Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 14 135
  • 223
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да, вчера.

# 46
Ще чакам да излязат всички, не обичам така да чакам следващия

# 47
Мнения за първи епизод на Позлатената епоха?

Хареса ми. Загатва за интересни бъдещи събития.

# 48
  • Бургас
Вече наистина изгубих бройката на предстоящите нови адаптации по романите на Джейн Остин! Wink

Новина за още един„Разум и чувства“.

# 49
Има нужда от нови адаптации, съдя по моите деца, на които нашите любими актьори им се струват “старци”, но с нови млади лица, шансът да се привлече нова аудитория се увеличава.
Аз много харесах актрисата, която се очаква да играе в Разум и чувства, в сериала Нормални хора.

# 50
  • Галифрей
Има нужда от нови адаптации, съдя по моите деца, на които нашите любими актьори им се струват “старци”, но с нови млади лица, шансът да се привлече нова аудитория се увеличава.
Аз много харесах актрисата, която се очаква да играе в Разум и чувства, в сериала Нормални хора.
Да има нужда. Аз като бях по малко също ги мислех за скучни и стари 😁но после като пораснах разбрах,че съм грешила и много ми харесват. ❤

# 51
Аз също смятам, че добре са подбрали актрисата, която ще играе в Разум и чувства. Ема Томпсън ми идваше малко възрастна за ролята, а с Хю Грант /мое мнение/ нямаха никаква химия. Знае ли се кои други актьори са в каста?

# 52
Мнения за първи епизод на Позлатената епоха?

Хареса ми. Загатва за интересни бъдещи събития.
Сега гледах втори епизод. Много ми хареса, много любим сериал.

# 53
Детайли за роклите на дамите от "Позлатената епоха" - костюмите са реплики на оригинали, запазени в музеите или видени от произведения на изкуството. Изпипана работа.
https://www.instagram.com/p/DLIu5eqMC8Z/

# 54
  • в сърцето на един мъж...
Детайли за роклите на дамите от "Позлатената епоха" - костюмите са реплики на оригинали, запазени в музеите или видени от произведения на изкуството. Изпипана работа.
https://www.instagram.com/p/DLIu5eqMC8Z/

Еха, някои са буквално копие на оригинала! Много са красиви!

# 55
  • Галифрей
Аз  продължавам да гледам Диво Сърце/ Corazon salvaje ( 1993) до сега не бях обиквала толкова много  теленовела като тази. Страхотен сериал,уникални са!! ❤❤

Харесва ми красивата силна страстна  любовна история между Хуан и Моника. Прекрасна   химия са имали Едит и Едуардо, лека им пръст  на двамата 🤍  оставили са след себе си прекрасни неща.
Също така ми харесва надграждането и промените в персонажите. Няма това досадно повтаряне на едно и също като обикновено е в такъв жанр. Човешки емоции и тн.  Темата както в и Коварство и любов, доверието  на любимия човек да надвие ревността.  Костюмите,декорите супер направени. Детайлите. Друг любим персонаж е Дон Нуел който бе за всички като един баща им даваше полезни съвети им помагаше.

# 56
# 57
Гапарда (новата екранизация) е много хубав сериал. Каста е много успешен и гледките от Сицилия допринасят за разкоша.

# 58
Снощи гледах "Момичето с перлената обеца" с любимия Колин Фърт, Скарлет Йохансон и Килиън Мърфи. Стар е, но го бях пропуснала, а много ми хареса играта им. Без пошлост и преекспониране, всичко във връзката беше в очите. Много топлота и искри. Става въпрос за едноименната картина на Вермеер.
Също с препратка към художника, скоро гледах някъде по тв - може би по Синемакс, "Последният Вермеер".
Напоследък не ми се захващат дълги сериали, но филми с удоволствие.

# 59
"Позлатената Епоха" вече започна. Къде можем да го гледаме? Дали им превод?

Общи условия

Активация на акаунт