Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 890
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Имах една приятелка, хвана си любовник ей така, на улицата в квартала я беше заговорил.
Да те е страх да кажеш "добър ден" на някой.
Приятелката си е хванала любовник не щото я е заговорил, а щото я е сърбяло.
Аз трябва да измисля някое приложение, ама да го кръстя "вайбъратор". За такива дето не ходят по улицата.

# 61
Човек реши ли да кривне, нищо не може да го спре.
Технологиите само улесняват контакта, но не са причината за проблемите. Един познат на живо с колко жени се е запознал, а пък моята приятелка навсякъде пробват да я заговорят мъже.
Излъчвала явен сексапил, хи- хи

# 62
  • Out of the Mix
Абуто, импулси в мозъка ли ще им предаваш...Smile

Щот нали казват, че грехът/сексът тръгва от главата и слиза надолу по тялото. JoyJoy

Т.е. има стъпки, докато се стигне да ги присърби. Joy

# 63
  • Обран бостан ;)
Абуто, импулси в мозъка ли ще им предаваш...Smile

Щот нали казват, че грехът/сексът тръгва от главата и слиза надолу по тялото. JoyJoy

Т.е. има стъпки, докато се стигне да ги присърби. Joy

С този пост даде отговор на два въпроса.

1. Защо мъжете сме със "слаб ангел" ?
Защото този път на практика е почти нула.

2. Защо жените не са податливи на моментни увлечения ?
Ако в главата ти са само кинти и мазила, какво да тръгне надолу ?. Wink

# 64
А ако в главата има от всичко по много, тогава стой та гледай. 🥳
Става сложно.
---
Като пуснах темата нямах предвид изневери и хойкане, а дали достъпността на социалните платформи разсейва отношенията в двойката.
Пример - жената е постоянно на служебния вайбър. Това няма как да не даде влияние над общуването с партньора.
Мъжът често пише с колежките по работа.
Скъсяват ли дистанции приложенията? Предразполагат ли за по-близка комуникация - не задължително любовна. Може просто френдчета, но пак да се дава време там.

# 65
  • Out of the Mix
Според мен "да" на всичко изброено.

Ако в главата има "по много", вариантите са два:

1. Даваш си сметка, че държиш на партньора си, и не му кръшкаш, не го унижаваш, но то реално показва ти какъв си, ако го правиш.

2. Фантазиите са започнали да работят, а връзката ти е "проформа", изчерпана, защото биха се задоволявали иначе вътре в нея, когато е пълноценна.

От човек си зависи ще се поддаде ли и на какво.

Изкушения повсеместни, бушуващи хормони. Sweat Smile

На някои им е изписано на лицето "недостъпна/ен", а вече дали е бариера, камуфлаж, а вътрешно да не е, е отделен въпрос; други директно се "слагат"; трети се флиртосват навсякъде с всеки; четвърти също, но подбират от "тяхната си порода", т.е. имат критерии. Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:08 от Revoker

# 66
Ще дам пример от моите отношения. Мъжът ми има собствен частен бизнес, който изисква да е постоянно на линия. След като се приберем вкъщи, телефонът му може да звънне по всяко време и е добре да отговори, иначе може да загуби клиенти. Могат да му се обадят дори след 22:00. Няма дори да обяснявам колко често и по кое време му пишат в Messenger или Viber. Това страшно много ме дразни, защото няма значение – гледаме ли филм, вечеряме ли, или сме на среща с някого – той ще отговори на обажданията или съобщенията. В този смисъл наистина е супер изнервящо. Защото ако аз реша, че тази вечер искам почивка от социалните мрежи, мога да си го позволя. А той – не.

# 67
  • Out of the Mix
Единствено майка ми, брат ми, и други много близки хора могат да ми звънят след 19.00 да кажем, или нещо, ако наистина много спешно не е станало, тогава да, бих приел, и разбрал.

Интернета ми е изключен на телефона, поглеждам от време на време, изобщо не ми пищи и "клика" нищо постоянно, аз избирам кога, и от време на време проверявам.

