Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 100

• 15 148
  • 402
  •   1
Отговори
# 30
  • Замък сред облаците
Да, но имам предвид че кървенето е стартирало от хапчето, понеже иначе се чака няколко дни след спиране на прогестерона да засече тялото спад и да се изчисти само при мисед.

# 31
  • На изток от Ада
Не кървенето почна 5ч преди хапчето.
Аз сэм изхвърлала сама 3 ембриона.

# 32
  • Замък сред облаците
Ахаааа, значи тялото си е реагирало само. Не го разбрах, прощавай, реших след топогина е почнало.

# 33
  • На изток от Ада
Не
А доли е нормално леко главоболие вече 2ри ден.

# 34
  • Замък сред облаците
То може и от времето да е, от хормоните…

# 35
  • На изток от Ада
За хормони питах , помня че и ппедната б ме болеше на тогава бях в аг 2 дни се самонакязах без храна и вода

# 36
Нерви, стрес и хормони = главобол. Почивай си, Наси.

# 37
  • На изток от Ада
Почивам си,  оправям де . Но не рева , някак не ми и и толкова тъжно.  Дали щот е спряло в 6та ,дали щото аз все мислех за тази б,  все трепнех.
Е няколко кошмари имах ....

# 38
Наси, аз също помня как сънувах кошмари преди да разбера за А при мен ... Явно телата ни по някакъв начин се опитват да ни подскажат, въпреки че при мен нямаше и кървене.

# 39
  • На изток от Ада
Аз имах 2 пъти кървене в 6+0 и 7+1 но слабо еднодневно .

# 40
  • София
И аз сънувах кошмар преди прегледа, на който разбрах че пулсът е спрял. И имах едно на ум.😶

# 41
Здравейте, искам да споделя моята история с два аборта съм един в 15 г.с. и втори в 21 г.с. преди две седмици с тромбофилия съм първият път не знаех че имам , за втори път вече знаех и бях на фраксипарин и аспирин протект, но уви пак фатално

# 42
  • Замък сред облаците
Съжалявам за загубите! Каква причина установиха втория път?

# 43
Ами назначиха ми изследвания за още два показатели за тромбофилията да направя които може да са причина за отлепване на плацентата, като ми дойде цикъла ще изследват дали съм имала инфекция в матката и едно изследване кариотип , също така чакам епикризата да видя какво е излязло от пробата на бебето

# 44
  • Замък сред облаците
Дано намерите причината и повече да не се налага да преминаваш през загуба! Ако искаш пиши като излязат резултатите, може да има момичета, които да са в сходна ситуация и да могат да дадат съвет.

Общи условия

Активация на акаунт