Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 902
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Брои ли се за измекярщина, ако приятелите на бившия ти ти изпращат покани за приятелства и ти пишат в месинджър?

# 256
Брои ли се за измекярщина, ако приятелите на бившия ти ти изпращат покани за приятелства и ти пишат в месинджър?
Зависи доколко са наистина приятели, а не просто познати.

Склонността за клюкарене между жените е еволюционно обуславена.
Гледайте "Красив ум". Теория на игрите много добре може да даде информация как е най-добре да подходи един мъж в ситуация с по-голяма женска компания.

# 257
Означава, че имаш добри препоръки.

# 258
  • Обран бостан ;)
Означава, че имаш добри препоръки.

Анджък. Sunglasses

Отчаян мъж с удоволствие би се пробвал с жена, която е спала с половината му познати и приятели. Дори тя би била основната му цел, понеже се предполага, че по-лесно склонява. Но подобни мъже не са таргет на останалите жени, така че, избора пак остава силно ограничен.

Това ми напомня един стар виц:

- Много съм слушал за теб на нашите сбирки.
- Какви сбирки.
- На анониимните алкохолици.

# 259
  • Out of the Mix
Интересно сте разгърнали.

@Бънде, винаги си харесвам една, удря ме в стомаха и в генеталиите, минават тръпките, и почва да ми работи фантазията.

След това остава само да й кажа "здравей" и да я хвана за ръка. След което вечерта е наша - аз съм джентълмен, тя отворена да се опознаем. Всичко е до подход и отношение. А тихичките и секси са ми най-сладки, защото са скрити лимонки, а аз успявам да ги разгърна, и накарам да говорят и да се разлистят, имам дар слово и съм интелигентен, освен физическите дадености и чарът.

Примерно предната вечер, като отидох имаше 3-4 девойки, които ни заградиха на масата и се запознахме, но не ме грабнаха нещо, докато не се появиха едни други две час по-късно, и от едната ми омекнаха коленете, абсолютна сълза.

Въобще не се свалям с всички, абсурд. Може да си говориш с няколко, все пак сте познат на познат, брат, братовчедка, запознавате се и т.н., но да се скача от цвят на цвят - не.

Ако не се получи с обекта на желанията, и излизате същата компания, се оставям на течението, без да се лигавя с всяка следваща, а просто общуваме и се опознаваме. С някои разменяме контакти, с други - не.

Със сигурност девойките си коментират всичко една на друга, а на мен това ми е пределно ясно.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 14:34 от Revoker

# 260
  • По света и у нас
Не но ако бившето ти гадже звъни на твои приятелки си е измекярщина.
Това го виждам като желание за отмъщение и попадение в едно.

# 261
  • Somewhere far away
Ако наистина сте или сте били приятели, тогава защо не сте се последвали или добавили, или каквото там правите в социалните мрежи?

# 262
Нас пък днес с едни приятелки едни млади мъже ни помолиха да спрем за секунда да им помогнем с избутването на един голям кашон с мебел някаква. И понеже се обърнаха към нас със "момичета" , а само една от нас беше на възраст близка до момичешка ( останалите - 3 на 40-45+ и една на 60+) решихме, че са някакви еманципанти с нелеп опит за комплимент.
Мислех да им кажа като във вица за баба Меца и гардероба, че страдам от тежка венерическа болест, но едната приятелка ги отряза с това, че нямаме 1 секунда време.Sweat Smile

# 263
Защото са негови приятели, не мои. А тип семейни приятелства не харесвам и не поддържам.
Аз го приемам за мега злетащина, особено ако му се пишат приятели. А и не се знае дали не прави шит тест. Точно този беше по циркаджийските номера.
//
Иначе бившият бивш звънеше на най-добрата ми приятелка. Но защото тя е психотерапевт. Да му помогне за нашата раздяла.

# 264
Абе да бе, терапия хахаха

# 265
Не.  Брои се за глупащина разбирането, че мъжете се пробват само по веднъж или не се, ако е жената на ближния, била тя и бивша.

# 266
Една приятелка веднъж и колежка ми се оплаква и плака от един, снимка ми е показвала и чатове съм чела. Месеци или даже години по-късно той ми иска приятелство във фейсбук и ми пише. Дали бих приела, след като знаех как се беше отнесъл несериозно и незаслужено с нея. Не си клюкярим, а си споделяме, сигурно и мъжете не биха приели насериозно жена, която е спала с цялата ви компания.

Затва не е хубаво човек да се събира с компании...
Wink

# 267
  • По света и у нас
Терапия - май бът

# 268
От теб може да стане много добър терапевт.

# 269
  • По света и у нас
Виж как знаеш моите таланти струят от екрана!

Общи условия

Активация на акаунт