Тествайте ново за форума полезно съдържание!

• 5 742
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Съдържанието, което е генерирано от потребителите, от ИИ ли е обобщено? Ако се базира на въпросите и отговорите, които излизат в някои теми и се генерират от ИИ, то аз съм забелязвала доста грешки в отговорите, като е имало случаи и да е генериран напълно измислен отговор, който не се базира на реалността.

Потребителското съдържание е обобщено от ИИ и представено като видео и статии. Няма връзка с модела, обработващ и извеждаш обобщените въпроси и отговори над темите. Вашата помощ ни е необходима именно с цел да подобрим качеството на това съдържание.

За кратките въпроси и отговори над темите също вие потребителите имате много важна роля - можете да оценявате всеки един от отговорите и така ще отпадат грешните и зле формулирани.

# 16
  • Berlin
Разбрах, че тествате съдържанието. Въпросът ми е дали ще е само приложение след това, ако решите да го правите.

# 17
Пробвах приложението, но не ми е удобно. Коментарите не се виждат изцяло.

# 18
А моето вече и не стартира.

# 19
Разбрах, че тествате съдържанието. Въпросът ми е дали ще е само приложение след това, ако решите да го правите.

Здравейте, abs!

Съдържанието, което тестваме, не намира все още логично място в настоящата BG-Mamma.
Затова, решението да го изнесем в приложение, дойде съвсем естествено.

Това не означава задължително, че в бъдеще ще разработваме приложение "BG-Mamma", но не го и изключваме, предвид че преобладаващо онлайн потребителите в цял свят (включително и в България) използват интернет услуги през мобилен телефон.

Благодаря Ви, че се присъединявате към нашия тест!
Flowers Rose

# 20
Има наистина някакъв проблем с отварянето на приложението в момента.

# 21
Пробвайте отново да отворите приложението.
Би следвало колегите да са отстранили временния проблем.

# 22
Бързо действат, отвори се вече.

# 23
И аз ще тествам, използвам форума изцяло през мобилния и ще е интересно да разбера дали е по- удобно.

# 24
Благодаря, mimoza! Relaxed

Само пак да припомня, да не очаквате да видите в приложението Форума, какъвто го познавате.
Тестваме съдържание, създадено на базата на най-полезните постове от темите в "Красота и стил", поднесено под формата на статии и видео.
Flowers Hibiscus

# 25
Нямам никакви очаквания - ще вляза абсолютно "чиста" 😃
Знае ли се колко време е тестовия период или съм го пропуснала?

# 26
Нямам никакви очаквания - ще вляза абсолютно "чиста" 😃
Знае ли се колко време е тестовия период или съм го пропуснала?

Това е най-добрият за нас вариант.
Има още време да се включите. Все още набираме желаещи за теста. Няколко групи потребители вече влязоха, а новата група тепърва се събира.

# 27
Заявих желание в анкетата, но нямам линк.

# 28
DeVa®, имайте мъничко търпение. Тази седмица ще включим всички, които са се отбелязали в анкетата.

# 29
Благодаря, Адри! Аз не бързам, но чета, че някои вече тестват. Затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт