Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 938
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Обран бостан ;)
Най-съгласните са най-скучни. Както винаги, мъжете не знаят какво искат Wink

Живеете с тази илюзия, защото на вас ви предлагат.

Ако вие предлагате ще имате съвсем друго мнение по въпроса.

# 226
Имам един такъв познат предлага среща на всички свободни жени, и която се съгласи. Веднъж сме седнали три, четири жени и си говорим, оказа се, че при всяка се беше пробвал във времето. Подхода един и същ обаче. Успех нулев.
Та Бънди, гледай поне да не са в една компания, или ако са - да си по-изобретателен с подхода и да покажеш индивидуалност към дамите, па може и някоя от тях да склони да се съгласи на нещо.   

# 227
  • Out of the Mix
Нали и вие искате млада, миловидна, стройна, страстна жена, с приятен характер, с обноски, да се поддържа, да може да се издържа, останалите умения да кажем са бонус. Колко от мъжете я получават?

Бидейки напоследък все сред такива, тази събота отново, после на Джулая съм на хубаво тридневно събитие, та ще е размазване, и пътувания и всичко, нещата се "каканижат" едно след друго, аз само трябва да присъствам в пълен чар и харизма (не е нужно да казвам подготвен, защото винаги съм топ), на една млада жена й трябва много малко, за да е топ - свежа след душ, дори и леко препотена е секси, ароматът й може да е божествен, спирала и червило, и това е. Една я бъзиках предната вечер, че най - добре да й направя една постоянна линия, не само да слага молив и да се мъчи през час. Не само това, а имат ищах да се стараят, вади огледалцето и иска да е "хубава" винаги, не че пак не е, игриви са, искат да опитват още и още. Смятам не е нужно да продължавам повече. А мъж, като мен има нужда от това в жената, не кисела и мързелива, целият свят да й е крив. Sunglasses

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:06 от Revoker

# 228
rf22, що си мислиш, че нямаме връзка с реалността и изискванията към мъжете? Не отричам, че има и такива жени, ама отдавна не летим в облаците. А за сексуалното задоволяване си има чалъми при всякакви ситуации, въпросът, лично при мен е, мога ли да карам така в по-дългосрочна перспектива.

ПП: Базила, внимавай де! 😂
А не, аз нищо не мисля, само чета тук Simple Smile

# 229

Една я бъзиках предната вечер, че най - добре да й направя една постоянна линия, не само да слага молив и да се мъчи през час. Не само това, а имат ищах да се стараят, вади огледалцето и иска да е "хубава" винаги, не че пак не е, игриви са, искат да опитват още и още. Смятам не е нужно да продължавам повече. А мъж, като мен има нужда от това в жената, не кисела и мързелива, целият свят да й е крив. Sunglasses

На колко години беше съответната дама?
Чисто любопитство.

# 230
Revoker, това което описваш е чудесно, но за да бъде такава жената, и когато се появат повече отговорности като живот заедно и дете, трябва да си й основна опора, за да може да има време и средства, и желание да прави това. Всяка жена го може, но ако се е нагърбила с всичко сама няма как да стане.

# 231
Ривоукър, много ме забавлява фриволната ти употреба на думички, независимо от значението им Joy Нещата (кои и какви?!) щели да се каканижат. Каканижа означава нещо досадно, натякващо, в никакъв случай приятно.

Да бе, през час ще си рисува вежди и ти го наричаш красиво. Инфантилно по-става.
Жената не се ражда кисела, обикновено я подкиселяват, с години. И изведнъж, ма тя била много сладка ... ама с друг Wink

# 232
Мен днес ми е ден за фън явно.
С мъже на всякакви възрасти. JoyJoy

# 233
Ривоукър каканиже винаги, навсякъде, без оглед на тема и място.
Няма такава досада

# 234
  • Out of the Mix
Merryn, на 23.

Таня
, да, аз не смятам и не мисля нещо друго, такова е, и би било.
В моя живот жените не се гърбят с обичайните "задължения" по "форумски стандарти". Wink
Наслаждават се на живота.

Елифф
, еми, нали затова са кавичките, този път на място. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Иначе волна е натурата, мхм, спирачки няма, жребец. Animal Racehorse

Ариа
, мога да използвам и думата "нанизвам", ако искаш. Joy
Ти какво сега, след безбройните лайкчета, минаваш в отбора на "хейтърките" киселячки ли?
Не го очкавах от теб. Smile

# 235
  • Somewhere far away
Не мога да я хвана тая мисъл. Значи хем да е хубава, за което е достатъчно един душ, ама хем да има и изкуствени вежди и да се гласи пред огледало нон стоп. Последно?

# 236
Не, че нещо, но 23 таргет ли са за теб? Ако не бъркам, ти си към 40, т.е разликите в мирогледа ви са огромни.

# 237
Не се гърбят с обичайните задължения, но ще й даваш пари само по време на майчинството, а после си делите сметките?

# 238
Revoker, лайковете са по заслуги. Коментарът ми също Wink

# 239
  • Out of the Mix
@Merryn, няма възраст за страстта и желанието, привличането, щом сме пълнолетни - всичко може - > consenting adults. Wink

Какво викаш, да я върна? Joy

Eдна ми се самопредложи за "friends with benefits", директно, те си ги ползват тия термини, както и ние тук в чатчето, и из темите у форумо.

@Таня, отговорът е - не.
Какво да й "давам", ако изобщо се стигне до обвързване и решение за дете, парите ще са последното нещо, за което да се мисли, даже хич.
Нищо не деля, бита винаги съм го покривал.

Абе, разглезен съм много, не мога да се реша.
Явно трябва да си намеря майсторката да ме върже с "женската си енергия". Joy

Общи условия

Активация на акаунт