Попътен вятър, 12 клас - 2024/2025!

• 59 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Доста деца го твърдят. Според мене е много възможно и да има субективизъм от тяхна страна, тъй като поне по лични впечатления най-силните математици избират математиката като втора матура, а не като трета.

# 106
И при нас бала и матурите приключиха. Втората задължителна беше по математика ПП. Каза, че наистина е била лесна, но той е направил много грешки. Реално на матурите му трябват поне тройки, за да завърши. По принцип очаква около 5.00 по БЕЛ, а по математика си е сметнал 84т., което май не стига за 5.50. Но каквото такова. Той се брои "влязъл", защото изкара хубава оценка на предварителния по математика в ТУ. Нито по български, нито по математика е ходил някога на частни уроци.  Всичко е училищна подготовка. Произведенията по БЕЛ така и май не ги прочете. Писал е есе без нито един пример от изучаваните произведения, защото "не пасвали на тезата му".
Утре заминават за три дни в Слънчев бряг.
После не знам какво ще прави цяло лято.

# 107
......
Произведенията по БЕЛ така и май не ги прочете. Писал е есе без нито един пример от изучаваните произведения, защото "не пасвали на тезата му".
Я! Писали сте за сина ми! Joy

# 108
84т е точно 5,50. Ако гледаш моята таблица, тя е правена с формулата и само за 84т има разлика, защото мон са ларж хора Simple Smile

# 109
  • София
Предвид, че надали помнят всичко и мо е да не е разписано правилно, надали могат да се изчислят до 1т резултатите.
На нас също предварителният в ТУ ни стига, но наборът си ходи явно за спорта и на допълнителни матури, и на изпити ще ходи.

# 110
Колко мн сте писали....не знам за вас, но аз чакам с нетърпение оценките, дано по -бързо ги пуснат.

# 111
Аз си признавам, че претръпнах за тия оценки. На него не са му важни, но аз нали съм си консерва - не можех да приема, че ще има по-малко от 80 точки по БЕЛ. Вече се успокоих - колкото - толкова. Крайно време е да си отпусна душата.
Той е с много натоварена програма - бал след бал, дискотеки, юбилеи и т.н.празненства! Толкова зает не е бил от времето, когато ходеше на шофьорски курс и се готвеше за SAT Joy
Стискам палци на всички форумни деца, на които матурите са важни за прием в университет! Нека всяко дете намери пътя си и бъде щастливо с избора си!

# 112
  • софия
Признавам, че дори не знам кога трябва да излязат резултатите 😊 Дадох си сметка, че това им е последна дълга лятна ваканция в тоя живот и първа такава след 4. клас - имат цели 4 месеца! Мрън се гласи да ходи на гости на приятели в Испания и оттам да тръгнат да пътешестват безплатно с влак. Дойде ѝ времето да я одобрят. Дала съм срок като мине бала да седнат и направят маршрут, за да знам какви самолетни билети и за кога да купуваме. По някое време и до Белгия ще трябва да отидем. Не обичам непланирани събития, а в момента нямам идея какво да планирам. Само знам какво трябва.

Стискам палци на всички деца, на които оценките от матурите са важни!

# 113
Никога не съм имала по-красив нюзфийд във Фейсбук. Само абитуриенти, нищо друго не ми се появява:smiley:
Има деца от форума, деца на приятели, на колеги, на съученици от прогимназията и гимназията. Явно повечето ми познати са на такава възраст, че имат абитуриенти. Даже и ми излизат сайтове на регионални медии със зрелостници, профили на кметове на различни градове, в които са качени кадрите от изпращането в града. Наистина няма нищо друго:smiles:

# 114
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аманда, при мен е същата ситуация с фийда. Тази година е голямо съвпадение на абитуриенти на приятели, познати, колеги..

Звънче, нашето и на наборката лято малко по малко сме го запълнили. Най-скоро е пътуване до Германия, на гости на нейна приятелка от обменната програма. После има море с приятелки и посрещане на Джулая, море с нас и наши приятели, пътуване до САЩ да си види другото семейство, годишната почивка с нас и братовчедите. След това сме на фестивала в Търново. Някъде ще вмъкнем и едно ходене на планина с преходи и хижа, както и вероятно ходене до квартирата й, която все още не сме намерили 😁 А малкото Звънче каква специалност избра?

# 115
Ами да чакат строителни инженери тогава, дето разбират. Че с образование от ВУЗ само … трудно. Техникумът си е техникум преди ВУЗ-а. Е, математика имат веднъж седмично, но нека ги забием едно хубаво на матурата по избор, къде са тръгнали.
[/quot

Махнаха местата за отделно класиране към строителните гимназии.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:07 от Stanislavovamarina

# 116
  • Варна
Звънче и твоята дъщеря ли спечели карта за безплатно пътуване с влка? Моят син получи имейл, но на мен нищо не ми е ясно. Получи покана за среща в София на 14 или 20 юни за разяснения и практически съвети относно пътуването, но се чудим да ли да ходи.

# 117
  • София
Дъщеря ми спечели  като водач на група дори с приятелки.НО май няма да пътуват.Просто няма кога да вместят  лятото това пътуване.Има доста планове и програмата е сгъстена.

# 118
Моят ще си пътува напълно платено. Даже това ме вълнува повече от приема, че програмата е една шантава. Но пък кога, ако не сега. Млади хора, последно лято свобода. После почва цялата лудница, учене, работа семейство, сметки, грижи...и докато се обърнеш, ревеш на бала на детето или внучето...

# 119
  • Някъде в Европа...
Вкъщи окончателно сме скъсали "пъпната връв" (мечтата му 🤣) - всеки си ходи на работата си, всеки си има негови си планове за лятото, без дори да си ги споделяме 😀, само си съобщаваме кой период няма да сме вкъщи и за колко време. Категорично не желае дори да участвам при избор на квартира във Варна (ако се стигне до квартира), нито ме запознава в кой период би се случило..А на мен така ми се иска - толкова обичам да ходя на огледи 😀...Той пък обича да решава от днес за утре или от сега за след 2 часа - та при него предварителни планове няма, както стой може да си запали колата и тръгне за някъде, по път да резервира хотел и т.н., вкл и си е купувал боксерки от Сл. бряг, защото хукнаха на непланирана дискотека за там, след нея се къпали в морето и после чакал да отворят сергиите да преоблече мокрите и да се върнат насам 🤣
От есента общуваме основно по тел. и с дни не се виждаме физически - той като се прибира вечер, аз спя; сутрин той спи, аз като излизам; когато се прибера от работа, той вече е отишъл на неговата; събота и неделя - спи буквално до работата си, а вечер след нея остава навън да хапнат и забавляват..Условно сме си поделили апп на две и всеки си е в неговата част - за мен - кухньотрапезарията и моята спалня, за него - неговата стая и хола, от време на време се засичаме пред вц 🤣...Не е лесно - училище, работа, гадже 🤣, но той си държи на финансовата независимост и било под достойнството му да чака само на джобните, които му давам (а те не са малка сума), след като е здрав и прав. Сега поне училището свърши, но пък си намери втора работа 😀...

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:15 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт