Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 952
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
То не е лесно, знам.
Ама коя добра приятелка спи с мъжа ти, дори и бившия.
Дерзай.
Нищо не рискуваме.
Аз бих казала (почти) всяка, при съответните обстоятелства и привличане.

# 136
О😱
За мен това не е добра приятелка- аз такива нямам, които биха.
Не бих попречила, но би ми било странно.

# 137
  • Обран бостан ;)
Сприятелявайте се с грозни жени и нямате проблем. Wink

# 138
Сприятелявайте се с грозни жени и нямате проблем. Wink
Те грозните са с доста по-малко задръжки, падне ли им сгоден случай.

# 139
Абсолютно.
Грозноватите са доста по-опасни.
Не знам - аз съм естет. Всичките ми приятелки са красиви. Освен умни.🤪

# 140
  • Обран бостан ;)
Абсолютно.
Грозноватите са доста по-опасни.
Не знам - аз съм естет. Всичките ми приятелки са красиви. Освен умни.🤪

Щом казваш. Wink

# 141
  • По света и у нас
Грозните са като прахосмукачки, задължително се лепват за хубава приятелка за да им носи мъже, после с умения и приказки (защото това им е силата) омайва и опуква мъжете на красавицата един по един, че и приятелите им.

# 142
Имах една такава "приятелка". Нейният коронен номер беше да ги напива, да им "свири" и така да ги набутва в леглото.
Даже я бяха кръстили "Х -торнадото". Разбира се, че и мое гадже мина под...торнадото. Та оттогава си знам. Колкото по-загоряла и непривлекателна, толкова по-голям риск да ти направи някоя мръсотия. Не оневинявам и мъжете, но мъжът може да е от днес за утре, приятелката - уж завинаги. Та и аз като Босилката такива приятелки вече в обкръжението си не държа.

# 143
Грознотата е относителна.
Три ракии повече или една лампа по-малко и всичко си идва на място.

# 144
Грознотата е относителна.
Три ракии повече или една лампа по-малко и всичко си идва на място.

Може и да в вярно от мъжка гледна точка, в което не вярвам и да е съвсем така.
Но е факт, че има грозни жени и те са пълни с комплекси.
И аз нямам грозни приятелки, а дали са умни не ме интересува, избирала съм ги заради други качества.

# 145
Акълът няма значение при нагона. А пък, ако удари токът с любовта, забрави и принципи и страх.
Умни приятелки били, зелени, пембени били.
Лесно е да няма ситуация, като не са попаднали в ситуация (или тотално не са си типаж, ама това са рядка порода придирчиви хора). Другото е бошлаф.

Те повечето изневери не случайно са с хора от близкото обкръжение. Колко хора са се спряли с “ох, ах, ама Марийка ми е приятелка, не мога”.
Иначе по принцип съм съгласна, че по-комплексираните са по-свалящи се.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 20:24 от Linda*kiss

# 146
Как с хор аот близкото обкръжение, Линда? Simple Smile)
Какво ви е обкръжението? При мен е недопустимо подобно нещо – изневери с девери, стринки, братя, сестри, приятели. Отива ми на един друг етнос. Но, като се замислих – майка ми и баща ми имаха такива приятели – жената и мъжа от приятелски двойки се взеха и разведоха с настоящи половинки. При мен някак има нещо като кастрация на тази тема – ако знам, че е партньор на приятелка автоматично не го виждам като сексуален обект.

# 147
Ох, като започнете с това с другия етнос. Гладът и нагонът не знам да подбира по етнос. Ако почнем така, аз се сещам за една доста развратна прослойка, която никак не е по етнос, а по един друг признак се събира.

Не знаете ли, че от добрите приятели излизат най-добрите предатели. Откакто свят светува е това. Чак пък стринки… говорим за приятелския кръг. Справка - знаменитости, исторически фигури, връзки на приятели, познати. Не знам, освен аз в отговор да попитам - на 20 ли сте. Идеалистично ми звучи този наивитет.

Ах. Даже не съм прочела докрай коментара ви. Ето, че в крайна сметка и вие знаете такава история Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 21:06 от Linda*kiss

# 148
При мен даже е друго ниво  - обвързан ли е, не го виждам като гореспоменатия обект.
Което честно казано ме е водило до неприятни изненади.
Тъй като съм го определила като безопасен като човек с половинка и съм си позволила да не бъда нащрек, а по-приятелски настроена, съм се оказвала в ситуация, човекът да не ме смята само за приятелка. Аз го отрязвам съответно, той почва да ме отбягва и айде край на едно добро познанство.

# 149
Е да, ясно, че в този форум нивото е от морален нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт