MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 025
  • 401
  •   3
Отговори
# 390
Имах усещането докато гледах ,че Зико нарочно изчаква Димов, и нарочно говори глупости и не дава правилния отговор - килим.
 Даже Йоан - Петър му се изнерви и му намекна няколко пъти да търси в къщата. И ,че под пръст, крак , сянка  и тн - листче няма как да скрият./Не ,че имаше значение ,кой ще стигне до кода пръв /
Не мисля, че беше нарочно, просто двамата са двете различни лица на "интелекта".
Зико е зазубрил доста неща, както видяхме в играта с викторината обаче няма услужлива памет, нито пък толкова пространствени знания. При него ми се струва, че липсва логическо мислене, просто борави с набор от факти.
Димов пък има много пропуски в общата култура, той на магия стигна до финала на викторината, но пък борави с логика (пролича при загадките) и се ориентира по-лесно. Ако има желание, би могъл да запълни пропуските си, но очевидно няма такива амбиции. И много важно - знае кога да играе на умряло и да го подценяват, което е удобно.
За мен след отпадането на жените, той беше най-подходящият победител.

Сезонът имаше един минус в каста и това беше, че имаше твърде много хора от едни среди и съответно "погълнаха" неизвестните двама. Нов сезон с масово непопулярни и 1-2 по-известни за рейтинг би бил чудесен.

Успех на момчетата. Наистина впечатляващо нещо направиха на мускули.

# 391
Големи дискусии се вихрят в тази тема, направо не мога да взема думата Grinning
MR Cast с победителя Иван Димов

# 392
Ето и официалният двубой между Пацо и Зико. Съветвам да се гледа, златен епизод, няма да коментирам повече

Клипът е от официалния канал на предаването с участници от него и е нещо като бонус епизод, защото е продължение на събитията вътре. Моля да не се трие.

# 393
  • София
Напомни ми на участието му в Биг Брадър и играта с ластиците, много спортен хъс има Пацо. На мен ми се струва, че Кактуса щеше да се представи по-добре и от двамата.

# 394
Пацо колко е елементарен, ужас. Пазарлъци през цялото време и дребнавост. Спечели с 1 точка не заради знания, а заради това, че другият е отговарял грешно на някои въпроси и съответно точката се прехвърля към Пацо. Йоан-Петър едно ударение правилно не постави, по начина, по който чете въпросите, става ясно, че и той е пълна скръб.  
Зико беше една идея по-добре, издъни се  с тази "най-дълга планинска верига", която е Андите, той вика Хималаите.
Като цяло... положението е трагикомично. Но поне Зико се държа по-скромно, докато Панайот... дребнав, пазари се, пробва да шикалкави и шмекерува, да обвинява другия, иначе му е изострено чувството за справедливост. Няма такъв образ Grinning

И в никакъв случай не трябва да има живи жокери, хора да ти решават въпросите вместо теб. Играта е да се проверят ТВОИТЕ знания, не да идва Кактуса или Иван Цонев да ти решава задачките и да скачаш, че си спечелил.

p.s. Допълвам и че Пацо има двойно по-дълъг житейски път от Зико, а знае по-малко от него, както се видя. Назубрил там първенствата, футболистите, отборите (понеже това му е било манийка) и смята, че е големият умник.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 10:32 от diziler

# 395
За мен и двамата бяха трагични. Зико видяхме, че е пълна скръб в досетливост още в предаването, но и знанията му много куцат. Поне в логиката не е трагедия.
Пацо ме уби с Томас капитана и пазаренето за Наоми Кембъл Grinning
Като цяло форматът беше много добре подготвен, но не знам дали ще има успех и с други участници.

# 396
  • София
И двамата си надценяват знанията. Беше забавно, че са вкарали въпроса с приятелите на Симба, бяха го питали и в Биг Брадър, тогава си пускаше ластика на всеки въпрос без значение дали го знае:

https://www.facebook.com/share/r/1Eskyp3wMu/

# 397
  • София
И аз отговарях успоредно с тях, във времето определено за въпрос. Беше ми много интересно. Дано има още такива видеа.
Щях да ги разбия с разлика, но нека уточним, че едно е на спокойствие пред компа, друго е там в студио и после да знаеш, че ще те гледат хиляди. А и двамата си имат закачка.
Пацо не спря да шмекерува на дребно и да отправя тънки психоатаки. Според мен Зико загуби най-вече заради това. В някои моменти губеше нишката и беше леко разсеян.
Също така съм против помощниците. Това е тъпо. Ако си доведеш много знаещ помощник, ето ти 3 точки в ръкава.
От това което видях Зико има по-богата култура от Пацо, но логиката му е слабо място, определено.
Щеше да е по-справедливо ако все пак Зико беше спечелил. Поне от това което видях.
Не ми хареса селското поведение на Пацо. Много неприятно впечатление ми остави. Ако си мисли, че това е забавно...

# 398
Естествено, че трябва да махнат помощта от други хора, нали идеята е да се проверят знанията на конкретните хора, а не помощници да им пишат отговорите.
Пацо скача се радва като дете, че е отговорил на въпроси, с трудност от 1 клас.

Относно лаймската болест правилният отговор трябва да е "кърлеж". Мой приятел почина от борелия, която се причинява точно от кърлеж. Учудих се, че приемат "комар" за верен отговор.  Комарите разпространяват малария, ебола, нилска треска и какви ли не трески, но за лаймска болест ... не знам.

# 399
Да, аз също се изненадах, че не казаха кърлеж, дори се усъмних в знанията си като и двамата го казаха. Според мен са проверили в гугъл и AI отговорът дава, че и комар може да го пренесе и са го зачели.
Интересно е колко много еднакви грешни отговори дадоха и двамата. Някой, учещ психология, може да напише научен труд по тема Ефектът Дънинг-Крюгер само на базата на този клип.

# 400
Да, наистина даваха еднакви грешни отговори, но доколкото виждам Зико не се тупа в гърдите и не се самохвали. Дънинг-Крюгер е най-вече при Пацо.  А във ФБ има видео, в което сравняват участието на Пацо преди години в ВИП Брадър и в една игра  го питат за суриката, той вика "прасе" и се смеят всички там, същият въпрос му е зададен сега в Мистър Куиз и Пацата отговаря на секундата вярно, преди Зико още да е реагирал Grinning

# 401
Пацо в ББ наистина беше трагичен, със сигурност доста е позакърпил дупките от тогава, което е похвално. Но със сигурност не е интелигентен.
Зико наистина не се бие в гърдите, но прави интервюта по Витошка и унижава младежи, които не знаят елементарни неща, а както виждаме, неговите знания не са особено дълбоки. Разбира се, че трябва да се проповядва любов към знанието, но начинът със сигурност не е да се гавриш с млади хора и да показваш публично лицата им.

Общи условия

Активация на акаунт