Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 34 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета
Скрит текст:
(момчета предполагам няма в темата)! Отскоро съм пациентка на д-р Станулов и ме насочи за ЦС при д-р Генов. От четвъртък миналата седмица се опитвам да се свържа, но телефонът, който д-р Станулов ми даде, е постоянно изключен. Случвало ли се е на някоя? Чудя се дали да продължавам да опитвам или да търся друго място. В тази връзка може ли да препоръчате къде другаде да направя снимката? Благодаря Heart

Здравей! Аз също съм насочена към д-р Генов и се свързах с него преди около 2 седмици. Той каза, че излиза в отпуск и се връща днес на работа, та - опитай пак. Най-вероятно това е причината за изключения тел.

# 646
Благодаря за информацията, момичета 🤗 Утре пак ще го потърся, дано успея да се свържа.

# 647
Знаете ли кога започва работа регистратурата на 4ти етаж, физически да има човек там? В 8?

# 648
  • София
Официално не знам от колко са, но докторът юли ме викна преди всички заради един проблем, каза в 8 да отида, бях там в 7:50 и вече имаше човек на регистратурата, подреждаше си, така че би трябвало да са от 8.

# 649
Официално не знам от колко са, но докторът юли ме викна преди всички заради един проблем, каза в 8 да отида, бях там в 7:50 и вече имаше човек на регистратурата, подреждаше си, така че би трябвало да са от 8.
Благодаря

# 650
Здравейте, момичета! Пациенти сме на д-р Станулов от известно време, имаме му доверие и спазваме всичко стриктно.

С мъжки фактор сме, явно не много лек и започвам да се чудя дали ембриологията е достатъчно добра в Доверие. Чувала съм добри отзиви за Кристияна Маринова и се чудя мога ли да си платя при следваща пункция лично тя да обработва материала или няма такава опция?
Също бих се радвала да споделите какви витамини и добавки пиете вие и мъжете ви?
Какво мислите за TESA /започвам да се замислям за този вариант/?
Също и за селекциите какво ви е мнението? Ние правихме Пикси, което сякаш не свърши особено работа при положение, че от 8 яйцеклетки имах един ембрион със средно качество и един ранен бластоцист.

# 651
С Кристияна можете да направите консултация, последно беше 100лв и се запазва час през Супердок. Много е приятна, всичко обяснява в детайли и наистина вдъхва доверие.

Не съм чувала да има възможност за избор при обработването, но някак вярвам, че те вътрешно си следят по графика и ако все пак има нещо специфично, си го организират помежду си.

Ние сме с тежък МФ и на ръба за ТЕСЕ, но докторът ни посъветва ако има възможност да го избегнем (т.к. има все пак някакви сперматозоиди) и засега опитваме без.

# 652
Момичета от тук ли се записва час за разширена спермограма или се звъни на регистратурата?

# 653
Geri11122, мъжът ми звъни на регистратура.

# 654
Здравейте момичета!
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук, но може ли някой да ми обясни каква е процедурата по местене на ембрионите от Афродита? Все още не обмислям нов опит, но бих желала да ги преместя в Доверие.
Благодаря!

# 655
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук, но може ли някой да ми обясни каква е процедурата по местене на ембрионите от Афродита? Все още не обмислям нов опит, но бих желала да ги преместя в Доверие.
Благодаря!
Много е лесно, местила съм, подават се заявления в старата клиника, после в новата и ги местят до 14 дни. Заплаща се транспорт и съхранение. Обичайно искат и двамата да попълните заявлението. Така е и редно. И аз преместих без план да използвам скоро, направо платих за година, не исках да остава на повече на старото място.

# 656
Здравейте! Престои ни да направим инсеминация при д- р Станулов, правим изследванията за започване. Според вас мога ли са пусна вирусологията при положение, че в момента съм леко болна? Дали би могло да има някакво влияние?

# 657
Здравейте! Престои ни да направим инсеминация при д- р Станулов, правим изследванията за започване. Според вас мога ли са пусна вирусологията при положение, че в момента съм леко болна? Дали би могло да има някакво влияние?
Можете да си ги направите без проблем.

# 658
Благодаря Ви за отговора! Имате ли идея как става самата манипулация- инсеминация?
Можете да си ги направите без проблем.

# 659
Nikoleta, правила съм 4 инсета. Лягате на магарето, отпускате се, пречистеният материал се влива във Вас чрез катетър, ме боли. Сякаш сте на рутинен преглед. По време на манипулацията ме уведомяваха и за качеството на материала, дали е бил добър. След процедурата се лежи малко и се отива да се обличаш или да пишкаш. Правих инсетата, когато докторът беше още в Афродита. При 4 неуспешни инсеминации може да се кандидатства с тях за Инвитро фонда, както ние направихме. Пожелавам Ви при вас да стане. 2 мои приятелки забременяха точно след инсемимация.

Общи условия

Активация на акаунт