MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 024
  • 401
  •   1
Отговори
# 375
Играта беше интересна наистина. Калина да си беше послушала сърцето и да беше посочила Стилиян, той щеше да е аут, а тя финалист Wink

# 376
Еее, трябваше да ги пуснат да играят на въже  над пропаст или да минават по стъклен мост с чупливи панели...

Димов се изложи с покупката на имунитет и се видя лекото разочарование у Кактуса и близнаците.

Прекалено разтегнато беше, особено сбогуванията.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 14:29 от LadyCharming

# 377
Интервюто с Калина след излизането от предаването:

# 378
Кики ми допадна в подкаста, в предаването не ми беше фаворит, защото не се отличи особено.
Тя се досети, че някои от игрите са взети от предаване или сериал, чието име не запомних. Не ставаше дума за Squid Game. Отделно Райчо се оказа, че се занимава с тийм билдинги, та явно оттам добрите игри в предаването. Но са в пъти по-добре от тези в Къщата на инфлуенсърите, където се правят от цели полу-професионални екипи и се бият в гърдите колко са уау.

# 379
  • София
Clouded, признаха си истината, че копират от Inside и  са им го дали като референция преди да влязат. Поне аз така разбрах думите на Кики. Бях ви го пускала това онлайн предаване тук:
https://youtu.be/0NU6lxSNHqE

Концепцията на Мистър Кеш е същата, почват с голям бюджет, който намалява. В игрите обаче ги изненадваха.

Кики е приятна жена, виждала съм я и на инфлуенсърско събитие. Възпитана, общителна, но без да се натрапва.

# 380
Калина (колкото и да се струва скучновата на мнозина) е класи над останалите в къщата, които са от простак нагоре. И буквално не се вписваше в тази компания.
Яд ме е, че при последната игра не посочи Стилиян и сега той щеше да е отпадналият.  Тя нали каза, че се колебае между разума и сърцето, посочи близнаците и сбърка.
А за мишкарската постъпка на Иван, просто не ми се говори. Не, че няма право да си купи имунитет, тази възможност се предлага на всички. Но както каза Калина: "исках да играя честно и наравно с останалите, не да се презастраховам" (перефразирам, но нещо такова беше).

# 381
ЕП.20 - ФИНАЛ

# 382
Превъртях финала за 5 минути. Кратко мнение
Скрит текст:
Добре, че не спечели Зико. Дано има втори сезон но не с инфлЬОенсъри

# 383
Супер финал.
Скрит текст:
Хареса ми как “тъпия” Димов би “интелигентния” Зико и на двете игри.
Кактуса как се наигра с хиляда и едно, хиляда и две Joy можело е да брои така само 5 пъти.

# 384
  • София
Финалът и сезонът
Скрит текст:
Пореден добър епизод. Пиша им много добър 5 за игрите този сезон, а аз рядко давам толкова висока оценка. Видя се последните епизоди, че могат да излизат и навън. Догодина повече.
Полуфиналът беше любопитен. Повече е въпрос на нерви да не изтървеш топката, а и със сигурност не е приятно да броиш до 600. Всички знаем колко е уж 1 секунда, ама когато минеш 100, немимуемо има и грешки. Кактуса обаче се изстреля в стратосферата, хаха.
Реално финалните игри бяха от значение освен за чест и за това, който е по-добър в блъфа да отвори кутията. Гледах внимателно реакциите на Димов когато отвори кутията. По никакъв начин не се издаде, че вътре е чека. Затрудни максимално Зико, който не успя да го разчете и реши пак да си заложи на късмета.
На самия финал бях за Димов. Зико излезе голям конформист. Не ми хареса как прецака момичетата, той е основната причина да гледаме само мъже в края.
Като цяло победата на Димов е заслужена, но имаше и други хора, които заслужаваха.
Като цяло го пиша успешен сезон. Отправих моите критики, имаше защо, но като цяло се справиха. Със сигурност ми хареса повече от сезон 1 на Къщата на инфлуенсърите, който беше някак си доста детски и несериозен.

# 385
Победителя да не го коментирам, не ми е грам симпатичен. Така или иначе моите фаворити отпаднаха преди финала и не стисках палци на никого днес.

Игрите ми харесаха. Въпреки че в последния рунд на последната игра  пак вече се опира до късмет (интуиция, блъф и т.н.) и това леко обезмисля предишните турове или поне скоростта, за която са преминати. Накрая пак е въпрос на късмет.

Иван ме уби с това писане на вълнички, да си брои сричките? Това е най-лесната игра от всичките, дори на пръсти може да си преброи броя на сричките: де-мо-кра-ци-я, 5 срички ... и така. Той си ги разделя с химикалка, брои, връща... Йоан Петър чак им обяснява, че една сричка била с една гласна. Ама това сериозно ли го обясняват на големи хора, да не са в първи клас, да им обясняват що е то "сричка"?

За жалост Венета само в последния ден им изяде 16 бона, повече, отколкото е голямата награда. Ако не бяха промените на правилата в движение и при първите две гласувания на номинации буквално продукцията да се изгаври с гласовете на хората... сега ситуацията с наградата щеше да е друга. Венета щеше да изхвърчи първа и нямаше да опука половината пари. Ама нали искат контент, сеир и зрелища... оставиха Венета максимално дълго.

Дано има втори сезон. Ще си видят пропуските и ще има промени за добро, сигурен съм.

# 386
  • София
Имах усещането докато гледах ,че Зико нарочно изчаква Димов, и нарочно говори глупости и не дава правилния отговор - килим.
 Даже Йоан - Петър му се изнерви и му намекна няколко пъти да търси в къщата. И ,че под пръст, крак , сянка  и тн - листче няма как да скрият./Не ,че имаше значение ,кой ще стигне до кода пръв /

# 387
Превъртях финала за 5 минути. Кратко мнение
Ама ти наистина ли не гледа финала, а като пуснаха видеото превъртя да видиш кой печели, без да проследиш съспенса?

# 388
Да. От 7-8 епизод така правя. Joy

# 389
  • out of space
Доволна съм, Димов е супер сладур.

Дано има втори сезон, с нетърпение и удоволствие гледах.

Йоан-Петър е прекрасно момче!

Общи условия

Активация на акаунт