Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 23 951
  • 351
  •   1
Отговори
# 345
Има ли ги с превод някъде? Или да си чакам? 🤗

И аз влизам да питам това както винаги. Нямам Нетфликс, няма и да имам, защото не искам и не мога да гледам без превод.
В този случай, в дупките драми суз заминда тези дни и изони никаквата невъзможност да се тегли нещо откъдето и да е, може ли някой да каже лидер изобщо мога да изгледсм тези четири серии🤔
Напоследък наистина много се напрягам.
В ерата на достъп до всичко, нямаш вече достъп до нищо, ако не си платиш.
Разбирам правилността и логиката, но това не ме устройва.
Ще си платя, няма проблем, но аз няма да гледам тези платформи реално. .интересуват ме само определени сериали.
Не знам вече какво и къде да търся, честно ви казвам.

# 346
Аз май ще изчакам да излезе целия сезон, нещо позагубих интерес от шонда-простотиите като съсипаха сюжета на най-емоционалната книга от поредицата. Даже имам чувството, че от зор да ни подготвят за гей-сторито Джон и Франческа в сериала едва ли не се гнусят един от друг...

# 347
  • Бургас
Има един лесен начин ако някой сериал няма превод. Теглите субтитрите на английски и ги минавате през AI преводач. Те и без това по сайтовете така ги превеждат.

# 348
Има един лесен начин ако някой сериал няма превод. Теглите субтитрите на английски и ги минавате през AI преводач. Те и без това по сайтовете така ги превеждат.
За съжаление нямам идея как става това.

# 349
  • Галифрей
Ще го има с превод,  споко и ще ви дам линк. Сигурна съм,че новият сезон скоро  ще го има навсякъде с превод.

На мен ми харесва. От всичките бляскави жени с прически и рокли, Софи изглежда най-естествено и реална за ерата.
Гледам,че много хора са бесни,че Бенедикт й каза “ бъди моя любовница” не са чели  книгата. Там също й го казва. Аз я прочетох преди да почне сезона, напълно разбирам,защо й го казва. Не го виня.

# 350
На мен тази история за съвременната Пепеляшка и изобщо Бенедикт и Софи са ми любимци. И книгата ми харесва много. Аз съм ги чела отдавна де.
Диана , благодаря, аз ще чакам превод.
Много ми е криво, че сега не мога да го гледам. Щеше да ми дойде добре и да ми е разнообразие в уикенда.
Гледам сега разни балове на тема Бриджертън, хората правят навсякъде, в ИГ трапези редят и с еоншипат в такива рокли, правят тематични партита.
Знам, че е захаросано и е далеч от нашата реалност, но много обичам такива неща.

# 351
На мен тази история за съвременната Пепеляшка и изобщо Бенедикт и Софи са ми любимци. И книгата ми харесва много. Аз съм ги чела отдавна де.
Диана , благодаря, аз ще чакам превод.
Много ми е криво, че сега не мога да го гледам. Щеше да ми дойде добре и да ми е разнообразие в уикенда.
Гледам сега разни балове на тема Бриджертън, хората правят навсякъде, в ИГ трапези редят и с еоншипат в такива рокли, правят тематични партита.
Знам, че е захаросано и е далеч от нашата реалност, но много обичам такива неща.

да, и в България една група от момичета onaclub.bg (инстаграм профила им) организираха като чаено парти за премиерата на новия сезон на Бриджъртън, но беше във Варна. Февруари пък ще имат бал с маски

Общи условия

Активация на акаунт