MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 012
  • 401
  •   1
Отговори
# 105
Аз не знам Диди с какво самочувствие излезе да каже, че може да готви. Grinning Като не можеш, недей се натиска. Аз през цялото време мислех, че има мисия...

# 106
Подкастът започва тази вечер(около 19:30 - 20:00ч.) на живо в YouTube канала на предаването(на Йоан-Петър).

# 107
Подкастът започва тази вечер(около 19:30 - 20:00ч.) на живо в YouTube канала на предаването(на Йоан-Петър).
Нека търпението бъде с нас!

# 108
Не беше лош епизода в крайна сметка. Човекът с "Браво бе, Филипс" изглежда точно както очаквах Grinning
Надявам се това между Венета и Диди да не е мисия, че вече прекалено много станаха.

# 109
Не мога да понасям селското държание на Кактуса ли Фикуса ли забравих как се казва… то да беше само той…

# 110
Live Podcast

Като се върне отначало преспокойно може да се гледа на скорост 1:1.25

Голямо самохвалене и голямо оплакване колко много часове се монтирало. Ми като не се смогва, тогава отлагате първия епизод и когато имате 10 сглобени епизода, тогава пускате първия.

# 111
Сега догледах епизода, тази Диди ми е голям трън. Хем със самочувствие, хем болезнено проста, хем при провлачва глас, че да се прави на готина.

# 112
Сега гледам епизода от събота, че стигнах до средата. Какъв е този гост, който явно само аз не познавам? "Браво, бе Филипс", това някакво вайръл лафче ли е? За първи път го чувам. Този човек известен ли е? За първи път го виждам.

# 113
Сега гледам епизода от събота, че стигнах до средата. Какъв е този гост, който явно само аз не познавам? "Браво, бе Филипс", това някакво вайръл лафче ли е? За първи път го чувам. Този човек известен ли е? За първи път го виждам.

Чак известен е сложно да се каже… “Браво, бе Филипс” стана известно преди няколко месеца в ТТ

# 114
Да, имаше вайръл клипче (и после тренд) в ТикТок, в който се кефи на еърфрайъра си и повтаря "Брао бе, Филипс". Не се показваше в клипа Grinning
Аз ги разбирам защо така обясняваха колко трудно им е било - едно, че наистина им е за първи път, второ, че най-шумната аудитория са децата, които не се замислят колко много коства подобна продукция. Те питат постоянно "Кога ще има епизод", спамят всички канали и прочие. Продукцията си оставя вратичка за грешки.

# 115
Аз не видях с какво блесна този пълничкия гост (дето ръмжи "браво бе" на всяко изречение). В смисъл... има ли някакво умение или качество, с което да бъде забелязан? Оставил ли е някакво интересно съдържание след себе си? Или цялата известност се изчерпва с това, че  реве като лъв "браво бе" на всяка фраза? Досущ като Чеченеца, който просто ръмжеше "Чеченецаааа" и... това е всичко.

Относно края на епизода, Венета ме уби с лафовете "виж ми бъбрека, виж ми височината, не си ми на акъла, не си ми на книгитеее...".. тази жена сериозно ли?

Плискането на чашата в лицето на Диди беше върхът. Трябва да изгонят и двете. Едната заради чашата, другата заради това, че я ошамари.

# 116
  • София
Подкастът не беше лош и им вярвам, че са работили здраво, за да го има предаването. Те все пак са и бая млади и нямат толкова опит, не са гледали чак, толкова много риалитита като някои от нас. 😅 Май са се вързали на измислиците на Марешка. Аз вече за нищо не ѝ вярвам.

Пацо е забавен персонаж, добро попадение с него.

Венета и Диди и двете са доста ограничени и агресивни. Венета уж не обича агресията, но не спря да я обижда, използваше доста гадни думи, пък като тя ѝ отговори с "куха лейка" и взе, че се обиди. За сегмента с готвенето беше права, тази Диди не знае къде се намира, от визитката още не ми хареса с това за убийствата.

# 117
Това за убийствата не го помня, какво беше казала?
Иначе в началото на следващия епизод трябва да стане ясно дали ги гонят и двете. В крайна сметка и двете проявиха агресия и трябва да хвърчат.

# 118
  • София
Това за убийствата не го помня, какво беше казала?
Иначе в началото на следващия епизод трябва да стане ясно дали ги гонят и двете. В крайна сметка и двете проявиха агресия и трябва да хвърчат.
Каза, че се е случвало да си представя как убива хора, но не е имала смелостта да стигне докрай. Обясняваше и за кифлите, че ако я предизвикат, би избърсала пода с тях.

Нея съм я виждала в това видео:

https://youtu.be/eWFk4cH07WM

Имаше си махленско поведение.

# 119
Ами това е вече психопатия. Тя изобщо прави ли сметка, че това са публични изказвания и ... утре ако стане нещо (например някой умре в нейното обкръжение и се окаже, че е имал конфликт с нея), тя ще е сред първите заподозрени. То се мисли, преди да се говори.  Тя тук, заради една плисната чаша в лицето започна да раздава шамари, представям си  при по-сериозно предизвикване какво ще е и как ще се задълбочи това с годините.
С изключение на Кики, всички от жените са ми неприятни.

Общи условия

Активация на акаунт