Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 33 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
При мен беше 12:1 и после 16:5. Май е най-добре, човек да се надява на 1, а ако са повече - добре дошли. Simple Smile

# 736
Аз за всеки случай да питам по опитните при Станулов от мен. В случай, че не ми отговаря и ми дойде менструацията отивам на следващия ден , нали ?

# 737
Обикновено отговаря вечер след 8 часа. Но и да отидеш без уговорка, ако сте се разбрали да те види на 2-3 ден, няма да те върне.

Аз за всеки случай да питам по опитните при Станулов от мен. В случай, че не ми отговаря и ми дойде менструацията отивам на следващия ден , нали ?

# 738
Подкрепям, като сме се разбирали да ходя на цикъл, даже не съм му звъняла, направо отивам. Понякога звъня на регистратура да им кажа, че ще ида без час и че той ме очаква, за да кажат кога е най-малко натоварено и кога да отида. Успех!

# 739
Здравейте! Някой по-рано беше питал за работното време по празниците - януари със сигурност доктора го няма до 7.01, а за декември не съм сигурна дали точно така каза, но ако не ме лъже паметта от 20.12 излизат в почивка. Относно стимулацията, при мен зрелите яйцеклетки бяха 12, от тях 9 се оплодиха и до ден 5 се развиха и замразиха 5 ембриона, като 1 е с отлично качество. Поради задържан фоликул обаче се отлага трансфера и ще е чак януари месец. Успех желая на всички! 😊

# 740

Общи условия

Активация на акаунт