Шапката предпазва не ушите и косата, а басейна, основното ѝ предназначение е да не падат косми във водата, принципно не е много приятно да ти се лепят чужди космалаци докато си плуваш. За косата не бих се притеснявала, освен ако не е професионален състезател, който кисне в басейна по няколко часа дневно и/или е с коса до кръста. Ушите е задължително да се подсушават хубаво след плуване, иначе стават инфекции, аз лично използвам и тапи за уши защото си плувам свободно, но за дъщеря ми избягвам защото с тапи трудно чува треньорката.
. Гледам и другите деца не са с шапки, а има и момичета с коси наистина до кръста
. Моя син е с първи номер подстрижка така да се каже.Та косми едва ли пуска, но тези момичета, че и едни такива латиноси, с дебели, черни, дълги косми, но не ни изискват шапки за сега, а не са ни правили и забележка....
Уши подсушаваме, ама какво остава вътре кой знае. То е гмуркане на 3м, стоене по дъното. На времето бях взела една машинка от телешопа за изсмукване на ушна кал/вода. Тя пък боклук излезе и тя
. Нямаше никаква мощност. Иначе идеята и замисъла беше хубав. Та с клечки внимателно до колкото може подсушаваме. Да за децата тапи за уши не става, че наистина няма да чуват инструкторите. Препоръчани теми