани се борят за парична награда. Като тя тръгва от обявните официално 50 000 лв. Но това им е целия бюджет за престоя в къщата. Когато искат да се хранят или да пият нещо, всичко си има цена. Да си приберат багажа например им струваше 700 лв. на човек. И т.н. Ако някой иска да спи на матрак, а не в спален чувал 400 лв. или там колко беше не помня вече. И т.н.
Крайният победител ще спечели това което е останало от бюджета. Започнаха с 50 000 лв. Сега са малко над 38 000 лв. Но реално похарчиха най-голямата сума по дифолт - тази да си приберат багажа. Оттук-нататък ако си направят добра организация може да има печалба най-малко 20 000 лв. От тях си зависи.

# 66
  • Другата България
Темата я видях, но в първи пост намерих само участниците, затова реших, че нещо аз не съм схванала.
Не са моето тези риалитита, но пусто любопитство.....Blush
Поне се образовах, че Пацо от Биг Брадър бил станал Тик-токър /дано го изписвам правилно/....
Благодаря ти.

Скрит текст:
На 1 стр. в основното първо мнения има директни линкове към всички риалита, които са излъчвани скоро (последните години и не са канселирани окончателно), ще се ориентирате по логата, най-отдолу са онлайн риалитата.

Да, М-р Кеш и на мен ми харесва засега. Заслужава си. То друго така или иначе няма за гледане.
Муха в супата явно е някаква турбо тъпотия, която очаквам скоропостижно да бъде канселирана.
Надявам се, че сте гледали 1883 във вторник вечер по bTV Cinema. Simple Smile
Опитах. Не е моето.
Аз още не мога да се наканя и на “Йелоустоун“, въпреки положителните отзиви.

# 67
  • София
Това не знам дали сте го коментирали вече (например в темата на шоуто), но сега като видях правилата се сетих, че е 1:1 със едно корейско от преди няколко години (Money Game) което също го има в тубата

# 68
Емо Каменов започва някакво ново предаване. На няколко пъти споменава за него в това видео. "Момчета, запишете се на кастинг". Не, че разбрах за какво иде реч...

# 69
  • София
Малко летен спам: попаднахме на статия в "Дарикнюз" преди малко за евтини туристически дестинации в момента. Посмяхме се. Понеже не ползвам ФБ, слагам скр-шот тук - а вие си избирайте къде да идете (да, самолет няма да ви е нужен до Бургас, екзотично пътуване с влак за ден и половина с 2 запалени локомотив и вагон си е друго нещо). По магистралата можеш да стигнеш по-бързо, но не и задължително безаварийно. Обслужването там също ще остави безценни спомени...
Скрит текст:

# 70
  • Другата България
Честито на Момчи и на Боряна! Heart

# 71
Излезе ми заглавие, че Сблъсък се завръща след 25 години, но не разбрах къде и кога

# 72
"Сблъсък" не знам, но "Битката на поколенията" е почти същото. Че и първи рунд, втори рунд, трети рунд... оставаше и боксови ръкавици да им дадат, та да е имитацията едно към едно.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 16:27 от diziler

# 73
  • София
Чета за едно ново онлайн риалити (става вече супер-досадно), 'Битката на поколенията' на Благо Джизъса. Не знам дали той е продуцента (би трябвало, защото е в неговия ютюб канал), обаче никога няма да си го причиня. И пари да ми дават.
Чета коментарите в темата, а и по другите теми (защото масово се канят бивши риалити участници или популярни инфлуенсъри) и яко се осмиват водещи и участници. Да не казвам, че яко са копирали от 'Сблъсък' на Иван и Андрей. Но това не е проблема. Критики почти винаги има, даже винаги. Проблемът е следния: Гостите, които канят! Потресох се какви идиоти и дебили ще ми говорят за поколения. Разни отрепки, онлайн просяци, компаньонки и какви ли не дегредати. Да си продават парфюмчетата в инстаграм, а не да се опитват да ми говорят за социални теми. Смешници.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 13:53 от Diavolo

# 74
  • София
Излезе ми заглавие, че Сблъсък се завръща след 25 години, но не разбрах къде и кога
По ютюб каналът им ще е и е само за годишнината.

Общи условия

Активация на акаунт