MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 051
  • 401
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В Къщата поне първите два сезона уведомяваха хората. Пускаха пост, стори в инстаграм, писали са и в коментар. За ново предаване е доста несериозно. Хората искат елементарно уважение, да има комуникация екип-зрители, никаква връзка няма. Това не е телевизия.

# 76
Пуснаха епизода Joy

# 77
Габи ми е най-сладка, но аз по принцип я харесвам.

Диди и Ана са такива пик ми-та, че ме дразни да ги гледам. Диди се бута в полезрението на Димоф, а Ана го играе мутреса, търсеща само мъжо внимание. Бас ловя, че скоро ще чуем “аз с жени не се разбирам”. Grinning

Абе, хора, какво толкова му мислите, зависи от тях с колко пари ще си тръгнат, ще има елиминации и това е. Всичко останало, видимо, е стандартен Биг Брадър.

# 78
Цял епизод с на Венета гащите ни занимават.И накрая Пацо го отнесе ,не разбрах защо ?!

# 79
  • София
Не знам дали ще имам сили да го догледам, защо е изгонен?

# 80
Според мен разиграват театър, очевидно не е направил нищо.
Беше ми интересен епизода, надявам се обаче да зачестят, защото едва ли ще имат cliffhanger за всеки епизод.

# 81
Не беше лош епизод. Да, наистина втората половина от него беше посветена изцяло на бельото на Венета, което взе да омръзва още на петата минута.
Говорилнята пак беше налице, над 10 гласа се чуват едновременно и това доста дълго време. Просто всички микрофони включени и влизат в записа. Така не се прави.

А ще има ли нещо като номинации за изгонване? Поне някакво гласуване кой да отпадне?

# 82
  • София
Йоан-Петър днес писа в коментар, че ще има два епизода тази седмица, други писаха, че май щял да бъде в събота.

По трейлъра:

Скрит текст:
Стори ми се, че Пацо се вижда при следващата игра, когато Йоан-Петър ги строява, след Марешка се вижда зелена тениска за част от секундата.

# 83
Някой беше писал под епизода ,че следващия епизод ще  е на 14.06

# 84
Много ми хареса предизвикателството към Куката – да не  хапва нищо 24 ч. Хубаво е човек да мисли, преди да говори. Няма вид на такъв, който ще издържи часове наред без храна.

Ревността между братята ми се видя истинска. Много е странно.

Венета не одобрявала агресията. Интересно какво ѝ е сторила Александра Гърдева в Ергенът С1, та е изкарала най-лошото от нея Smile.

# 85
Аз нямам спомен какви им бяха отношенията в Ергенът 1.  Венчето си надигаше чашата нонстоп и ръсеше глупости. Имаха ли караници двете?
Много ми хареса предизвикателството към Куката – да не  хапва нищо 24 ч. Хубаво е човек да мисли, преди да говори.
Да, точно.  Като правиш такава заявка, трябва да се сетиш, че ще ти кажат нещо, с което да те затапят и засрамят. Нашият тръгна с голямата кошница Grinning

Ревност между близнаците къде имаше? Аз уж гледах, ама и се разсейвах, че четях тук.

# 86
За Венета и Александра – кадри със скубане на коси не сме гледали. Имаше леки нападки от страна на първата. После изтече информация, че Венета се изходила на леглото на всеобщата любимка и имало скандали между тях. Тя самата в първия епизод на МК си каза, че е налитала да бие Алекс.

# 87
Венета ми е от странните персонажи, които изглеждат направо извън този свят и с много вътрешни проблеми, но на моменти има попадения към останалите.

Еее, тя Александра и светец може да изкара извън кожата. Grinning

# 88
  • София
Този епизод беше най-слабия от старта на сезона, дано кривата спре бързо.
Няма какво да коментирам освен факта, че предизвикателствата така бяха направени, че 100% да захранят участниците. Бях 100% сигурен, че всеки ще добави сума към бюджета.
Много ми е неприятна тази Венета и се надявам час по-скоро да я изгонят. Стигне ли се до гласуване е аут на 100% освен ако продукцията не тръгне да я пази с разни имунитети.
Не разбирам защо така натопиха Пацо. Той е последния човек, който би скрил бельото на Венета, защото от всички участници само той я подкрепи явно и недвусмислено.
Ако няма някаква игра/мисия или някакъв по-дълбок замисъл ще се разочаровам. Контрапункта е да се направи нещо само заради нещото, т.е. да се предизвика краткотраен ефект.

# 89
  • София
По-интересен момент беше как близнаците се скараха за Ана, защо единият ѝ залепил очилата. Изненада ме тази показна ревност.

Общи условия

Активация на акаунт