Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 34 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
А ако има проблем и при двамата- ембрион ми се вижда по- добрия вариант от ДЯ и ДС

# 616
Със сигурност ДЯ и донорски материал е шанс за много хора да имат деца. Подкрепям го с две ръце и също бих станала донорка на яйцеклетки, ако не бях в това положение, да се боря за самата себе си. Просто за ембриони и евентуални деца, които да са изцяло мои и на мъжа ми не мога да се пречупя.

Мария, с МФ се водим, но СГ ни за инвитро е супер, защото подвижността ни е много добра. Ползвахме и допълнителните техники, аз съм под 30. И двамата нямаме наднормени кг, нямаме заболявания, кръвните ни изследвания, хормони са перфектни. Имплантация нямаше изобщо. Та за съжаление е от “любомито ти”..

# 617
Мен след неуспешния трансфер, ме накара да ходя на хистероскопия
Имаче имаме хромозомен анализ, и всякакъв куп изследвания и всичко е прекрасно. Обаче не става 😂😂
Със сигурност ДЯ и донорски материал е шанс за много хора да имат деца. Подкрепям го с две ръце и също бих станала донорка на яйцеклетки, ако не бях в това положение, да се боря за самата себе си. Просто за ембриони и евентуални деца, които да са изцяло мои и на мъжа ми не мога да се пречупя.

Мария, с МФ се водим, но СГ ни за инвитро е супер, защото подвижността ни е много добра. Ползвахме и допълнителните техники, аз съм под 30. И двамата нямаме наднормени кг, нямаме заболявания, кръвните ни изследвания, хормони са перфектни. Имплантация нямаше изобщо. Та за съжаление е от “любомито ти”..

# 618
На 01.10 се роди нашето момченце благодарение на доктор Станулов.
Пункция, ИКСИ и замразен трансфер в болница Доверие.
Това ни е второ дете с помощта на доктора, първото се роди докато още работеше в Афродита.
С мъжа ми винаги ще сме му благодарни от цялото сърце за това, че винаги можем да разчитаме на него и че сбъдна мечтите ни.

# 619
Chory, честита радост! Здраво и щастливо бебенце, а на теб - бързо възстановяване.

# 620
  • София
Chory, честито! Да е жив и здрав малкият сладур, както и доктор Станулов да продължава да сбъдва мечти. ❤️

Бързо възстановяване на теб!

Вчера ми направи впечатление колко много снимки на бебета има в кабинета. Много яко, дано всички успеят!

# 621
Здравейте, когато се започне ivf процедура, прегледите могат ли късния следобяд да се провеждат и също така трябва ли да се правят кръвни изследвания на хормони преди пункцията?

# 622
Здравейте, когато се започне ivf процедура, прегледите могат ли късния следобяд да се провеждат и също така трябва ли да се правят кръвни изследвания на хормони преди пункцията?

Изследвания се пускат няколко пъти по време на стимулацията, за да се види как реагираш на нея, а колкото до прегледите ще се разбереш с доктора.

# 623
Аз по време на стимулация съм била на преглед в 16 часа. При започване на стимулацията ти дава листче с дати, на които трябва да те прегледа и записваш час на регистратурата, когато има в конкретните дни. Ако няма отиваш когато искаш в посочените дни. За изследванията вече са казали.

# 624
Аз за прегледите съм ходила след работа, около 17.00/18.00 часа. Просто се регистрирах на регистратурата на 1етаж.

# 625
Здравейте. Някоя дама запозната ли е кой ендокринолог препоръча доктор Станулов и от кой сте доволни? Може ли да се направи онлайн консултация, защото получих леко кървене и докторът ми препоръча прекратяване на физическата активност и почивка вкъщи. Дали ще е проблем след седмица да посетя ендокринолог?  С Хашимото съм, приемам 50 мкг Еутирокс още преди трансфера.

# 626
Здравейте,
може ли мнение за ембриолозите в клииката.
Мъжът ми е с обструктивна азооспермия /лиспа на канали/ и задължително за да се извлекат сперматозоиди трябва да му се прави биопсия. Имат ли и добър уролог/андролог?

# 627

Явно за да го има в ценоразписа го правят. За мнение, не мога да изкажа
Здравейте,
може ли мнение за ембриолозите в клииката.
Мъжът ми е с обструктивна азооспермия /лиспа на канали/ и задължително за да се извлекат сперматозоиди трябва да му се прави биопсия. Имат ли и добър уролог/андролог?

# 628
Здравейте момичета, колко често се ходи на преглед в месеца при ЗЕТ и на кой ден от МЦ се прави трансфер? Предполагам, че е индивидуално при всеки, но ако някоя от вас знае ориентировъчно, би ми било полезно.

# 629
  • София
Здравейте. Някоя дама запозната ли е кой ендокринолог препоръча доктор Станулов и от кой сте доволни? Може ли да се направи онлайн консултация, защото получих леко кървене и докторът ми препоръча прекратяване на физическата активност и почивка вкъщи. Дали ще е проблем след седмица да посетя ендокринолог?  С Хашимото съм, приемам 50 мкг Еутирокс още преди трансфера.
Не бих ходила на ендокринолог, щом има кървене. Пълна почивка. Онлайн/healee или мъжа ти да отиде.

В екипа съм виждала Десимира Миронова, за която съм чела добри отзиви, не съм ходила, така че не мога да кажа. Виждам, че в супердок има и онлайн консултации. Така че според мен е добър вариант. Бих пробвала, най-малкото е наясно с лекарствата за инвитро и как влияят, а това е от ключово значение.

Аз посещавам Д-р Начев в Майчин дом. При него прегледите са доста кратки, но ми вършат работа като ми трябва спешно, а и разбира. Без час е, отива се сутринта и се чака да те приеме. В твоята ситуация като съм била, съм пращала мъжа ми с изследванията ми, но и вече съм му пациент. Предупреждавам, че подходът му не се харесва на някои пациентки.

Лека оставаща бременност, да ти е минала неприятната част!

Dreamer_1, на естрофем или на ЕЦ ще си?

Общи условия

Активация на акаунт