Oткъде подобен кабел?

• 279
  • 8
  •   1
Отговори
Колеги, откъде мога да намеря подобен кабел за сменяне. Дава ми късо от известно време и диодите не могат да се ползват по предназначение спокойно, все се придържа, което е неудобно. Купуван е от САЩ преди години, слагам снимка най-добре да видите кабела, без да описвам дълго, широко.

# 1
И това е кабел за .....? Сигурен ли се, че окъсяването е в кабела, а не в буксата?

# 2

1. Намираш вида и името на твоя кабел
2. Влизаш в тему и пишеш името на кабела
3. Поръчваш.

# 3
Кабел за диоди за инфрачервена светлина е това. Сигурен съм, че не е от буксата. Имам и друг диод и с него пробвах, същият резултат е. Не знам, ако някой знае дали мога да взема подобен оттук, или трябва да поръчвам от САЩ.

Metal.vixen, аз да поръчам, но моят не е като нито един от показаните. Напълно кръгъл и от двете страни със съвсем малки метални пластинки, странен е. И с адаптер го ползвам за контакта.

# 4
Много лоши снимки си направил и не си написал какъв е кабела, за какво го използваш? Също можеш да го снимаш с google lens
Разбереш ли какъв е кабела, лесно се закупува.

# 5
Кабел за диоди / панел за (инфра-)червена светлина е това. Стар е и странен, отпреди 12 години, не съм ползвал терапевтичния панел оттогава, но сега се налага. Не намирам подобен, затова питам, ако има някои техничари, по-запознати.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 12:10 от Marin.N

# 6
  • София
Елимекс, Щайнбергер, Комет Електроникс, Викиват, за тези се сещам.

# 7
  • над кукувичето гнездо
А какво има от другата страна на кабела? Друга букса, трафче, запоени са жиците за нещо? И в какво се включва?
На мен ми прилича на трансформаторен кабел.

# 8
Търси тук:
https://tpetrov.com/kabeli/p2
Така без име/номер на кабела няма как да помогнем.

Нещо такова ли е:
https://tpetrov.com/kabel-k-720-10m-55x25mm-250561

Общи условия

Активация на акаунт