MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 088
  • 401
  •   1
Отговори
# 270
Както се оказа и Пацо си има голяма Тик-ток аудитория, което мен лично ме учудва, но все пак комуникацията с младите върви през тези канали.

Чудно ми е с какво точно им е интересен Thinking

# 271
Не ужас, а направо ужасТ
Скрит текст:

И "интелигентният" водещ се смее на тези истории.

А някои хора тук хвалят ли хвалят Пацо.   Че чак и аз го защитих за някои неща. Вижте какво е нивото...

# 272
Дори не искам да пускам след като го гледах в "Битката на поколенията". Определено ме заблуди.
Иначе Райчо е писал под клипа на Къщата на инфлуенсърите, че продукцията на Мр. Кеш им пожелава късмет. Браво. Доста сравняват двете предавания, но според мен има място и за двете.

# 273
Мр. Кеш успя да извади и негативните черти на характерите им. Въпреки, че е само две седмици явно е достатъчно да се изнервят и да им паднат задръжките. В началото отношенията бяха цветя и рози, но сега към края всеки си гони интересите. Не искат да се карат, защото са в една общност и някой ден пак ще им се пресекат пътищата. Пацо и дамите един по един...

# 274
  • София
Зико ми се струва, че сбърка, той е извън другата групичка, Димов, близнаците и Кактуса играят заедно. Пацо му беше сигурен глас като познат отвън, бяха си обещали и той намаше да гласува срещу него. Не мисля, че така Зико ще се впише в групата.

# 275
Зико иска да е в групичката на готините и пожертва Пацо. Класическо инфантилно поведение.

# 276
Не, че нещо... ама днес не трябваше ли да има нов епизод?

# 277
Не, че нещо... ама днес не трябваше ли да има нов епизод?

Имаше, даже бях изгледала 20мин, спрях го, и сега като пуснах да си го догледам, се оказа че клипът е свален... не знам какви ги вършат.

# 278
# 279
Защо няма субтитри, нищо не разбирам Богдан бил свършил на леглото ли така ми се чува ли

# 280
Димов продължава да си носи чорапките върху джапанки с разделител за палеца Wink Култово Grinning

Богдан като си говори с Анна държи тя да му отговаря след всяко изречение. "Отговаряй ми, моля те. Не си говоря сам". Е как някой ще ме кара да му казвам след всяко изречение "да, добре"...

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 11:29 от diziler

# 281
Калина взе да ме натоварва вече .Все анализира ,все да е "честната Мара ",изпада в обяснителни режими .....То разговора и с Габриела половината предаване зае.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 13:05 от Еlpida

# 282
Накрая не разбрах каква е драмата с Габриела? Александър я сваля, а тя си има приятел навън ли? Не ми се връща, да пускам пак. Недомлъвки, шепнене... половината епизод беше някакви лични разговорчета с шепот. Габриела приема прекалено навътре всички стратегии и коалиции. Голяма драма "кого ще номинираме и по какъв критерий". Както е ясно, наградата не е голяма, така че нека си играят за кеф.
Богдан и Ана си шушукат и в епизода са дълги и протяжни сцени с тях. Идва момент, в който това вече напряга и писва. Калина пък се изживява като психолог и морален стожер, oмг...

# 283
Габриела до вчера го галеше и спеше до него, днес си имала отношения, аз ли нещо не разбирам? Като Веси в инфлуенсърите.

# 284
Много ми харесват игрите и водещият на подкаста за предаването. Малко греда с каста, но със сигурност ще догледам сезона, а не като сезон 2 и 3 на КИ.
Понеже гледам игрите, а останалото го слушам, изобщо не съм разбрала, че някой много харесва и сваля Габриела, даже си помислих, че се е филмирала жестоко. Големи изводи си прави от пренебрежимо малки неща. Ако е за зрителски интерес, не ми беше интересна точно частта с нейните колебания и разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт