Но по - добре закачлива и флиртуваща, отоврена, с която да "опипате почвата", отколкото задръстена, която я сърби, но от надуване отблъсква мъжа, дори да го харесва.
Е, да, има ги всякакви. Има и комбинация - ту се закача, ту се муси и сумти. И мъже има криваци, на които хем им се иска, хем не са сигурни как да го покажат. Не им достига капацитет, финансов, креативен, всякакъв....
Имах предвид, че има жени, които си въобразяват, че всеки полудява, когато ги види. Което е далече от истината. В тяхната глава картинката е розова, отстрани погледнато си е нещо нормално и тривиално.
Но има и жени, които пак си въобразяват, че всички мъже са заинтригувани, но те полагат огромни усилия, за да спечелят вниманието им. Не им се получава просто ей така, ако си седят мирно и си пият аперолчето със сламка и хоп, мъжете са зашеметени.
Като се забутам и настъпвам най-готиния мъж в заведението, оставям си чашата пред него, за да го питам всеки път с поглед защо чашата му е пред мен, естествено, че човекът ще ми се извинява и усмихва. Иначе може и въобще да не разбере, че дели с мен едно пространство.

?" , а после "заета съм до еди коя си дата не ме търси много е напечено". И така. 

за едната златна, златна, колко да е златна.