Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 909
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Веси, разсмя ме зверски.
Искаш да кажеш, че на картинка екстра, на действие нихт. Joy
Оххх текат вицове на живо в ефир с подобни комуникации.

# 211
  • Out of the Mix
Към днешна дата наблюденията ми са, че Фейсбук е отживелица, и свалките там, ако ги има, са чичаци и лели, проблемни и всякакви.

Фейса го ползват от дъжд на вятър за анонси някакви, реклама, обяви и т.н. Пълно е с тролове и фалшиви профили от всякакво естество. Също полезни са затворените групи.

Младите са в Инстаграм основно, сторита, гпупости. Особено 20-25 годишните жени.
Ще взема да си направя един, че оня ден 2-3 ме питаха, и трябва да съм актуален, макар и да няма да го ползвам постоянно, някакви 2-3 снимки там да има си трябва.

Иначе е пълно с какви ли не възможности за свалки и запознанства, особено като разшириш кръга, буквално всяка седмица можеш да бръмчиш с различно гадже, докато на опашката си наредил още 4-5 за по-следващата седмица да чакат. Smile

# 212
  • Обран бостан ;)
На прима виста е водещ вида, начинът на общуване. Винаги знам още преди да ги срещна на живо дали ми харесват. Достатъчно шансове и време съм дала за комуникиране. На живо може да ме събори единствено нещо екстраординарно.
Евалата!
Имала съм и несполучливи срещи, щото онлайн комуникацията не включва невербалната комуникация.
Обаче най ме е яд, когато по повечето параграфи шест и кат свали гащите - ню-ню.... е, това е непреодолимо препятствие за мен в настоящия момент.

Мда.

Повечето ОК, ама в гащите ню-ню.
Повечето ОК, ама заплатата му малка.
Повечето ОК, ама много слуша мама.

Ами, как да го кажа по-меко. Без пари - толкова. Wink

# 213
  • sofia
Мен заплатата и мама не ме вълнуват. Нито ще ме издържа, нито ще се задомявам тепърва. Друго търся. И пак е зорно 😂
Младите не искам да ги мисля кво им е!
И какво би трябвало да означава "без пари - толкова" в така описаната ситуация? Сериозно питам...

# 214
  • Обран бостан ;)
Според Ариел, която ще дофтаса след малко, "за хубавото се плаща".

Накратко:

Ако искате умен, интелигентен, висок мъж с голям Нуй, развързвате кесията и обявявате кастинг.

Трябва ми такъв, такъв, такъв, плащам толкова и толкова, моля попълнете формуляра с приложена снимка в цял ръст и отделно снимка на мъжествеността с линийка.

И готово ! Wink

# 215
Хахах, да, плаща се, но в натура😂
В Бг мама не знам Мадона или Шер да се прескачат.

Жените бая инвестираме в себе си - спорт, процедури, шопинги и за всичко трябва време, което е дефицит.
Някой льольо или куку да ни го губи - некст, аз Веси напълно я разбирам.

# 216
И аз я разбирам Веси, затова ми е забавно. Joy
///
Ако искате умен, интелигентен, висок мъж с голям Нуй, развързвате кесията и обявявате кастинг.
Описа бившия бивш. Не съм му плащала, по-скоро в известен смисъл той на мен. Но е бивш. Simple Smile Няма пълно щастие.

# 217
Е де сега, то да не е нюню( тук са малко относителни нещата, зависи и от другия размер), да го вдига, да не свършва за 2 минути, ама и да не ръга по час два, че идва в повече, да иска често, ама не много често че пак дотяга, да има отношение, да има внимание ( внимание, внимание, секса започва!!!! - така не), и т.н
А да, да има обноски, да е възпитан, да има хубава физика, мускули, да е готин, да не е стигнат, мога още 5 страници а4 дребен шрифт да изброявам...
Хайде сега чисто статистически колко мъже отговарят на тези условия? А сега да видим и колко от жените могат да се вредят за тях, изключвам бг мамите тук, щото както знаем тук са се събрали топ ъф дъ топ

# 218
Rf, не са чак пък толкова непосилни изброените изисквания. Нали и вие искате млада, миловидна, стройна, страстна жена, с приятен характер, с обноски, да се поддържа, да може да се издържа, останалите умения да кажем са бонус. Колко от мъжете я получават?

# 219
  • Обран бостан ;)
Rf, не са чак пък толкова непосилни изброените изисквания. Нали и вие искате млада, миловидна, стройна, страстна жена, с приятен характер, с обноски, да се поддържа, да може да се издържа, останалите умения да кажем са бонус. Колко от мъжете я получават?

Ехеее, ехеее. Много изисквания бе !
Аз имам само едно изискване - да е съгласна с мен за всичко.

Скромен съм - к'о 'а са праа. Trollface

# 220
Няма да ти е интересно.
Точно за един месец ще гледаш след друга.

# 221
  • Обран бостан ;)
Няма да ти е интересно.
Точно за един месец ще гледаш след друга.

Е, ако е по-сългасна. Wink

# 222
Най-съгласните са най-скучни. Както винаги, мъжете не знаят какво искат Wink

Какво последно заключихме, съобщенията развалят ли идеалните връзки?

# 223
Един ден ги развалят, друг ги оправят. Joy
//
Току-що обърках прозорците и един приятел ми пише да се видим. Сред най-добрите ми приятели мъже.
Аз отговарям, че не бързам със срещите.

Защото смятам, че пиша на друг.
JoyJoy
Потрес.

# 224
  • sofia
rf22, що си мислиш, че нямаме връзка с реалността и изискванията към мъжете? Не отричам, че има и такива жени, ама отдавна не летим в облаците. А за сексуалното задоволяване си има чалъми при всякакви ситуации, въпросът, лично при мен е, мога ли да карам така в по-дългосрочна перспектива.

ПП: Базила, внимавай де! 😂

Общи условия

Активация на акаунт