Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 19 113
  • 308
  •   2
Отговори
# 195
  • Варна
daniela19 Ако онова,което прочетох като спойлери е вярно 🤮, за жалост - да , доказано Worried обичат да преиначават и цапат !!!
Разбира се, показаното на предварителната/тестова прожекция може и да бъде редактирано/премахнато от  финалната версия и да нямаме "честта" да видим в пълнота „стилизираната поквара“ от която са възмутени някои от гледалите...
А какви са спойлерите. Стана ми любопитно.

# 196
  • в сърцето на един мъж...
daniela19 Ако онова,което прочетох като спойлери е вярно 🤮, за жалост - да , доказано Worried обичат да преиначават и цапат !!!
Разбира се, показаното на предварителната/тестова прожекция може и да бъде редактирано/премахнато от  финалната версия и да нямаме "честта" да видим в пълнота „стилизираната поквара“ от която са възмутени някои от гледалите...
А какви са спойлерите. Стана ми любопитно.

Четох, че
Скрит текст:
“Филмът започва с публично обесване, което бързо се превръща в гротескна абсурдност, тъй като осъденият мъж еякулира по време на екзекуцията. Една монахиня дори погалва видимата ерекция на трупа. Има няколко сцени с мастурбация, заснети в характерния за режисьора стил – интимен, клиничен и умишлено неприятен“

# 197
  • Галифрей
Ако това е вярно няма да го гледам дори пари да ми дават 🤢

# 198
  • в сърцето на един мъж...
Така се говори, че това е рецензия на тези, които са гледали филма. И това било от по-меките мнения по въпроса.

# 199
  • Варна
Останах без думи.

# 200
Започнах да гледам сериала “Крал и завоевател” по HBO Max. Напомня за “Последното кралство”, но е доста по-скромен на декори, големи сцени и сюжетни линии. Няма невероятно харизматични образи, но актьорите в главните роли са познати и добри.

# 201
Вчера в 22:00 часа по БНТ 1  стартира британския сериал Хотел "Портофино" https://bnt.bg/news/hotel-portofino-341906news.html  Ще го излъчват от понеделник до четвъртък от 22:00 часа. Повторенията са на следващия ден в 16:15 часа по БНТ 2.

# 202
Вчера в 22:00 часа по БНТ 1  стартира британския сериал Хотел "Портофино" https://bnt.bg/news/hotel-portofino-341906news.html  Ще го излъчват от понеделник до четвъртък от 22:00 часа. Повторенията са на следващия ден в 16:15 часа по БНТ 2.
Много е хубав сериала и ще го гледам отново. Благодаря, че споделихте!

# 203
  • Вестерос
Къде мога да гледам първата версия Сага за Форсайтови?
Аз от бананите го бях свалила преди две, три години някъде

# 204
  • Дивата природа
Robin Hood (MGM+ 2025 Series) Official Trailer # November 2+

# 205
В Нетфликс има епизодите House of Guiness. Гледах първите 4 епизода и действието е доста мудно без кой знае каква интрига. Очаквах повече като сюжет

# 206
  • Бургас
Ако имате време и интерес- едно доста дълго интервю с Андрю Дейвис; интервюиращата е малко нелепа, но неговия разказ за " срещите" му с Остин и за това как разбира творчеството и са интересни:

# 207
Започват от вторник по Epic drama да излъчват сезон 3 на "Кръв във Виена". Любим сериал!

# 208
  • Варна
Сега видях това.

# 209
От тази вечер, всяка сряда в 22:00 часа "Книжарят" (Bookish) по Epic Drama.

Общи условия

Активация на акаунт