Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 14 145
  • 223
  •   1
Отговори
# 30

Къде го гледате?

# 31
  • Галифрей
Започнах мексиканска теленовела, води се третата версия . Диво Сърце/ Corazon salvaje ( 1993) Преди съм виждала коментиращи по-нова версия.
Сигурно не му е особено мястото,защото е теленовела  но все пак е период драма и много хубава направен. Епохата,костюмите  в началото на 20 век. ❤

# 32
# 33
# 34
Бихте ли споделили къде го гледате?
Започнах мексиканска теленовела, води се третата версия . Диво Сърце/ Corazon salvaje ( 1993) Преди съм виждала коментиращи по-нова версия.
Сигурно не му е особено мястото,защото е теленовела  но все пак е период драма и много хубава направен. Епохата,костюмите  в началото на 20 век. ❤

# 35
  • Галифрей
Бихте ли споделили къде го гледате?
Сигурно не му е особено мястото,защото е теленовела  но все пак е период драма и много хубава направен. Епохата,костюмите  в началото на 20 век. ❤

Да в ютуб го гледам с английски субтрити. Качественото не му е добро но ся такова. Много хубав сериал❤ Е  има го и в други сайтове с малко по хубово качество,но не са с превод. Само ми излизаше по новата версия тя е с бг аудио. Ако някой го намери с преведен  да шерне, благодаря.😘

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 08:27 от Диана Бишоп

# 36
Изгледах The Buccaneers. Очаквах нещо съвсем различно и може би поради това останах разочарована... Основните героини се кикотеха и викаха, все едно са в забавачницата. Така и нито една не ми спечели симпатиите. Гледам сега в IMDB, че е започнал втори сезон.

# 37
Здравейте! Много обичам исторически филми и сериали, но рядко намирам нещо да ми хареса. Наскоро гледах Wolf Hall: The Mirror and the Light, както и Мария Антоанета. Харесаха ми. Много съжалявам, че авторката на Wolf Hall поредицата почина и няма да видим повече книги от нея. Беше много талантлива!

Току-що гледах The Alienist (на Max): комбинация от трилър и period drama с действие в края на 19 век в Ню Йорк. Имаше и балове Simple Smile  Рузевелт също се появява като шеф на полицията, но сериалът не е за него. Добре направен.

# 38
От понеделник по телевизия PICKBOX започва излъчването на сериала "Доктор Торн" . Ще го излъчват от 21.45.
https://www.imdb.com/title/tt4938084/

# 39
Аз най-накрая започнах да гледам първия сезон на минисериала “Семейство Даръл”. Приятен е за гледане, може би е повече за детска аудитория, на “Малка в къща в прерията” ми напомня, всеки епизод е като отделна история, завършваща щастливо. И открих много любими актьори.

# 40
  • Бургас
От понеделник по телевизия PICKBOX започва излъчването на сериала "Доктор Торн" . Ще го излъчват от 21.45.

Има го в каталога им.

# 41

Има го в каталога им.

Аз май нещо съм се объркала , мислех ,че това е филм , а не сериал от 4 епизода ... Гледах го първо в Ю тюб , после в Пикбокс - май беше през зимата  ( вкъщи нямам този канал , а само на вилата , където ходим рядко през студените сезони ), но пак останах с впечатление ,че е филм... За Пикбокс не зная ,  но поне в Ю тюб май имаше друго заглавие ...
Във всеки случай - хареса ми , разбира се .

# 42
  • Варна

На фона на събитията във Франция през 1914 г., „Жени на война“ е въздействаща нова драма, която разкрива неразказани истории за смелост, жертва и оцеляване през очите на четири необикновени жени: Маргерит, Каролин, Агнес и Сюзан.
📺 Всяка неделя от 29 юни, 22:00 ч.
По epic drama

# 43
  • София
Мнения за първи епизод на Позлатената епоха?

# 44
Кой първи епизод? Да не е излязъл и трети сезон?

Общи условия

Активация на акаунт