Дори някой да е писал, утре сутринта ще е първа, или втора работа за деня.

Мейлите по същия начин, с тази разлика, че понякога отварям вечерта, и ако има нещо, отговарям, каквото е нужно.

Изключително мразя да съм зависим от нотификации, или да ми се звъни, докато вечерям, или пък докато съм интимен с жената до мен. На вибрация, и не се вдига, докато не се свърши! Sweat Smile

Комшиите не ми звънят, входа го предплащам и въобще не се занимавам.
Знаят, че при мен е с час по телефона. Joy

# 68
Не, тук във форума бяха писали за жена с малко бебе, която си хванала любовник, докато го разходжда в градинката. Grinning И все пак не харесвам мъже, които използват соц мрежи твърде много, качват снимки, селфита, ровят... защото това за мен са несериозни мъже, които нямат работа.

# 69
  • София
Аз лично мразя да общувам по работа в извън работно време. Ако възникне някакъв спешен казус, той се решава точно за 5 минути. От там нататък - не общувам с колежки, колеги и шефове. Ако някоя колежка започне личен чат с мен, да излива емоции, ми е доста криндж.
Ако имам мъж до себе си, очаквам да постави същите граници.
Ааа, между другото мега много ме дразнеше БС, че говореше на спикър с колегите си, с часове, когато не е на работа. Страшна досада, аз излизах. И да, това попречи на връзката ни.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:34 от Rockstar

# 70
Да, аз съм постоянно на служебния вайбър или месинджър. Партньорът ми - също,  все нещо гледа и дебне в неговите си служебни мрежи. Не влия на общуването ми, защото имам ясна и точна комуникация с мъжа си, с оперативки за разпределение на задачи и ангажименти, понеже го играе и логистика, за да ми помага, когато не е на работа. Нямаме прислуга 😄. Никой няма време и енергия за тъпотии от рода на “имаш си някой там”, нали?. Добре отработен механизъм на екипна работа и разпределение на времето, което прекарваме заедно.

# 71
  • Обран бостан ;)
Не, тук във форума бяха писали за жена с малко бебе, която си хванала любовник, докато го разходжда в градинката. Grinning И все пак не харесвам мъже, които използват соц мрежи твърде много, качват снимки, селфита, ровят... защото това за мен са несериозни мъже, които нямат работа.

Така е. Сериозните мъже с работа ходят по градинките и свалят младите майки. Wink

Не мога да разбера все още какъв е проблема с чатенето. Секс среща може да се уговори и на живо.

# 72
Според мен първо, защото изборът е много по-голям - дейтинг апове, соц.мрежи, буквално хиляди хора и хиляди варианти. В квартала и на работа повечето хора познават по 40-50 човека от другия пол, с които могат да се пробват.
Другата причина - хората имат много по-голяма смелост онлайн и минават направо по темата. Иначе може да си пиете кафе пред блока или да се засичате в магазина, ама никой да не каже на другия "много ми харесваш, искаш ли да дойдеш у нас".

# 73
Прави сте последните два поста, и в същото време имам приятелки необрвързани, които ми казват, че не познават едва ли не нито един мъж, защото са във фаза отричане изцяло на дейтинг аповете, или дори фейсбук запознанство. Според мен, ако ти е писано и тук във форума ще го срещнеш, и един мъж да има! Запознавала съм се на опашка в технополис, докато чакам за рекламация на телефон, на улицата множество пъти, във фитнеса, дори не рецепцията, не само в залата, в инстаграм. Но въпросът е какво търсиш, стабилен партньор ли си като имаш такъв, или се озърташ наляво надясно, иначе ясно ето че даже и на детската площадка се намират. Приятелка на майка ми беше пратила мъжа си сам на родителска среща и той... си тръгна с друга майка. Grinning

# 74
Ами аз пък никога не съм се запознавала с никого случайно. Като цяло по магазини, паркове и опашки гледам набурсучено или чета книга. Ако не бяха университетът и не излизах нон-стоп с компании и общи приятели на приятели, щях да си остана сама.

Общи условия

Активация на акаунт