Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 100

• 28 492
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Много съжалявам Моника Sad , аз съм на преглед на 23 ти , но честно казано и аз умирам от страх какво ще стане. Предния път чухме сърчице и после вече нямаше пулс ..

# 691
Много съжалявам, Моника! Мисля, че вие бяхте писали за проблеми със щитовидната жлеза и ИР. След като се възстановите си дайте време да вкарате под контрол хормоните и следващия път всичко да е наред!

# 692
Съжалявам, Моника.

# 693
Много съжалявам Моника Sad , аз съм на преглед на 23 ти , но честно казано и аз умирам от страх какво ще стане. Предния път чухме сърчице и после вече нямаше пулс ..
Стискам палци при вас всичко за е наред и след 23-ти да следват само усмивки!
Като започне кърменето колко дни е нормално да продължи?
От шока забравих да попитам доктора

# 694
Аз бях с медикаментозно предизвикан, но той е по-сходен до спонтанния от кюретажа. 14 дни беше при мен кървенето, като силното беше първите 2 дни. На периоди пак се засилваше леко, а последните 4-5 дни беше само зацапване.
Жасмина, успех на вас! Не мислете негативно и не четете известно време тази тема според мен.

# 695
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Моника!

За кървенето - основната част е средно около 7-14 дни според колко лигавица се е натрупала. После може да има зацапване чак до следващия цикъл, а може и никакво. Нормата варира много при СА.
Важното е, ако почне кървене и рязко спре или изведнъж намалее много, да провери АГ дали няма заклещен съсирек или преждевременно затворена шийка. Също и болките трябва да са като при МЦ или една идея по-силни, но не прекалено (преминаването на сакчето ако е над 2см е по-дискомфортната част). Температурата не се вдига при СА, ако се появи се ходи при лекар.

# 696
Някой от вас има ли опит с психолог,което работи с жени преживели загуби като нашите? Може и онлайн, иначе съм от Бургас.

# 697
  • София
Да, даже е в Несебър, но работи онлайн, пиши ми ако искаш контакти

# 698
Да, даже е в Несебър, но работи онлайн, пиши ми ако искаш контакти
Може ли име ?

# 699
Стела Хараламбова. Има и платформа "За теб"

# 700
  • София
Да, същата

# 701
  • На изток от Ада
10седмуца по мц върви малко напред...
Следя се при няколко доктора.  На 19 ти бях на вливки при имунолог.

# 702
Леле, Наси, честито! Страшно много стискам палци всичко да върви наред и в края на годината да се гушкате! Засега изглеждат супер нещата!

# 703
  • София
Насенцеее, много се радвам! Пу пу да върви до финал и да се радваш на есенно бебенце!

# 704
  • Замък сред облаците
Честито, Наси, до финал! Ще стискам палци постоянно!

Общи условия

Активация на акаунт