Old Money - стилът отвъд тенденциите

• 16 709
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Няма парадокс. Просто "бабешките" модели са да вършат основната функция на сутиена и да са комфортни за носене, съответно са изписани откъм кройка. Красивите модели са за показ и после за функционалност.

# 256
Новите модели нямат нищо общо с бабешки. Grinning
А пък и на мен банският не ми е да дефилирам с него по моден подюм. Интересува ме материята да е еластична и да съхне бързо, кройката да е перфектна, модела да стои добре на моят тип тяло и да ми е удобен.
Освен това, жената е тази, която прави банския да изглежда по един или друг начин, не модела. Wink

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 18:21 от Sysly

# 257
Издържа ли триумфа на басейнни препарати ,лятото ежедневно плувам  в басейн и ми е жал да го съсипя,а.много искам да си взема...

# 258
Бъди спокойна, издържа на всичко. Единствено на тази марка си ползвам банските с години без да мръднат. Всичко останало се изхвърля след края на сезона.

# 259
Банските ги има в магазните на Триумф, този цвят е от миналата година, видях на витрина същата шарка в черно и тъмно синьо.
Стои доста добре модела.

# 260
Да раздвижим темата.

# 261
Много е голяма чантата на дамата на последната снимка....
По същество си е пътна чанта

# 262
Някои са доста екстравагантни , в разрез с идеята

# 263
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ето малко и от мен.

# 264
# 265
Малко информация по темата Grinning

Old Money съвсем не е стил отвъд тенденции. Напротив, той самият е някаква тенденция, появила се още през 19 век.

И този стил се е променял с времето. Панталоните в началото изобщо не са били в списъка с дрехи за дамите, затова пък са присъствали корсетите. Цветовете също са се поизменили леко. В началото са били пак земни тонове, но доста по-наситени. Бургундито също например се е свързвало с този стил, сега не толкова.

# 266
Old Money не е модна тенденция в обичайния смисъл. Това е естетика, свързана с наследство, възпитание и начин на живот, който се предава през поколения. Да, дрехите се адаптират леко към епохата и днес жените носят панталони, а не корсети. Но ключовите принципи на Old Money стил остават непроменени:
   •   Без лога и крещящи марки
   •   Качествени, естествени материи
   •   Класически, добре скроени силуети
   •   Неутрална и приглушена цветова палитра.
Дори ако бордо (бургунди) се е носел повече в миналото, това не означава, че стилът се е променил съществено. Просто изборът се измества към още по-дискретни нюанси. Не е основен цвят, но е периодичен акцент в по-тъмните  сезони.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 16:04 от •MERA•

# 267
Есенни визии :

# 268
  • София
Ох, вчера каква чанта Селин видях на една дама! Тя беше цялата в бял лен и голяма кожена чанта с мъничък надпис.
Намерих я.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:48 от Rockstar

# 269
Чантата е 😍😍😍😍😍😍😍 timeless и може да се носи през всички сезони . Прекрасна е !

Общи условия

Активация на акаунт