Използвате ли ежедневни превръзки?

• 2 640
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
И аз ползвам, но не винаги. Задължително трябва да са от памук. Тези които са с коприна ме запарват. сините на Дискрийт съм ги ползвала най-много и са супер.
Защото не са от коприна, а синтетика, която имитира текстурата на коприната.

# 61
Ползвам в края на цикъл, когато не ми се занимава с чашката за 3 капки, но не може съвсем без нищо. Ползвам на Белла тези в кутия от 36 или на Джеса памучните стандартен размер, май бяха 30. Не харесвам тънки или анатомични, много са неудобни.

# 62
След мненията вече не ползвам ежедневни, но съм забравила, че преди цикъла имам бяло кремообразно течение.
Всичко беше окей, но ето че ми наближи цикъла и бельото ми се цапа много.
Ако беше някаква инфекция или бактерия, или гъбички и в друго време щях да имам такова течение, но аз само преди цикъла имам това течение.

# 63
  • София
Ами да, нормално е.
Не знам от къде е дошъл митът, че една здрава жена трябва да е абсолютно суха отдолу. Ами не е, това не е нормално, всъщност всички жени имат някакво течение, малко или много, особено по време на овулация или преди цикъл.

# 64
  • София
И аз имам по време на овулация и ден-два преди цикъл. Намирам го за напълно нормално, ходя редовно на профилактични прегледи и, да чукна на дърво, всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт