Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 881
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Бе може да струят, ама хич не греят, ше ти кажа...

# 271
  • По света и у нас
Джеймсе, душка 😉 - Пак мрънкаш по гановски, без да гледаш реалните параметри. Аз съм бивша газова пайплайнърка, талантите ми са гряли и ще грея в следващите минимум 50г. цяла Америка че и Европа вероятно.

# 272
  • Обран бостан ;)
Една приятелка веднъж и колежка ми се оплаква и плака от един, снимка ми е показвала и чатове съм чела. Месеци или даже години по-късно той ми иска приятелство във фейсбук и ми пише. Дали бих приела, след като знаех как се беше отнесъл несериозно и незаслужено с нея. Не си клюкярим, а си споделяме, сигурно и мъжете не биха приели насериозно жена, която е спала с цялата ви компания.

Затва не е хубаво човек да се събира с компании...
Wink

Думата "компаньонка" вече има още едно значение - жена която се движи в женска компания. Wink

# 273
Опитвам да водя връзка от разстояние.
Да ви кажа – тези емотикони, месинджъри и вайбъри страшно много размиват и разминават понякога общуването.
Друго си е да е до теб и на момента да го навикаш.

# 274

С глас се смея. Вярното си е вярно.

# 275
  • sofia
Да ви кажа – тези емотикони, месинджъри и вайбъри страшно много размиват и разминават понякога общуването.
А, понякога....почти винаги. Малко по-добрият вариант е гласовото обаждане.

# 276
  • Out of the Mix

Не се заяждам, но защо го правиш?

Това от разстояние не си ли го разигравала преди много години, и да си разбрала, че не си е работа?
Няколко дни чатче, седмица и според графици среща, възможно най-бързо.
Аз съм правил от днес за утре. Wink

Преди много години имах 1-2 такива връзки.
Пътуванията толкова не бяха проблем, но като цяло си казах йок.

# 277
Не, аз не съм имала никога досега такава връзка. А и съм против като цяло.
Не мисля, че ще се бавим много да е само от разстояние.
При мен нещата се случват бързо.
Ще си покаже.

# 278
  • Out of the Mix
Явно имаш да наваксваш с някои неща.

Аз с други, че животът си върви, и трябва да се дерзае по възможно най-добрия начин, кой както го разбира, стига да е щастлив. Simple Smile

Успех!

# 279
Джеймсе, душка 😉 - Пак мрънкаш по гановски, без да гледаш реалните параметри. Аз съм бивша газова пайплайнърка, талантите ми са гряли и ще грея в следващите минимум 50г. цяла Америка че и Европа вероятно.

Коригирам се веднага. Мен не ме греят на PriMadonna талантите, независимо в коя област са. Грея се на електричество аз. Хидроелектричество. Има много на към насам. Ние греем и осветяваме и Ню-Йорк. Точно в момента вкарваме една високоволтова линия под земята. На първо време до Олбъни, пък натам - ще видим. На 10-орна цена спрямо въздушна, ама американците сте богати, ще напечатате малко долари и готово.
Пенсилванския метан пробвай да го пласираш като ходиш в Бг-то, нали често ходиш до там? Хващаш някое влиятелно гадже там и готово. Чул съм, че в България мъжете носят любовниците си на ръце Wink

Не, аз не съм имала никога досега такава връзка. А и съм против като цяло.
Не мисля, че ще се бавим много да е само от разстояние.
При мен нещата се случват бързо.
Ще си покаже.

Босилке, вземи му се обадù най-накрая на тоз братчед Revoker, навикай го или квото там искаш му прави, че заради теб цял форум страда, четейки детайлните му романтични излияния (към теб, а и не само Wink )

# 280
  • Обран бостан ;)

От вчера се мъча да си го представя:

Мъж, чака с нетърпение да се види с жена, с която се надява да има връзка, за да я навика.

Е, не мога и не мога.

Бедна ми е фантазията. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
  • Out of the Mix
Боверико, къде ме слагаш, бре, хаха, не съм хапка за нейната уста, прекалено ми е "голяма".
Мани ме мен, лаф моабет си правя, гледай си инсталациите там. Simple Smile
Нямам "аспирации" към съфорумки, дроби се бъзик и се дозапълва плътно време.
Всеки случай специално ще я чакам в пълен блясък и сексапил на форумното събиране, ако реша да оргазнизирам, а тя ще се изкуши сигура.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 08:57 от Revoker

# 282
Тя не се изкушава от подобни сбирки. Joy
//
Бънде, само ако ме ядоса. Инак съм слънчице.
От друга страна – мъжът е пощаден така. Не е до теб – скатавка в чата, слага хикса, сийн и си ляга. Joy

# 283
Винаги е интересно да се наблюдават отстрани някакви кълбета и търкалета в опити за свалки. Особенно когато всеки път са тип "настъпана мотика".

# 284
  • По света и у нас

Коригирам се веднага. Мен не ме греят на PriMadonna талантите, независимо в коя област са. Грея се на електричество аз. Хидроелектричество. Има много на към насам. Ние греем и осветяваме и Ню-Йорк. Точно в момента вкарваме една високоволтова линия под земята. На първо време до Олбъни, пък натам - ще видим. На 10-орна цена спрямо въздушна, ама американците сте богати, ще напечатате малко долари и готово.
Значи твоя проект спонсорира оня подарък дето Трюдо направи на кмета на Манхатън - апартамента в най гъзавския нов небостъргач с медната вана където, разни работи са се случвали. Ах вие 😄 палавници.
Няма да се загаджвам през океана Джеймсе, ще си диря късмета в нашата западна полусфера, така пътя ще е по трънлив но пък по интересен.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 14:44 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт