Отговори
# 600
Merii_An ти ще ме разбереш най-добре...Толкова съм бясна на продукцията за днешната битка, че мога да я сравня с финала на Сезон-1.

# 601
  • Другата България
Merii_An ти ще ме разбереш най-добре...Толкова съм бясна на продукцията за днешната битка, че мога да я сравня с финала на Сезон-1.
Аааа, Еми, ако не е преигравана три пъти, не се брои! Blush
И последния да е през октомври. Blush
Ама мисля, че не е.

Не знам кое конкретно те е ядосало, но съветът ми е да не влагаш толкова излишна енергия някъде, където няма смисъл. Въпреки, че е лесно да се каже отстрани, ама когато човек е истински фен, е трудно, и това знам. Hug

# 602
  • Stockholm
Мен пък Трейтърс ме отказа от фиксацията в ИВ. С много по-голямо безразличие ги гледам и няма фаворит. Напълно съм съгласна, че образи като Юлиан, Момчи, Фифо и Гого никога няма да се повторят. Вече не беснея на продукцията, толкова си могат хората, но им виждам упадъка до 2,3 сезона. А All Stars ще има, когато всички участници грохнат, предпенсионно Joy

# 603
  • Другата България
Не мисля, че ще има All Stars. Blush

# 604
  • София
Мери,
С Калин уцели. Има мегдан да стане много голям любимец. Макар че според мен не е толкова добър колкото Юли, Фифо, Момчи и Гого. То има още много добри (Добрин, Цецо, Рълев, Андрей и т.н. и т.н.), аз просто изплясках големите любимци.
Но с Мартин, бляк. Може би най-хейтения участник евър. Наред с Алекса и Жени. Аз не си спомням за такова нещо. Мартин ''Императора'' дори го освиркаха на живо на Турнири на волята. Смятай. Wink

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:49 от Diavolo

# 605
  • Другата България
Мери,
С Калин уцели. Има мегдан да стане много голям любимец. Макар че според мен не е толкова добър колкото Юли, Фифо, Момчи и Гого. То има още много добри (Добрин, Цецо, Андрей и т.н. и т.н.), аз просто изплясках големите любимци.
Но с Мартин, бляк. Може би най-хейтения участник евър. Наред с Алекса и Жени. Аз не си спомням за такова нещо. Мартин ''Императора'' дори го освиркаха на живо на Турнири на волята. Смятай. Wink
Аз дори не знам защо е хейтен. Blush
Просто го видях, чух, хареса ми. Стори ми се, че е умен и интелигентен, вероятно затова.
И наистина се изненадах, че е спечелил. Защото знаеш - Юлиян, Фифо, Момчи....вечните втори. Blush
Много ги нацелвам.

# 606
На мен това "Къде е златото" взе, че ми хареса. Професионално е снимано, добър монтаж, хубави гледки.... И не товари с битовизми, скандали и тъпотии. Все още.  Къде на Искърското дефиле е снимано? Бов, Томпсън, Своге, Лакатник...?

Здравей, снимано е около/ в района на Карлуково. Настанени са е хижа Пещерен дом, съвсем близо до пещера Божийте очи. А лудница е отсреща. Доста добре познавам района 🙂 . Точно по тази причина се каня да гледам предаването. Кадрите от скалите с дупка по средата са от местност Провъртеника, всичко е ма 10-20 Мин едно от друго 🙂

# 607
Да, мерси много. Вчера питах една френдка, запозната с този район, и ми каза: Национален пещерен дом "Петър Трантеев".
https://cavehome.bg

Красиво местенцe Wink

Общи условия

Активация на акаунт