Използвате ли ежедневни превръзки?

• 2 641
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Не.
Няма нищо по-удачно от чисто памучно бельо и сутрин и вечер душ, за да се чувствам чиста и да съм чиста.
И нещо много важно, пак за вагиналното здраве - спя без бельо.

# 46
Да, не мога да живея без тях. Обикновено използвам тези на Discreet, но имам и Jessa, като по-евтина алтернатива.

Купувам първите от Била, а вторите от ДМ.

# 47
И а ползвам първите като марка но червена кутия, без парфюм.

# 48
Не са ми причинявали на мен никакви гинекологични проблеми евридейките, но ми действат спарващо. А аз обичам да ми е проветриво. Освен ако няма конкретна нужда да ги ползвам, не слагам.

# 49
Извинявайте за странния въпрос, момичета, но защо използвате ежедневно превръзки, ако не сте в цикъл или нямате някаква друга например здравословна причина? Наистина не мога да си го обясня и не се сещам за ползи от това...

# 50
Извинявайте за странния въпрос, момичета, но защо използвате ежедневно превръзки, ако не сте в цикъл или нямате някаква друга например здравословна причина? Наистина не мога да си го обясня и не се сещам за ползи от това...

Ползват ежедневни превръзки, защото всяка здрава вагина отделя секрет, особено в период на овулация. Дори и да е капчица, много жени предпочитат да защитават бельото си през деня.
Ако се ползва, то трябва през 3 до 4 часа превръзката да се заменя с нова.

# 51
Ежедневните превръзки нямат общо с превръзките за цикъл. Различни са.

# 52
 Ползвам синьо-зелният Дискрийт води се водна лилия от години.
Пробвала съм да ги сменя, но не мога да намеря други толков тънки и удобни за мен.

# 53
И аз винаги гледам да са дълги, за съжаление едните бяха с изминала срок на годност.
Даже и тези, които бях купила от аптека.
Леле, не съм се и замисляла да гледам срока на годност. Вече ще следя.
То какво би навредило иначе?  Освен че ако са ароматизирани, няма да миришат на цветя, например?

# 54
Може да се увреди опаковката, дори и да не е видимо и да се замърсят.
Може материалите, от които са произведени с времето да се компрометират, и с това да донесат инфекции или алергични реакции.

# 55
Има едни много тънички и опаковани поотделно в найлоново пликче в кутията на Либрес. Лилава опаковка, но рядко се намират. Те са ми най-удобни.

# 56
  • Банско
И аз ползвам, но не винаги. Задължително трябва да са от памук. Тези които са с коприна ме запарват. сините на Дискрийт съм ги ползвала най-много и са супер.

# 57
  • Пловдив
Аз не използвам, понеже ме дразнят - разлепят се и от лепилото ми щипе.

Но като ги чуя, се сещам за една приятелка. Оплаква се, че има вагинално течение, месеци, години. Заради него всеки ден е с ежедневни превръзки. Не се лекува течението, не минава. В един момент й писва от превръзките и спира да ги слага, не след дълго се отървава и от течението.

# 58
  • София
Аз имам почти непрекъснато, леко течение след второто раждане. Ходила съм на гинеколог, правила съм изследвания, нямам заболявания, просто е така. По едно време, покай пременото, имах внезапни зацапвания от време на време. Та така свикнах да нося ежедневни преръзки.

# 59
Като тийн имах много бяло течение и тогава ползвах почти постоянно. Сега след раждането се нормализираха нещата и имам течение предимно преди цикъл леко и в овулация като съм. Тогава слагам, че ми е некомфортно. Иначе ги избягвам, че ме запаряват

Общи условия

Активация на акаунт