Здрави коремчета и безгрижни лета с BeOm! Включете се в дискусията и спечелете!

• 5 067
  • 200
  •   1
Отговори
# 15
Седмица преди пътуване почвам да давам пробиотик и по време на почивката, тъй като искам да избегна евентуални смущения.

# 16
  • София
Грижа се за храносмилането на цялото семейство с прием на пробиотици, повече фибри и качествена храна.

# 17
  • София
Не правим нищо специално преди пътуване, освен че внимаваме откъде купуваме храна, водата задължително е бутилирана. За добър старт на деня на децата винаги има закуска.

# 18
Винаги седмица преди пътуване всички започваме прием на пробиотици.Този ритуал помага за поддържането на добро чревно здраве по време на почивката.Дори да има някакво неразположение(обикновено при децата),бързо се справяме с него.

# 19
  • София
Здравейте! Вкъщи приемаме редовно пробиотици и витамини, био храни, подпомагащи стомаха и храносмилането на цялото ни семейство.
 Нямаме утвърдени ритуали сутрин, но пием доста фрешове и вода.

# 20
Да, дъщеря ми е чувствителна към промени – особено в храната и водата.
Носим пробиотици, избягваме сурови храни и ползваме само бутилирана вода.
Сутрин започваме с топла вода с лимон и лека закуска. За имунитет давам витамин C и D, особено при смяна на климат.

# 21

Как се грижите за храносмилането и имунитета на децата си по време на пътувания – забелязвате ли чувствителност към промени в климата, храната или водата, и имате ли утвърдени сутрешни ритуали, които помагат за добър старт на деня и общото здраве на семейството?
- Винаги преди и по време на пътуване давам пробиотик. Случвало се е от дадени храни да имаме проблеми,затова до колкото е възможно се опитвам да хапваме домашна храна. Винаги пием бутилирана вода никога от чешмата.

# 22
Как се грижите за храносмилането и имунитета на децата си по време на пътувания – забелязвате ли чувствителност към промени в климата, храната или водата, и имате ли утвърдени сутрешни ритуали, които помагат за добър старт на деня и общото здраве на семейството?
Около месец преди лятната почивка и по време на нея задължително давам пробиотици. През останалата част от годината също, с паузи разбира се. Досега не сме имали проблеми на почивка с летни вируси и мисля причината за това е профилактиката с пробиотици. На почивка избягваме прием на вода от чешмата, защото могат да те проявят неразположения.За добро храносмилане в дневния хранителен режим съм включила и богата на фибри храна.  която летния сезон е в изобилие. Като цяло залагам на качествена и балансирана храна и  прием на пробиотици, защото здравия имунитет според мен идва от фалансирана стомашната флора.

# 23
Преди пътуване винаги пием известно време пробиотик, а сутрин никога не пропускаме да закусим. Според дестинацията и храната, която се очаква да ядем, винаги се презастраховам.

# 24
  • София
Една седмица преди пътуване започвам да давам пробиотик. Продължавам да го давам и по време на престоя си. Нямаме сутрешен ритуал.

# 25
  • София
Нищо утвърдено нямаме като навици в семейството ни. Пробиотици пием най-често, когато сме болни или за подсилване на организма.

# 26
Не правя нищо специално. Понякога  взимаме пробиотици.
В момента аз имам нужда от по-специална грижа и освен пробиотици, си правя и кефир

# 27
Водичка, пробиотик и да хапва нещо Simple Smile

# 28
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ежедневен ритуал не бих казала, че имаме у дома.Пробиотик давам на детето когато пие антибиотик или когато има проблеми със стомаха.Преди почивка задължително всички пием поне седмица преди заминаването ни, по време на престоя и няколко дни след като се приберем.Не сме имали проблеми може би точно заради това.

# 29
В седмицата преди да отидем на море задължително приемаме пробиотик цялото семейство и  седмицата там също. На плажа използваме дезинфектант за ръце, подбираме места за хранене с добра хигиена и не си позволяваме улична храна.

Общи условия

Активация на акаунт