Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 910
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • По света и у нас
Не е задължително като си леля да си кисела или да си тетка, както не е задължително като си чичо и татко да имаш шкембе и плешиво теме или пък да си скучен - напротив едни от най-готините мъже са такива и имат какво да си кажат с теб и какво да ти сторят в леглото.

# 241
  • Обран бостан ;)
Имам един такъв познат предлага среща на всички свободни жени, и която се съгласи. Веднъж сме седнали три, четири жени и си говорим, оказа се, че при всяка се беше пробвал във времето. Подхода един и същ обаче. Успех нулев.
Та Бънди, гледай поне да не са в една компания, или ако са - да си по-изобретателен с подхода и да покажеш индивидуалност към дамите, па може и някоя от тях да склони да се съгласи на нещо.   

Това е добър подход.
Какво трябваше да направи според теб ?
Да предложи само на една ?
Е, нали тогава другите ще се почувстват по-грозни от нея и ще си развалите компанията ? Wink

# 242
Колко да е добър като ти казвам, че имаше 0% успеваемост дори за излизане на кафе, камо ли за нещо повече.
Никоя жена не се трогва от 'ухажване' на мъж, който очеизвадно не подбира и се пробва при всяка.

# 243
  • Обран бостан ;)
Колко да е добър като ти казвам, че имаше 0% успеваемост дори за излизане на кафе, камо ли за нещо повече.
Никоя жена не се трогва от 'ухажване' на мъж, който очеизвадно не подбира и се пробва при всяка.

Демек пробваш при една и ако не стане отиваш в манастир Wink

Толкова сте далеч от разбирането на мъжете, че просто се отчайвам като чета.

# 244
Типично изкривяване и пропускане на съществени части от речта ми.
Виждаш компания, в която 5 от жените жени са необвързани и почваш да се пробваш при всяка упорито, след като знаеш, че те са приятелки и си споделят ?!
Далеч съм от такова мъжко разбиране, признавам си.
За мен е неадекватно и самосаботиращо успех за среща това да сваляш коренно различни жени и по характер и по възраст, които знаеш, че ще си споделят за опитите ти при всяка. Накрая всяка казва 'вземи го ти', но желаещи няма.. Що ли?

# 245
  • Обран бостан ;)
Типично изкривяване и пропускане на съществени части от речта ми.
Виждаш компания, в която 5 от жените жени са необвързани и почваш да се пробваш при всяка упорито, след като знаеш, че те са приятелки и си споделят ?!
Далеч съм от такова мъжко разбиране, признавам си.
За мен е неадекватно и самосаботиращо успех за среща това да сваляш коренно различни жени и по характер и по възраст, които знаеш, че ще си споделят за опитите ти при всяка. Накрая всяка казва 'вземи го ти', но желаещи няма.. Що ли?

Мъжете не четем мисли.

Какво трябва да направи този мъж според теб ?
Да чака някоя от вас да го покани ?

Стиска ли ви да поканите мъж на среща, а ?

Ако беше красив и богат, щяхте ли да се кикотите  зад гърба му, ако ви кани на ред, а ?
Или щяхте да си правите мръсни номерца една на друга за да се уредите. Wink

Не мога да разбера защо активните мъже са обект на подигравка.
В един момент, на всичките в компанията, ще ви дойде до главата, че не е лошо някой да те покани на среща.
Явно при вас този момент е далеч, но това не е вечно.

# 246

Анонимчето добре е обяснила, та само да потвърдя: не стане ли с една, насочваш се към друга женска компания.
Има някакъв процент вероятност да успееш с някоя от първата компания, обаче, но жената трябва да те потърси. Примерно разбрала е от приятелката си, че си свестен, но си много космат, а приятелката ги харесва епилирани Simple Smile Или пък ти е много голям (за приятелката), но за нея ще е тамън Wink

# 247
Естествено, че е тъпо да каниш подред, явно не харесваш никоя и ти е все тая, а която върже тя
... жените обичат да се чувстват специални. И така се излагаш, все едно нямаш никакъв критерий.
Почнах нова работа и един веднага се лепна, не стана и 2 седмици по-късно дойде нова колежка тотално различен тип. Айде и с нея..  ами опознай ги малко тези жени.

# 248
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Анонимчето добре е обяснила, та само да потвърдя: не стане ли с една, насочваш се към друга женска компания.
Има някакъв процент вероятност да успееш с някоя от първата компания, обаче, но жената трябва да те потърси. Примерно разбрала е от приятелката си, че си свестен, но си много космат, а приятелката ги харесва епилирани Simple Smile Или пък ти е много голям (за приятелката), но за нея ще е тамън Wink

Малко като във вица:

Три жени се прибират по тъмно и виждат пред тях, паднал на пътя, пиян мъж с изваден (инструмент).
- Тоя не е мъжа ми - казала първата.
- Вярно, не е мъжа ти - казала втората.
- Тоя не е от квартала - третата. Wink

Естествено, че е тъпо да каниш подред, явно не харесваш никоя и ти е все тая, а която върже тя
... жените обичат да се чувстват специални. И така се излагаш, все едно нямаш никакъв критерий.
Почнах нова работа и един веднага се лепна, не стана и 2 седмици по-късно дойде нова колежка тотално различен тип. Айде и с нея..  ами опознай ги малко тези жени.

Ако беше приела нямаше да отиде при нея. Wink

# 249
Предлагането на всяка е жалкарско и отчаяно поведение, жените ги надушват тези две неща от далече и шансовете за успех падат под нулата. Други неща трябват за да бъде желан и да му връзват, не става със всеядно поведение

# 250
  • По света и у нас
Не мисля, че са отчаяни. Има си мъже които са програмирани да се пробват навсякъде и където пусне - пусне, изобщо не се замислят как изглеждат отстрани или дали е грозно. Това си му е възпитанието.

# 251

Ако беше приела нямаше да отиде при нея. Wink
[/quote]
Аз го надуших още в началото, и така се радвам, че не приееех! Ама не им се получи задълго, после се пробва на зъболекарката си Grinning, знам защото той ми я препоръча и тя ми каза. :д Иначе уважавам всеки един активен мъж! И винаги се държа с уважение към поканите, точно за да не се обиди и свие като мушмула от наранено его, а да кани следващи жени... но поне малко да му е симпатична някоя, това се случи буквално в стъпването ми в офиса, първият ден! И после ме игнорираше, в стъпването на новата колежка нещата се повториха.

# 252
  • Обран бостан ;)
Излиза, че не фейсбук и месинджър (да се върнем на темата) разваля връзките, а простата женска склонност да клюкарим мъжете, които ни предлагат. Wink

# 253
Една приятелка веднъж и колежка ми се оплаква и плака от един, снимка ми е показвала и чатове съм чела. Месеци или даже години по-късно той ми иска приятелство във фейсбук и ми пише. Дали бих приела, след като знаех как се беше отнесъл несериозно и незаслужено с нея. Не си клюкярим, а си споделяме, сигурно и мъжете не биха приели насериозно жена, която е спала с цялата ви компания.

# 254
Отчаян мъж с удоволствие би се пробвал с жена, която е спала с половината му познати и приятели. Дори тя би била основната му цел, понеже се предполага, че по-лесно склонява. Но подобни мъже не са таргет на останалите жени, така че, избора пак остава силно ограничен.

Общи условия

Активация на акаунт